Peretii in alta culoare atrag o sansa aparte

Peretii in alta culoare atrag o sansa aparte

Este un Feng Shui excelent sa zugraviti un perete intr-o culoare puternica, ce va reflecta aspiratia cea mai importanta. Alegeti un perete fie din living, fie din sufragerie.

Feng Shui culori

Astfel, daca va doriti celebritate si recunoastere, alegeti peretele sudic din living ori din sufragerie, si apoi zugraviti-l in rosu-aprins! Se creeaza astfel o puternica energie Yang, deci faceti acest lucru pe un singur perete, ca efectul sa nu devina coplesitor.

Daca va doriti un impuls in cariera, alegeti un perete nordic si zugraviti-l intr-un albastru intens. Daca va doriti dragoste si romantism, o casnicie fericita si sudata sau bune raporturi cu toata lumea, atunci alegeti un perete sud-vestic si zugraviti-l intr-un galben stralucitor, ca bobul de porumb.

Daca va doriti un mare noroc la examene pentru copiii vostri, atunci zugraviti un perete din nord-est in nuanta de galben a bobului de grau.

Daca va doriti un noroc imens pentru copiii vostri, atunci zugraviti un perete vestic in auriu. Pentru noroc de ajutor din partea persoanelor suspuse, procedati identic, dar folosind peretele nord-vestic.

Un mare noroc de sanatate este atras cu ajutorul placarii unui perete estic cu lemn, iar norocul de avere se poate obtine zugravind un perete sud-estic in verde-crud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *