Fiti atenti la obiectele din jurul patului

Fiti atenti la obiectele din jurul patului

In conceperea Feng Shui-ului pentru dormitor, trebuie sa evaluati tot ce este in jurul patului. Aceasta presupune sa analizati obiectele in functie de cele opt directii si de pozitia lor pe plafon sau pe podea.

Retineti ca, atunci cand dormiti, sunteti mai vulnerabili ca oricand. In acest interval atingeti cele mai profunde niveluri ale constiintei, si este foarte important ca chi-ul ce va inconjoara sa fie odihnitor si benefic. Acest lucru poate fi realizat in diverse moduri, conform mai multor metode Feng Shui, dintre care cea mai puternica este pozitionarea patului. Insa, inainte de a trata acest subiect, sa ne ocupam de obiectele din jurul patului.

Energia din toate

Feng Shui lucreaza cu energia. El sustine ca toate lucrurile din mediul ambiant au o energie intrinseca, ce poate fi binevoitoare sau daunatoare. De obicei, orice lucru ascutit, cu varfuri sau muchii, se spune ca transmite un chi taios, nefast. De aceea, asigurati-va ca nu exista nimic similar care sa tinteasca direct spre pat sau, si mai rau, spre partea patului pe care va sprijiniti capul, altminteri veti fi bombardati cu energie ucigatoare pe timpul somnului. Chiar daca aveti capul orientat spre cea mai norocoasa directie, determinate prin puternicele formule Feng Shui, acest fapt nu opreste crearea energiei fatale. Prin urmare, Feng Shui-ul pozitiv din camera de dormit trebuie sa inceapa printr-o analiza atenta a acesteia. Observati si ce se afla in jurul patului. Formati-va ceea ce se numeste „ochiul de 360 de grade”

Analizarea dormitorului

Totusi, nu este dificil sa inlaturati, blocati sau dispersati energia generata de obiectele daunatoare sau ostile. Tablourile, articolele decorative, muchiile mobilierului si alte maruntisuri din dormitor capata un nou sens odata ce dezvoltati o constientizare sanatoasa a prezentei lor. Daca vi se pare ca ceva din incapere va tulbura, urmati-va instinctele si inlaturati pur fi simplu obiectul suparator.

Daca va deranjeaza vreun lucru pe care partenerul(a), mama sau fratele vostru vi l-a pus in dormitor, ascundeti-l, pur si simplu, intr-o comoda. Uneori, chiar si jucariile de plus ce-i par dragute si simpatice unui copil pot parea ostile altuia. Sfatul nostru este sa va ghidati dupa instinctele persoanei ce doarme in pat. Feriti-va, totusi, de a deveni paranoici – incercati sa ramaneti relaxati atunci cand decongestionati spatiul dormitoarelor din casa. Dupa aceea, veti putea analiza alte aspecte ale Feng Shui-ului camerei de dormit.

Feng Shui Dormitor

Deasupra acestui pat se afla o oglinda mare. Iata, unul din cele mai proaste exemple de oglinda in dormitor, ce provoaca deterioararea relatiei de cuplu, cu unele consecinte grave. Ar fi bine sa fie inlaturata aceasta oglinda. Ventilatorul aflat deasupra patului nu este recomandabil, dar este mai bine sa stea deasuprapicioarelor, decat direct deasupra patului. Tabloul de langa pat este excelent, daca se potriveste in dormitor; temele neindicate sunt animalele feroce, apa, peisajele cu lacuri sau rauri, dragonul sau orice tip de zeitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *