Folosirea calului pentru protectie

Folosirea calului pentru protectie

feng shui cal tangPot exista si alte structuri problematice in fata usii casei, dar acestea sunt remediabile. Pozitionarea, in dreptul intrarii, a unei statui cu un cal asezat pe picioarele dinapoi va poate oferi protectie.

Nu toate structurile din fata usii principale provoaca mari probleme, deci nu deveniti obsedati in legatura cu potentialele obstacole. Multe dintre aceste amplasamente va aduc piedici in viata, fund iritante si neconvenabile, dar sunt usor de corectat si nu trebuie sa va provoace suparari. Totusi, daca deja va simtiti coplesiti de efectul structurilor din spatiul vostru de locuit, iesiti din aceasta stare: interesul fata de Feng Shui presupune dezvoltarea unui simt si unei constientizari ale mediului. Acestea va vor ajuta sa deveniti sensibili la energiile ce va inconjoara spatiul de locuit cel de lucru.

Ce vi se opune?

Lista urmatoare indica unele mici structuri si obiecte ce se pot afla in fata usii casei voastre, in interior sau afara, si care v-ar putea pune bete in roate: combateti-le, ar trebui sa nu va dauneze.

Obiecte nefaste:

  • Orientarea spre forme problematice, de exemplu cele de piatra mortuara, aduce boli, iar forma Focului poate da nastere certurilor.
  • Orientarea spre o pompa de apa sau un afis cu sloganul „de vanzare” de peste drum.
  • Orientarea spre o cruce sau un X.
  • Pozitionarea vizavi de buturuga unui copac mort.
  • Orientarea spre stalpi lungi si alte structuri verticale.
  • Pozitionarea vizavi de terenurile de joaca ale copiilor, din cauza ca toboganele si leaganele pot fi o sursa de probleme. Aceasta pentru ca ele se aseamana cu niste sageti otravite, determinand ca un chi taios sa va perturbe locuinta. In plus, toboganele si leaganele fiind utilizate constant, impactul lor negativ este amplificat.

Calul pentru protectie

Combaterea acestor mici obstacole este relativ simpla. Remediul presupune sa imitati pozitia de arte martiale a calului. Aceasta inseamna sa stati, la propriu, atat de fermi, incat nimic sa nu va poata clatina. Pozitia calului este bine cunoscuta in randul admiratorilor de arte martiale. Acestia stiu cum sa „chor mah”, adica sa stea drepti, netulburati de nimic. Invatati sa va „ancorati” bine locuinta, si nimic nu va va zdruncina norocul. O modalitate de a o face este sa asezati imaginea unui cal puternic, ridicat in doua picioare, langa usa principala, ideale fiind reproduceri ale Calului Tang. Imaginea calului este considerata un simbol norocos. Pe langa faptul ca aduce onoruri recunoastere familiei, el simbolizeaza, in plus, o fundatie solida.

Calul Feng Shui pentru succesPereche de Cai Feng ShuiCal feng shui din jad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *