fbpx

Predispozitii Feng Shui pentru luna August

Luna August marcheaza anul acesta inceputul lunii Maimutei sub semnul elementului apa Yang. Steaua 5 isi va face simtita prezenta in aceasta luna cu obstacole, ghinioane, mici accidentari si evenimente neplacute. Afla din articolul nostru care sunt predispozitiile lunii August pentru fiecare zodie in parte, dar si cele mai puternice remedii Feng Shui pentru a te proteja de energiile negative si a le potenta pe cele pozitive. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici

Sobolan

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

In aceasta luna nivelul de energie al sobolanilor va creste considerabil, astfel vor putea duce lucrurile la bun sfarsit, mai ales in plan profesional. Profita de aceasta ocazie si fa tot ce iti sta in putinta pentru a obtine acea promovare sau contract pentru care ai muncit din greu in ultima vreme. Pentru a spori norocul si succesul in acest plan, este recomandat sa asezi pe birou Stindardul Victoriei cu cele 5 steaguri colorate.

Amuleta Roata Intelepciunii - Roata decizilor intelepte. Statueta cu Cheia Succesului si a Victoriei cu cal de vant Lung Ta Amuleta cu stindardul victoriei
Amuleta cu Roata Intelepciunii
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Statueta cu Cheia Succesului si Cal de Vant Lung Ta
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Amuleta cu Stindardul Victoriei
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Bivol

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Norocul a fost de partea Bivolilor in ultimele luni, iar luna August va fi cea mai buna luna pentru ei din acest punct de vedere. Nativii Bivol sunt bine aspectati si pe planul prosperitatii in aceasta luna de Maimuta, ceea ce îi va pune intr-o postura confortabila. Pentru a activa norocul pe plan financiar, aseaza Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta pe birou sau in Nord Estul casei.

Asigura-te ca te odihnesti suficient luna aceasta, nivelul de energie al bivolilor poate scadea drastic, existand pericolul de suprasolicitare. Poarta zilnic Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda pentru a te proteja de energiile negative ce iti pot afecta sanatatea.

Amuleta -medalie pentru prosperitate - 2019 Amuleta pastrarii norocului de prosperitate Abtibild cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus
Amuleta medalie pentru prosperitate
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Amuleta pastrarii norocului de prosperitate
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Abtibild cu Medicine Buddha si Floare de Lotus
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Tigru

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Nativii Tigru vor avea multe oportunitati de a face bani in aceasta luna. De asemenea, tigrii vor avea parte de noroc sporit dar si un ritm foarte accelerat de munca. Pentru a putea face fata provocarilor de luna aceasta, trebuie sa poarte asupra lor Amuleta amplificatoare a sumei lui 10.

Tine cont de faptul ca in ceea ce priveste aspectul sanatatii, tigrii inca trec printr-o perioada dificila. Incearca pe cat posibil sa gasesti un echilibru si sa eviti suprasolicitarea la locul de munca.

Aseaza un Wu lou cu cei 8 nemuritori la capul patului pentru a te asigura ca nu te vei imbolnavi si vei putea profita de toate oportunitatile ce se pot ivi luna aceasta.

Amuleta - Breloc pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda aurie Amuleta cu DUBLA DORJE aurie Card Feng Shui cu Pasarea Garuda
Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Amuleta cu Dubla Dorje aurie
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Card Feng Shui cu Pasarea Garuda
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Iepure

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Pentru nativii Iepure, norocul incepe sa se estompeze luna aceasta. Productivitatea la locul de munca poate sa scada din cauza certurilor cu colegii sau seful. Cateodata, cea mai buna solutie este sa nu dai curs acestor disensiuni, acesta este cel mai util sfat pentru Iepuri in aceasta luna de maimuta.

Deci, daca observi ca tinzi sa intri in polemici inutile luna aceasta, cel mai bine ar fi sa te opresti dinainte ca discutia sa capete amploare. Poarta zilnic Amuleta cu Marul Pacii pentru a te proteja de certuri si conflicte inutile.

Amulete cu cei trei gardieni celesti Breloc cu Pi Yao (Pi Xie) Marul rosu al pacii pentru atragerea armoniei
Amuleta cu cei 3 Gardieni Celesti
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Amuleta cu Pi Yao
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Mar Rosu pentru atragerea armoniei
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Dragon 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Dragonii vor avea luna aceasta un impuls de creativitate, oferit de prezenta Stelei 4, a Dragostei si a Invataturii. O luna foarte buna pentru a te apuca de un nou hobby sau de a iti dezvolta cunostintele sau abilitatile intr-un domeniu nou. Aseaza un Tigru Auriu pe masa pentru a spori creativitatea.

Nativii Dragon se pot confrunta in aceasta luna cu mici probleme in relatii. Incearca sa nu investesti sentimente foarte profunde intr-o relatie noua. Pentru Dragonii casatoriti, este recomandat sa aseze Simbolul Dublei Fericiri cu Pasarile Iubirii sub pat, pentru a ii feri de posibile infidelitati.

Rate mandarine pe lotus Amuleta breloc cu Pagoda cu 13 nivele Amuleta cu cocos si marul dragostei
Rate Mandarine pe Lotus
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→
Amuleta cu Pagoda Invataturii
Remediu Feng Shui pentru studiu – cumpara de aici→
Amuleta cu Mar Rosu, Cocos si Ametist
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Sarpe

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O luna foarte interesanta pentru nativii Sarpe, in special pentru cei mai tineri dintre purtatorii acestui semn zodiacal. Pentru cei ce inca sunt in scoala sau studiaza, luna aceasta va veti simti mai motivati ca niciodata. Poarta Amuleta Invataturii pentru a iti spori sansele de a aborbi toata informatia care iti este livrata.

In ceea ce priveste aspectul dragostei, Serpii vor avea o luna plina de romantism, cu multi pretendenti/e ce abia asteapta sa ii surprinda. Cel mai indicat este sa nu iei lucrurile prea in serios in aceasta luna. Pentru Serpii care fac parte dintr-o casnicie, riscul de infidelitate creste. Poarta Amuleta cu Cocos si Marul Dragostei pentru a te asigura ca nici unul dintre parteneri nu se va lasa prada tentatiei.

Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura Statueta cu pereche de crapi si lotus Abtibild cu Mandala Hayagriva
Amuleta cu Crapul Dragon
Remediu Feng Shui pentru invatatura – cumpara de aici→
Statueta cu pereche de Crapi si Lotus
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Abtibild cu Mandala Hayagriva
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Cal

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nativii Cal se vor confrunta luna aceasta cu un ritm mult mai accelerat de munca. Reusiti sa finalizati cu brio multe proiecte care erau in stadiu de desfasurare, proiecte despre care credeati ca se vor finaliza cu multe dificultati. Purtati zilnic Amuleta evantai pentru succes in cariera si afaceri  pentru a spori energiile pozitive care va vor ajuta sa duceti la bun sfarsit aceste proiecte.

Exista riscul de a intampina probleme cu colegii de la locul de munca. Daca se produc greseli, incearca sa nu exagerezi si sa le rezolvi calm si sistematic. Poarta asupra ta un Vultur Feng Shui, acesta te va ajuta sa iti pastrezi calmul la locul de munca.

Placheta ( placa ) cu nod mistic pe canvas Amuleta -Breloc cu 10 silabe HUM Amuleta -Breloc Roata Rugaciunilor Hayagriva roz
Placa cu Nod Mistic pe canvas
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Amuleta cu 10 silabe Hum
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Amuleta cu Roata Magica Roz
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Oaie

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Nativii Oaie se confrunta cu un nivel de energie scazut luna aceasta. Incearca sa nu te expui la riscuri sau la situatii neobisnuite. Este foarte important sa acorzi o atentie deosebita planului sanatatii in aceasta luna intrucat steaua 2 a bolilor a intrat in sectorul Oilor. Daca simti ca esti pe cale de a te imbolnavi, mergi la doctor inainte ca boala sa se agraveze. Poarta asupra ta Amuleta cu Pagoda celor 5 elemente pentru a te proteja de energii negative si boli. Asigura-te ca te odihnesti suficient pe intreg parcursul acestei luni.

Wu Lou cu Pi Yao Pagoda celor noua nivele din metal Amuleta Medicine buddha
Wu Lou cu Pi Yao
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→
Pagoda celor 9 nivele din metal
Remediu Feng Shui pentru cariera – cumpara de aici→
Amuleta Medicine Buddha
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Maimuta

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Norocul nu este de partea Maimutelor luna aceasta. Ai un nivel scazut de energie si esti predispus/a la imbolnavire. Poarta asupra ta cardul cu Pasarea Garuda sau Medalionul cu Wu Lou, cele 12 zodii si cele 8 simboluri norocoase, acestea te vor proteja de virusii cu care poti intra in contact.

Esti in plina miscare luna aceasta, de aceea, trebuie sa ai mai multa grija la ceea ce te inconjoara, intrucat esti predispus la accidente. Evita activitatile fizice care te pot pune in pericol. Poarta asupra ta Amuleta Oglinda celor 5 elemente.

Amuleta Fortei Vitale cu Cal de vant rosu Abtibild cu Amitabha Buddha Abtibild cu Elefant si Rinocer
Amuleta Fortei Vitale cu Cal Lung Ta
Remediu Feng Shui pentru succes – cumpara de aici→
Abtibild cu Amitabha Buddha
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Abtibild cu Elefant si Rinocer
Remediu Feng Shui pentru protectie- cumpara de aici→

Cocos

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Luna August nu este o luna prielnica pentru nativii Cocos. Esti foarte predispus la tradare, iar persoanele care iti vor face rau luna aceasta sunt chiar persoane apropriate, de la care nu te-ai fi asteptat.

De asemenea, asigura-te ca verifici in detaliu orice rezultat al muncii tale si asuma-ti responsabilitatea pentru greseli. Aseaza Stampa cu Kwan Kung pe birou sau in spatele biroului la care muncesti pentru a te feri de energiile de tradare. Competitia la munca este acerba, foloseste Stindardul Victoriei Tibetan pentru a face fata tuturor provocarilor.

Amuleta de protectie Kwan Kung Amuleta Generalului prețios Statueta cu Tara Rosie pe suport
Amuleta de protectie Kwan Kung
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Amuleta Generalului Pretios
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Statueta cu Tara Rosie pe suport
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Caine

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Tot efortul despus in ultima vreme va da roade in luna August pentru nativii Caine. Chiar si sefii tai isi iau notite bazate pe munca ta, ceea ce poate duce la o promovare. Lucrurile incep sa se aseze, iar tu poti culege in sfarsit roadele muncii tale. Sporeste norocul cu Amuleta Activatorului Norocului Divin, luna aceasta este recomandat sa o porti zilnic.

Ai grija la posibilele certuri cu cei mai in varsta membrii ai familiei. Succesul te poate face sa devii nerespectuos cu cei mai in varsta, aceasta putand avea consecinte nefavorabile. Deci, fii umil in comunicarea cu cei mai in varsta luna aceasta.

Amuleta pentru succes, imparatul de jad, activatorul divin Amuleta evantai pentru succes in cariera Placa (placheta) din lemn a celor 9 (noua) pauni
Amuleta Activatorul Norocului Divin
Remediu Feng Shui pentru succes – cumpara de aici→
Amuleta evantai pentru succes in cariera
Remediu Feng Shui pentru succes – cumpara de aici→
Placa celor 9 pauni pentru protectia casei
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de aici→

Mistret

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Nativii Bivol au parte de mai mult noroc luna aceasta. Este un moment bun pentru a iti face auzita vocea, mai ales in plan professional. Exprima-ti ideile, e posibil sa ai parte de niste surprize foarte placute. Poarta Amuleta Ministrul Pretios, aceasta te va ajuta sa castigi in orice disputa.

In ceea ce priveste sectorul familiei, e mai bine sa nu te impui luna aceasta. Este posibil sa intampini dificultati in comunicare cu partintii. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa intelegi ca fac asta pentru ca le pasa.

Amuleta pacii si a echilibrului - trinitatea celor 3 inele Amuleta de protectie cu elefant si rinocer Wu Lou cu Broasca norocoasa
Amuleta celor 3 inele concentrice
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→
Amuleta cu elefant si Rinocer
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Wo Lou cu Broasca Norocoasa
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles