Predispozitii Feng Shui pentru luna august

predispozitii feng shui august
Luna august aduce castiguri materiale si energii pozitive pentru cei mai multi dintre nativi, iar eforturile depuse de o parte dintre acestia vor fi recunoscute la locul de munca. Cu toate acestea, exista riscul ca o parte dintre nativi sa aiba cheltuieli neasteptate si sa fie tradati de persoanele din jurul lor.  
 
Afla din articolul nostru cum sa faci fata energiilor negative, cum sa te feresti de tradari si cum sa stai departe de certuri, dar si cum sa potentezi energiile benefice ale acestei luni.
 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN 

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Luna august vine cu energii care aduc castiguri pentru nativii Sobolan. 
 
Steaua 1 – Steaua Victoriei face ca aceasta luna sa fie una de bun augur. Pentru a atrage succesul in cariera si pentru a te ajuta sa treci peste obstacolele pe care le intampini, asaza o Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei  pe birou si poarta cu tine Amuleta cu cal de vant Lung Ta si steag cu dragon.  
 
Daca te afli intr-o pozitie de conducere si iti doresti sa atragi noi oportunitati, poarta asupra ta Amuleta constelatiei cu testoasa neagra. Aceasta te va ajuta sa iei decizii intelepte.  
 
Esti bine dispus luna aceasta, iar relatiile cu prietenii, cunostintele si familia merg bine. Daca esti singur si doresti sa pui bazele unor noi relatii, aceasta perioada este una favorabila. Poarta asupra ta un Abtibild sticker cu Cocos auriu si Floare de Piersic pentru a atrage iubirea in viata ta si incearca sa acorzi o sansa oportunitatilor care se ivesc.   
 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Luna aceasta, energiile de prosperitate din sectorul nativilor Bivol se vor dubla. 
 
Datorita energiilor de prosperitate, august este o luna buna pentru cei care se gandesc sa inceapa afaceri noi. Pentru a activa norocul de bunastare si bani, asaza o Statueta cu Vaca Sacra a Resurselor pe biroul de la locul de munca si poarta cu tine Amuleta cu mantra bogatiei.  
 
Relatiile se imbunatatesc si ele in luna aceasta, iar cei care sunt in cautarea unei relatii de lunga durata pot purta asupra lor un Abtibild sticker cu Cal Rosu si Floare de Piersic. Chiar daca din punct de vedere al prosperitatii si al relatiilor totul decurge bine, pot aparea insa cateva afectiuni minore de sanatate. Pentru a tine la distanta energiile de boala este recomandat sa porti cu tine o Amuleta talisman pentru sanatate care sa te protejeze de eventualele probleme.
 

TIGRU 

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Tigrii vor avea steaua prosperitatii in sectorul lor.  
 
Norocul este de partea nativilor Tigru in aceasta luna. Investitiile pe care le-au facut pot da roade, iar proiectele in care sunt implicati avanseaza fara probleme. Pentru a potenta norocul de bogatie, asaza Placa cu cei 3 Zei pe Tigri si Copacul pentru activarea prosperitatii in sectorul de Nord-Est al casei tale.   
 
Daca doresti sa avansezi la locul de munca, este recomandat sa porti cu tine Amuleta constelatiei cu Phoenix Purpuriu. Nu uita, anul acesta, Tai Sui se afla in sectorul tau, fapt pentru care trebuie sa te asiguri ca il ai de partea ta. Poarta asupra ta Amuleta de protectie Tai Sui pentru a fi protejat in permanenta si a suprima energiile negative. 

Amuleta constelatiei cu testoasa neagra
Remediu pentru sanatate si longevitate – cumpara de aici→

Abtibild cu Cal Rosu si Floare de Piersic
Remediu pentru dragoster – cumpara de aici→

Amuleta cu mantra bogatiei
Remediu pentru bogatie si noroc – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Luna aceasta, Iepurii vor avea Steaua Certurilor in sectorul lor  
 
Relatiile cu familia, prietenii si colegii vor avea de suferit din cauza starii de iritabilitate pe care o vei avea. Totodata, exista posibilitatea de a te simti nemultumit, mai ales ca o parte din oamenii din jurul tau vor incerca sa-ti zdruncine increderea in tine.  
 
Cu toate acestea, incearca sa nu iti pierzi controlul in momentele tensionate. Poarta cu tine Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor si asaza Marul cosmic magic si Miniplaca pentru protejarea relatiilor impotriva conflictelor si necazurilor in sectorul de Est al casei tale pentru a evita micile neintelegeri care se pot transforma rapid in conflicte serioase. Luna aceasta este recomandat sa fii mai calm si mai iertator cu cei din jurul tau.
 

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Dragonii vor iesi in evidenta cu ajutorul farmecului lor personal.  
 
Luna aceasta vei castiga noi admiratori datorita carismei tale. La locul de munca, productivitatea creste odata cu admiratia pe care o primesti si poate fi un moment bun de a avansa. Pentru a potenta aceste energii, asaza Statueta cu Salamandra Celesta pe biroul de la locul de munca si poarta cu tine Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare
 
Dragonii care sunt in cautarea unei noi relatii pot purta asupra lor un Abtibild sticker cu Cocos auriu si Floare de Piersic pentru a activa norocul in dragoste. Nativilor care sunt deja casatoriti le este recomandat sa aseze Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon pentru protejarea si armonia in casatorie in sectorul de Sud-Est pentru a mentine relatia puternica.
 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

In luna august, Serpii vor fi carismatici si creativi. 
 
Norocul florii de piersic se va multiplica pentru toti nativii Sarpe, lucru ce te va face mai carismatic si chiar mai creativ. Proiectele in care esti implicat decurg bine, ceea ce iti permite sa ai mai mult timp pentru viata sociala.  
 
Nativii singuri ar trebui sa poarte asupra lor un Abtibild sticker cu Cal Rosu si Floare de Piersic pentru a spori sansele unei noi relatii, iar cei casatoriti pot amplasa in sectorul de Sud-Est o Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon pentru protejarea si armonia in casatorie pentru a impiedica orice persoana sa intervina in relatie. 
 
Carisma ta va atrage noi admiratori la petrecerile si evenimentele acestei luni. Nu ii trata cu superficialitate deoarece multi dintre ei s-ar putea dovedi de ajutor pe plan personal si profesional.

 Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor
Remediu pentru armonie si liniste – cumpara de aici→

Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon
Remediu pentru protejarea casatoriei  – cumpara de aici→

Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare
Remediu pentru relatii bune – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nativii Cal vor fi foarte energici, dar trebuie sa aiba grija sa nu-si epuizeze resursele. 
 
Activeaza norocul din aceasta luna amplasand pe biroul tau Statueta cu Dragonul de Aer rosu celest sau purtand cu tine Amuleta cu Ceainic cu Calul Celest
 
Datorita unui exces al elementului foc, este posibil fie cateva lucurui pe care nu le vei mai putea controla.  Dozeaza-ti bine energia si nu te grabi. Acest exces de foc poate cauza si unele pericole. Alunga energiile negative care te pot afecta cu ajutorul unei Amulete pandantiv cu Dubla Dorje aurie si mantra dorintelor sau asigura-te ca ai asupra ta Amuleta de protectie cu Silaba HUM.
 

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

In luna august, nativii Oaie vor avea un nivel scazut de energie. 
 
Pentru ca energiile puternice ale Stelei 2 – Steaua Bolilor se manifesta in sectorul tau, vei fi mult mai predispus la boli. Incearca sa te odihnesti suficient si sa ai mese cat mai sanatoase si regulate. Nu-ti programa multe intalniri deoarece acestea te vor obosi si mai mult si iti vor reduce eficienta. Luna aceasta, poarta cu tine Amuleta cu Buddha medicinei sau Amuleta cu Wu Lou si nod mistic si asaza un Wu Lou cu Cocorul Vesel in dreptul patului pentru protectie si sanatate.
 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

In august, idesi in general va fi o perioada prielnica pentru nativii Maimuta, acestia vor fi predispusi la imbolnaviri.  
 
Steaua 2 – Steaua Bolilor iti da peste cap planurile pe care le aveai in August. Incearca sa nu iti aglomerezi prea mult programul pentru a evita suprasolicitarea. Pentru a-ti proteja sanatatea, poarta cu tine o Amuleta talisman pentru sanatate sau asaza un Wu Lou cu Cocorul Vesel in dreptul patului.  
 
Energiile de prosperitate par promitatoare in aceasta luna. Potenteaza norcul de avere si asaza Statueta cu Vaca Sacra a Resurselor pe biroul de la locul de munca si poarta cu tine Amuleta de protectie Tai Sui pentru a-ti stabiliza norocul.

Amuleta cu Buddha medicinei
Remediu pentru sanatate  – cumpara de aici→

Amuleta de protectie Tai Sui 
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta cu Ceainic cu Calul Celest
Remediu pentru noroc si prosperitate – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Cocosii vor avea parte de cheltuieli neasteptate si tradari. 
 
Pentru ca Steaua Nenorocirilor si a Pierderilor se afla in sectorul Cocosilor, este de preferat ca acestia sa amplaseze o Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung si Statuetele cu elefant si rinocer albastru in sectorul de Vest al casei pentru a suprima aceste energii negative.  
 
De asemenea, din cauza excesului din metal, exista posibilitatea de a te accidenta. Stai departe de obiectele acutite din metal si protejeaza-te impotriva posibilelor accidente purtand cu tine Amuleta de protectie cu Silaba HUM. In plus, esti predispus sa iei decizii proaste, de aceea, este indicat sa ai asupra ta un Abtibild sticker cu Manjushri. Acesta iti va aduce claritate si te va ajuta sa faci alegerile care duc la cele mai bune rezultate pentru tine.
 

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Steaua norocului indirect va aduce o serie de energii pozitive in sectorul nativilor Caine.  
 
Nativii acestei zodii vor fi apreciati pentru munca depusa, ceea ce poate duce la o avansare in cariera sau la cresterea afacerii, pentru cei care sunt antreprenori. Activeaza aceste energii de noroc asezand Amuleta pentru atragerea ajutorului cu Imparatul de Jade si clopotei de vant si un Ru Yi auriu in sectorul de Nord-Vest al casei sau biroului tau. 
 
Pentru a atrage energiile de bun augur ale lunii, este recomandat sa porti Amuleta pentru noroc si atragerea binelui cu imparatul de Jade.  
 
Deoarece in sectorul tau se afla prea mult exces al elementului metal, exista riscul unor accidente fizice. Asigura-te ca ai asupra ta Amuleta de protectie cu Silaba HUM pentru a fi protejat impotriva oricaror vatamari fizice.
 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Eforturile nativilor Mistret vor fi recunoscute si rasplatite. 
 
Steaua 6 – Steaua norocului indirect se afla in sectorul tau, de aceea vei avea parte de noroc pe mai multe planuri. Te vei bucura si de prezenta unor oameni cu intentii bune care vor fi  gata sa iti dea o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie. Activeaza toate aceste energii de noroc amplasand Amuleta cu steaua celesta si clopotei de vant si Ru Yi cu nod mistic din metal in vecinatatea locului in care lucrezi. 
 
Pentru a atrage succesul in afaceri si nu numai, poarta cu tine Amuleta pentru noroc si atragerea binelui cu imparatul de Jade, iar pentru succes si prosperitate asigura-te ca ai asupra ta Amuleta norocului si a castigului.  
 
Acorda o atentie sporita energiilor care pot provoca pierderi materiale, accidente si neintelegeri. Pentru a suprima aceste energii, asigura-te ca porti cu tine Amuleta scutului celor trei gardieni celesti.

    Amuleta de protectie cu silaba HUM
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Ru Yi auriu cu nod mistic din metal
Remediu pentru cariera  –  cumpara de aici→

Amuleta scutului celor 3 gardieni celesti
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU AUGUST SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles