Imaginile cu munti confera sprijin

Imaginile cu munti confera sprijin

    Varful Everest este un exemplu excelent de munte puternic care tine de elementul Pamant, si se potriveste pe peretii din sud-vest, nord-est, vest sau nord-vest. Muntii pe care abunda vegetatia sunt excelenti pe peretii din estul, sudul si sud-estul livingului tau. Muntii ce par golasi sau sunt excesiv de ascutiti, cu multe varfuri triunghiulare abrupte, sunt ostili si nerecomandabili. Muntii galbeni, maro si cu aspect pietros, care sugereaza roci si granit, sunt excelenti pentru peretii din sud-vestul, nord-estul, nord-vestul si vestul oricarei camere.
    Tablourile cu munti trebuie sa arate mereu muntele care domina valea. Daca apare in prim-plan o vale, cu munti in departare, imaginea sugereaza ca vei munci in zadar si, in plus, ca muntele este subordonat vaii. In interpretarea Feng Shui, lucrul acesta este fatal daca tabloul este agatat la spatele tau. Daca, insa, il agati in fata ta, ar putea fi benefic. Ideea este sa se inteleaga clar ce energie este atrasa.
    In plus, tablourile cu munti nu trebuie sa contina cursuri de apa si cascade, cu exceptia cazului in care acestea sunt destul de mici pentru a fi coplesite de proportiile imaginii muntelui. Aceasta deoarece, atunci cand folosim imaginea muntelui,
energia acestuia trebuie sa fie mai puternica decat energia apei.
    Daca doresti, poti folosi si imagini cu munti sfinti, pentru a-ti conferi un sprijin solid la serviciu. Imaginea de mai jos reprezinta Varful Kailash, despre care hindusii si budistii cred ca este muntele sfant unde salasluiesc inteleptii. Varful Kailash se ridica semet de-a lungul lanturilor muntoase himalaiene de pe partea tibetana, fiind un loc de pelerinaj.

Kailash Feng Shui

Cand alegeti imaginile cu munti pe care sa le asezati in spate, evitati-le pe cele care apare si apa. Acest lucur da mastere unui conflict simbolistic, exceptand cazul in care imaginea muntelui este asezata in fata si folosita pentru a energiza steaua 8 favorabila muntelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *