Pentru bogatie, feriti-va de „ sagetile otravite”

Pentru bogatie, feriti-va de „ sagetile otravite”

feng shui bogatie monede norocoaseCreati in locuinta esenta chi-ului de prosperitate, protejandu-va intotdeauna de „sagetile otravite” ascunse Si activandu-va toate colturile bogatiei.

Cand sporiti sansele de venit, un prim pas important al practicii este sa va protejati de Feng Shui-ul nefast, cauzat de chi-ul ucigator.

Cautarea surselor de chi negativ ori suflu ucigator presupune sa va dezvoltati perceptia privind lucrurile ascutite, unghiulare si ostile ce va afecteaza locuinta, usa principala sau locurile de mancat, sezut si dormit. In primul rand, protejati mereu usa principala. Strazile, soselele si aleile drepte nu trebuie sa tinteasca direct spre usa. Asezati o oglinda Pa Kua deasupra usii, pe exterior, orientata fix spre artera de circulatie masiva. Folositi aceeasi oglinda daca va ameninta un triunghi ascutit dinspre un acoperis orientat spre intrarea in casa voastra sau daca un copac solitar, un felinar sau un turn transmite energie ucigatoare inspre aceasta.

Cladirile inalte

„Sagetile otravite” mai grave imbraca forma cladirilor inalte si impunatoare, mai ales daca muchia lor este orientata spre usa voastra principala. Privelistea unor astfel de surse impunatoare ale suflului ucigator trebuie blocata cu ajutorul copacilor zidurilor inalte.

Daca va doriti prosperitate, nu asezati niciodata aragazul in nord-vestul bucatariei. Pe langa alte manifestari ale ghinionului, acest fapt face sa va pierdeti averea. In termeni Feng Shui, se creeaza un „foc la poarta raiului”.

Mancarea trebuie gatita utilizand o energie provenita dinspre directia voastra a bogatiei. Aceasta inseamna ca sursa energetica trebuie sa patrunda in aragaz dinspre directia voastra sheng chi (sau macar ca priza ori racordul sa fie cu fata spre aceasta directie). In plus, asezati cuptorul cu microunde, prajitorul de paine si fierbatorul cu mufele indreptate spre punctul cardinal respectiv, daca va doriti noroc de prosperitate.

Cand va asezati la masa, aveti grija sa priviti spre sheng chi sau directia bogatiei. Folositi o busola pentru a va asigura ca aceasta va este orientarea zilnica atunci cand sedeti, dar aveti grija ca, in plus, sa nu fiti afectati de energia nefasta din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *