Predispozitii Feng Shui pentru luna iulie

Predispozitii Feng Shui Iulie
Luna iulie se va dovedi prielnica pe planul carierei pentru majoritatea nativilor, iar stelele lunare si energiile de noroc vor aduce noi schimbari si oportunitati financiare. Cu toate acestea, unii nativii ar putea sa se confrunte energiile negative ale Stelei 5, certuri si invidii.
 
Afla din articolul nostru cum sa potentezi energiile de noroc si bogatie, dar si cum sa te feresti de energiile care ar putea sa iti aduca nenorociri.
 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN – Norocul nativilor Sobolan pare sa dispară brusc

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Steaua nenorocirilor va aduce nativilor Sobolan o serie de dificultati – pierderi de bani, accidente si probleme la locul de munca.
 
Luna asta tine departe energiile negative ce pot veni odata cu Steaua 5 a nenorocirilor cu ajutorul celor mai puternice remedii Feng Shui pentru protectie . Poarta asupra ta Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii sau Cardul cu Pagoda celor cinci elemente si asigura-te ca ai in casa Pagoda celor cinci elemente din metal aurit incrustata cu copacul vietii. Totodata, asigura-te ca verifici de doua ori orice lucru pe care il faci si incearca sa fii mai meticulos decat de obicei. Altfel te vei confrunta cu intarzieri neasteptate si greseli de corectat.
 
Nici remediile pentru sanatate nu ar trebui sa iti lipseasca deoarece sanatatea ta ar putea avea de suferit in aceasta luna. Protejeaza-te impotriva eventualelor boli cu Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Testoasa si Sarpe.
 

BIVOL – Luna iulie va fi plina de certuri pentru nativi

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Nativii Bivol trebuie sa isi pastreze calmul in aceasta luna deoarece Steaua Certurilor se afla in sectorul lor.

Chiar daca esti bine intentionat, unele critici pe care le faci ar putea fi interpretate gresit. Drept urmare, cei din jurul tau s-ar putea simti atacati, lucru ce ar putea cauza certuri serioase. Cel mai bine este sa nu te amesteci in problemele altor persoane si sa porti in buzunar sau geanta Amuleta cu marul pacii si al armoniei. In acest fel, relatiile cu cei apropiati vor ramane armonioase si lipsite de divergente .

Luna acesta vine si cu vesti bune pentru nativii Bivol, mai exact pe plan financiar. Daca esti implicat in dispute ce tin de bani, exista mari sanse ca totul sa se termine in favoarea ta. Mareste-ti sansele de a atrage castigurile cu Sacul cu bani – 6 monede I-Ching si 3 pepite aurii. Daca te confrunti cu orice fel de probleme legale, luna acesata este recomandata purtarea Amuletei Talisman pentru castigarea proceselor.
  
 

TIGRU – Se anunta a fi o luna haotica

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Nativii Tigru se vor confrunta cu dispute si situatii haotice la tot pasul.

Este posibil ca oamenii din jurul tau sa ti se para neintelegatori. Chiar daca nu vei fi de acord cu ei, ar fi mai bine sa pastrezi unele opinii pentru tine in aceasta luna deoarece ideile tale se vor confrunta cu critici. Inlatura energiile de cearta si protejeaza relatiile importante din viata ta cu Amuleta cu cocos.

Desi energiile acestei luni nu sunt in favoarea ta, combinatia de stele prezente luna aceasta in sectorul nativilor tigru indica faptul ca poti ajunge la rezultate pozitive atunci cand vine vorba de probleme legale. Poarta Amuleta Talisman pentru castigarea proceselor pentru a-ti mari sansele de castig in instanta si pentru a rezolva conflictele din familie sau de la locul de munca.

Pagoda celor sapte nivele din rasina
Remediu pentru protectie si bunastare – cumpara de aici→

Marul pacii pentru atragerea armoniei 
Remediu pentru armonie si relatii – cumpara de aici→

Amuleta scutului celor trei gardieni celesti 
Remediu pentru procese si conflicte – cumpara de aici→

IEPURE – O luna cu posibile pierderi financiare 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Nativii Iepure trebuie sa dea dovada de precautie in aceasta luna deoarece Steaua violentelor ar putea sa le aduca cheltuieli neasteptate, leziuni fizice sau tradari.

Daca programul tau de lucru implica ore tarzii, poarta Amuleta de protectie a noptii pentru a fi protejat de infractori si hoti si evita locurile nefrecventate, mai ales pe timp de noapte.

Din punct de vedere financiar, in aceasta luna este recomandat sa fii mai atent la cheltuielile zilnice. S-ar putea sa te confrunti cu cheltuieli neasteptate, iar de aceea este mai intelept sa incepi sa economisesti cat de mult poti. Tine la distanta pierderile de bani si atrage bogatia cu un Copacel Feng Shui cu pietre protectoare de turcoaz.

Pe plan sentimental, daca nu esti inca intr-o relatie, evita angajamentele serioase deocamdata deoarece s-ar putea dovedi o relatie de scurta durata. In cazul in care ai deja un partener de viata, asigura-te ca te protejezi impotriva unei eventuale persoane care s-ar putea sa-ti ameninte relatia. Poarta Amuleta Iepurele Lunii sau Statueta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii pentru a intari legatua cu partenerul.
 

DRAGON – Energiile de bogatie se fac resimtite

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Norocul nativilor Dragon se face simtit odata cu aparitia Stelei Prosperitatii in sectorul acestora.

Noi oportunitati de a face bani vor aparea pe tot parcursul acestei luni, mai ales daca esti implicat in afaceri. Amplaseaza Statueta cu bivol si pepite in sectorul de Vest pentru a manifesta norocul bogatiei si a avea casa energizata cu simboluri de avere.

Desi norocul tau este in continua crestere, acest noroc poate fi resimtit doar daca Steaua anuala a nenorocirii din sectorul tau este suprimata. Asigura-te ca porti in permanenta un remediu de protectie precum Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii sau Amuleta cu pagoda celor cinci elemente din metal. Acestea vor elimina energia negativa si nefavorabila a Stelei 5.

Se anunta a fi o perioada benefica pentru nativii tineri, mai ales pentru cei care sunt implicati in activitati educationale. Este indicat ca acestia sa poarte Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura pentru a spori sansele de succes la examene.
 

SARPE – O luna cu noi aliante 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Luna aceasta aduce norocul bogatiei pentru nativii Sarpe. Mai mult, acestia se vor simti mai increzatori la locul de munca deoarece problemele vechi dispar sau se rezolva de la sine.

Pe plan social, te vei bucura de popularitate, toti din jurul tau dorind sa se bucure de prezenta ta. Este un moment potrivit pentru a renunta la divergentele din trecut si a remedia unele relatii. Exista mari sanse sa formezi si noi parteneriate in aceasta perioada. Asaza oriunde in casa Statueta cu bivol auriu si sobolan pentru a atrage parteneriate profitabile.

In ceea ce priveste aspectul financiar, este recomandat sa ai Amuleta cu 5 Lilieci si Moneda pentru Noroc in partea din fata a casei pentru a atrage energiile de bogatie.

Nu uita insa ca este nevoie sa inlaturi energiile negative ale Stelei Anuale a nenorocirilor care se afla in sectorul tau. Asigura-te ca exista Amuleta cu Pagoda celor cinci elemente incrustata cu copacul vietii in sectorul de SE al casei.

Amuleta de protectie impotriva furturilor
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Sobolan auriu cu sacul abundentei
Remediu pentru bogatie – cumpara de aici→

Pagoda celor cinci elemente din metal aurit
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

CAL – Creativitatea atinge noi cote 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Inspiratia si creativitatea va aduce nativilor Cal un plus de ajutor in aceasta luna.

Nivelul tau de energie se imbunatateste, lucru ce te va ajuta sa finalizezi toate sarcinile intr-un timp record. In acelasi timp, este posibil sa observi ca atitudinea oamenilor din jur incepe sa se schimbe. Vor incepe sa-ti aprecieze simtul umorului si farmecul care te caracterizeaza. Poarta cu tine Amuleta cu TARA ROSIE pentru a-ti creste carisma si a construi prietenii loiale si durabile.

La locul de munca, nivelul tau crescut de creativitate iti va creste si productivitatea si eficienta. Profita de aceste energii pentru a te gandi la noi strategii si activeaza energiile de noroc cu Dragonul de apa cu perla nemuririi.
 

OAIE – O luna in care norocul va fi de partea nativilor 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Steaua favorabila a cerului va aduce in viata nativilor Oaie noi mentori, oportunitati financiare si pe planul carierei.

Este o perioada potrivita pentru a te face remarcat la locul de munca. Superiorii tai sunt cu ochii pe tine si vor tine cont de toate eforturile si abilitatile tale. Asigura-te ca atragi norocul in cariera si ca munca ta va aduce rezultate concrete cu Amuleta cu cele 8 Simboluri Norocoase.

Insa ai grija, faptul ca sefii tai te ramarca ar putea sa provoace si gelozii din partea colegiilor mai competitivi. Fereste-te impotriva barfelor si invidiei cu Amuleta cu Ochiul Magic si amplaseaza in casa Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren pentru a beneficia de sprijinul celor bine intentionati.
 

MAIMUTA – O luna pentru planuri marete 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Steaua favorabila a cerului aduce nativilor Maimuta noroc pe plan financiar si succes in cariera.

Luna aceasta iti vor iesi in cale noi mentori si persoane bine intentionate. Acorda-le atentie, acestia te vor ajuta cu sfaturi valoroase care s-ar putea sa-ti deschida multe usi. Amplaseaza pe birou Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren pentru a te asigura ca ai intotdeauna sprijinul oamenilor puternici.

Noi oportunitati se vor face simtite si depinde doar de tine daca vei decide sa le iei in seama. Deoarece energiile de noroc se vor manifesta pe tot parcursul lunii, nu ar trebui sa ignori semnele pe le vei primi. Iulie este luna in care s-ar putea sa ai parte de lucruri cu adevarat marete. Insa pentru asta este necesar sa renunti la frica de necunoscut sau de schimbare care ar putea sa apara. Luna aceasta poarta asupra ta Amuleta cu Dragon 2021 – Pecetea Cereasca pentru a atrage succesul, puterea si abundenta.

Amuleta cu Dragonul Verde
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Abtibild cu Jambala al bogatiei 
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren 
Remediu pentru sprijin – cumpara de aici→

COCOS – Luna in care iti vei atinge obiectivele 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

In ciuda sosirii stelei Bolilor, norocul nativilor Cocos pare promitator deoarece aceasta stea se combina cu Steaua Prosperitatii.

Obiectivele la care ai lucrat pana acum incep sa fie realizate, ceea ce iti va permite sa faci pasul urmator. Trateaza fiecare succes ca pe o piatra de temelie care te va conduce catre lucruri marete. Activeaza succesul cu Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 si atrage castigurile financiare cu Amuleta cu bivol 2021.

Singurul lucru de care trebui sa ai grija este starea ta de sanatate. Nu lasa garda jos si nu ignora nicun fel de simptom. Asaza o pereche de Pereche de Wu Lou cu Garuda in sectorul de Nord sau poarta Amuleta cu Buddha al Medicinei pentru a inlatura orice energie de boala.
 

CAINE – O luna a schimbarilor in bine

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

In luna iulie, steaua norocului va aduce noi schimbari pentru nativii Caine.

Te vei simti mult mai puternic si plin de energie, lucru care te va ajuta sa profiti din plin de oportunitatile care iti vor aparea in cale. Energia ta ii va binedispune si pe cei din jur, ceea ce te va ajuta in intrecatiunile sociale. Asigura-te ca farmecul si carisma ta raman neschimbate pe tot parcursul lunii purtand in buzunar Amuleta cu TARA ROSIE.

Urmeaza-ti pasiunile si pregateste-te pentru noi provocari. In aceasta luna, succsul va fi usor de obinut, mai ales ca norocul va fi de partea ta. Poarta Amuleta -medalie pentru protectie, succes si victorie pentru a potenta energiile poztive si a atrage succesul la locul de munca sau in afaceri.
 

MISTRET – Totul va lua o noua forma 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Luna aceasta lucrurile incep sa prinda contur pentru nativii Mistret.

Toata munca grea pe care ai depus-o pana acum va incepe sa dea rezultate reale si concrete. Acum este momentul potrivit pentru a lua o pauza si a te bucura de realizarile tale. Desi la locul de munca te-ai putea confrunta cu rivalitati, vei putea face fata tuturor provocarilor cu ajutorul Amuletei cu Cal de vant rosu. Tine la distanta si barfele sau conflictele de la birou cu Amuleta – cu Mana lui Hamsa si Ochiul lui Horus.

Concurenta poate deveni acerba, dar nu te simti descurajat deoarece norocul este de partea ta. Cu toate acestea, este recomandat sa porti amuleta Amuleta Forta vitala si spirituala cu cele 7 roti energetice pentru a nu ceda presiunii de la locul de munca si a-ti creste energia si forta de viata.

Abtibild cu Cal de vant si Stegul Victoriei
Remediu pentru cariera si succes – cumpara de aici→

Amuleta cu bivol auriu si sobolan
Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

Amuleta pandantiv impotriva geloziei
Remediu impotriva geloziei si certurilor – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU IULIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles