Perioada cifrei 8 – elemente esentiale de luat in calcul pentru bunastare, noroc si bani

Energia se schimba cu timpul, de aceea dimeniunile temporare nu pot fi ignorate in practica Feng Shui. Pe langa masurarea energiei spatiului bazata pe directie, forma si peisaj, Chinezii masoara timpul atat in calendarul lunar cat si in cel solar. Dimensiunea timpului este masurata in calendarul solar, metoda numita San Yuan – Stelele Zburatoare.

Cifra 8 Simbol

Harta Stelelor Zburatoare este formata din numere de la 1 la 9 ce umplu un cadran precum cel de la X si 0. Deci exista 9 perioade de timp, fiecare perioada dureaza 20 de ani iar un ciclu complet 180 de ani. Din 4 februarie 2004 am intrat in perioada cifrei 8 si vom ramane in aceasta perioada pana la sfarsitul lui 2023.

Asocieri de succes in afaceri

In Bagua, perioada cifrei 8 este simbolizata de Ken Trigram, un element al pamantului, reprezentat de munti si barbati tineri. De aceea, in aceasta perioada este bine sa va asociati cu adolescenti si tineri adulti pentru a aduce succes oricarui proiect pe care il dezvoltati. Tinerii antreprenori se vor bucura de reusite si realizari materiale.

In plus, pretul terenurilor si al proprietatilor va creste vertiginos in aceasta perioada, de aceea este bine sa investiti in afacerii ce au la baza constructiile si dezvoltarea urbana ori rurala.

Nord-estul casei – cel mai important punct pentru remedii 

Perioada cifrei 8 se concentreaza pe sectorul de nord-est, casele amplasate cu fata in aceasta directie vor fi extrem de norcoase pentru cei ce le locuiesc iar orice remediu asezat in partea de nord-est a caminului va fi puternic amplificat. 

Copacel cu agate pe suport de piatra

Copacelul cu agate pe suport de piatra aduce bani si bunastare in perioada cifrei 8. Cumpara-l de aici →

Culori si materiale norocoase

Cea mai benefica culoare in aceasta perioada este galbenul. Materialele precum ceramica, cristalele, lutul si pietrele sunt si ele benefice. Ele reprezinta pamantul, de aceea bijuteriile cu diamant galben, citrin, fluorine galbene, jaspul galben, agatele orange sunt considerate a fi esentiale in sporirea energiilor.  

Simboluri norocoase

Cu toate acestea, cifra 8 este cel mai norocos element al acestei perioade. Cu cat il vei purta sau afisa mai mult cu atat vei atrage energia lui pozitiva. Aici gasesti toate produsele noastre cu cifra 8 →

Breloc cu nod mistic auriu Clopotel albastru cu 8 lacrimi din cristal Wu Lou cu cei opt nemuritori
Breloc cu nod mistic auriu, remediu Feng Shui pentru atractia norocului – cumpara de aici →

Clopotel albastru cu 8 lacrimi din cristal, remediu pentru bunastare, cumpara de aici →

Wu Lou cu cei opt nemuritori, remediu Feng Shui pentru sanatate si familie – cumpara de aici →

Nodul mistic va avea cea mai mare influenta in aceasta perioada, asezati-l in casa sau la birou pentru a extrage norocul lui pe zona pe care doriti sa o potentati. Pentru si mai multa putere alegeti nodul mistic din materiale precum piatra, lut sau ceramica.

Prezenta Baguaei cu 8 fete este extrem de puternica si benefica. Este recomandat sa o purtati cu voi in permanenta pentru a inlatura ghinioanele si a atrage norocul.

Colopoteii de vant cu 8 tuburi vor aduce bunastare si noroc in orice casa care ii va afisa.

Cei 8 nemuritori sunt foarte importanti si benefici in aceasta perioada, aduc logivitate si noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *