Predispozitii Feng Shui pentru luna iulie

Predispozitii feng shui iulie

Luna iulie va fi una benefica, plina de energie si noi oportunitati pentru cei mai multi dintre nativi. Multi dintre acestia vor observa o crestere pe plan profesional si se vor bucura de relatii tot mai bune cu familia si colegii. Cu toate acestea, exista riscul ca o parte dintre nativi sa se confrunte cu tradari si conflicte neasteptate care ii pot face sa fie mai iritati si emotivi.   

Afla din articolul nostru cum sa te feresti de tradarile si conflictele din jurul tau, dar si cum sa atragi energiile pozitive si noile oportunitati din aceasta luna. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN 

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

In luna iulie, nivelul de energie al nativilor Sobolan va scadea semnificativ. 

Daca simti ca nivelul de energie este scazut si nu te poti concentra, ia o pauza si incearca sa te odihnesti. Evita sa faci planuri in avans care ti-ar putea aglomera programul. Totodata, este indicat sa eviti spatiile aglomerate si iesirile tarzii in oras. Elimina energiile de boala asezand un Wu lou cu Cocorul Vesel langa pat si poarta cu tine Amuleta cu Buddha al Medicinei pentru sanatate si protectie.  

Exista, de asemenea, posibilitatea aparitiei unor neintelegeri cu membrii familiei sau colegii de munca. Asigura-te ca ai asupra ta Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor pentru a elimina energiile conflictuale care vor aparea pe parcursul lunii.

 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Nativii Bivol vor avea o luna benefica 

Nivelul tau de energie este intr-o continua crestere in luna iulie, fapt care te ajuta sa finalizezi sarcinile in mod eficient si inainte de termen. Acest lucru te ajuta sa dedici mai mult timp pentru dezvoltarea unor noi strategii sau pentru proiecte personale.  

Asaza un Ceainic cu Calul Celest pe biroul tau sau in sectorul de Nord-Est al casei pentru a activa energiile norocoase si poarta cu tine Amuleta cu Cal de vant rosu si Steagul Victoriei pentru succes pentru a fi ferit de barfele si invidia de la serviciu.   

Si relatiile de orice fel, fie ele profesionale sau familiale, se imbunatatesc in aceasta luna. Nativilor care isi doresc sa se casatoreasca sau isi gaseasca un partener potrivit, le este recomandat sa poarte asupra lor un Abtibild sticker cu Cal Rosu si Floare de Piersic pentru a atrage norocul in dragoste. 

 

TIGRU 

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Tigrii se vor simti plini de energie in luna iulie 

Pentru ca energia ta este la cote inalte, acesta perioada va fi una plina de activitati care te tin ocupat si datorita carora vei lega o multime de conexiuni noi. Asaza Calul victoriei auriu pe biroul tau sau in sectorul de Nord-Est pentru a activa energiile de noroc si prosperitate.  

Daca doresti sa atragi noi castiguri materiale si norocul pe plan profesional, asaza o Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate si 100 de binecuvantari la tine in sufragerie.   

Daca simti ca la munca inca nu ti se acorda recunoasterea pe care o meriti,asaza in birou sau in spatiul in care lucrezi un Tablou cu Cal de vant rosu. Placa nu iti va aduce doar recunoastere, ci iti va da si puterea si curajul de a trece peste obstacolele de la munca.  

Chiar daca este o luna buna, cu reusite pe mai multe planuri, s-ar putea sa apara conflicte, mai ales intre persoanele din generatii diferite. Neintelegerile pot fi aplanate cu ajutorul unei Amulete cu marul cosmic impotriva conflictelor. 

Amuleta cu Buddha al Medicieni
Remediu pentru sanatate si protectie – cumpara de aici→

Abtibild cu Cal Rosu si Floare de Piersic
Remediu pentru dragoster – cumpara de aici→

Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate
Remediu pentru  bogatie – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

In luna iulie, relatiile nativilor Iepure se vor imbunatati.  

Comparativ cu luna trecuta, relatiile cu familia si colegii de munca se imbunatatesc, iar persoanele din jurul tau sunt mai deschise la ideile tale.  

Totodata, este usor sa gasesti o cale de a rezolva orice problema pe care o intampini. Foloseste-te de farmecul tau natural si ai incredere in instinctele tale. Poarta cu tine Amuleta Dakini cu Silaba AH pentru a spori norocul in relatii si pentru a avea parte de stabilitate in familie si in relatiile cu prietenii.  

Iepurii tineri vor avea mai mult noroc la invatatura si se pot concentra mai usor atunci cand au o sarcina de indeplinit. Asaza Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi in partea de Est a casei pentru a activa norocul la invatatura si examene. 

 

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Nativii Dragon trebuie sa fie precauti in aceasta luna 

Norocul tau se diminueaza odata cu aparitia stelei 5 – Steaua accidentelor si dezastrelor in sectorul tau. Apar probleme pe care trebuie sa le rezolvi si exista tendinta de a face greseli. Verifica totul de doua ori inainte de a lua o decizie – chiar si cele mai mici greseli pot conduce la pierderi materiale semnificative.  

Asaza  Coloana cu Sutra Inimii in partea de Sud-Est a casei tale si poarta cu tine Amuleta sutra inimii pentru a elimina energiile negative provocate de Steaua dezastrelor. 

Nu uita sa acorzi atentie si sanatatii. Asaza un Wu lou cu Cocorul Vesel in dreptul patului pentru a indeparta energiile care iti pot afecta starea de bine. 

 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Desi exista multe oportunitati de care pot profita, este mai bine ca nativii Sarpe sa ia o pauza in luna iulie. 

Aparitia Stelei accidentelor si dezastrelor in sectorul tau aduce obstacole la munca, cheltuieli neasteptate si probleme in relatii. Remediaza aceste probleme amplasand Coloana cu Sutra Inimii in sectorul de Sud-Est al casei, iar pentru a fi protejat si cand esti in afara casei, poarta asupra ta Amuleta sutra inimii sau Amuleta suprematiei de transformare a energiei cu cele 6 animale celeste 

Desi norocul in relatii este puternic in acest an, Serpii singuri ar trebui sa evite sa inceapa noi relatii in luna iulie – acestea iti pot cauza mai multe probleme decat ai nevoie. 

 Amuleta Dakini cu Silaba AH
Remediu pentru stabilitate in familie si in relatiile cu prietenii – cumpara de aici→

Coloana cu Sutra Inimii
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta suprematiei de transformare
Remediu impotriva energiilor negative – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Luna iulie va fi una productiva pentru nativii Cal. 

Nivelul de energie al nativilor Cal este intr-o continua crestere, dand un impuls norocului in cariera si posibilitatilor de avansare. Este posibil sa ai mai multe responsabilitati si noi proiecte catre care trebuie sa iti indrepti atentia.   

Activeaza energiile de noroc amplasand pe biroul de la locul de munca o Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei sau un Ru Yi. Aceste remedii vor stimula succesul in cariera si noile oportunitati de afaceri.   

Tot in luna iulie, energiile de noroc te vor ajuta sa duci la bun sfarsit toate sarcinile pe care ti le-ai propus. De aceea, este indicat sa folosesti aceasta perioada benefica pentru a fi cat mai productiv cu putinta. Pentru a potenta norocul si rezultatele pozitive, poarta cu tine Amuleta amplificatoare a sumei lui 10. 

 

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

In luna iulie, nativii Oaie vor fi certareti si iritati. 

Steaua 3 – Steaua certurilor te face sa fii mai iritat si emotiv, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra relatiilor din viata ta. Poarta cu tine Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor sau un Abtibild sticker cu scutul celor 3 gardieni celesti pentru a tine la distanta energiile negative.  

Nu lasa temperamentul sa distruga legaturile pe care le-ai construit cu persoanele din jurul tau si incearca sa fii mai intelegator cu ceilalti. Daca nu esti de acord cu ceva, nu te grabi sa tragi concluzii, incearca sa intelegi despre ce este vorba pentru a-ti forma o opinie. 

 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Energiile din aceasta luna aduc conflicte in sectorul Maimutelor.  

Incearca sa nu iei lucrurile personal, iar atunci cand apar neintelegeri, fa un efort si controleaza-ti temperamentul. Poarta cu tine Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor si asaza Miniplaca pentru protejarea relatiilor impotriva conflictelor si necazurilor pe biroul tau pentru a-ti proteja relatiile cu colegii.  

Purtarea culorii rosiii este o modalitate buna de a evita energiile conflictuale ale lunii. 

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10
Remediu pentru noroc si succes  – cumpara de aici→

Amuleta cu marul cosmic
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

Miniplaca pentru protejarea relatiilor
Remediu impotriva conflictelor si necazurilor – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Cocosii vor avea parte de noi oportunitati in luna iulie 

Norocul continua sa te surprinda si luna aceasta. Exista semne care arata o imbunatatire in ceea ce te priveste si este usor sa profiti de noile oportunitati care iti ies in cale. Activeaza norocul din aceasta luna asezand Placa cu cei 3 Zei pe Tigri sau cu un Card Feng Shui cu copacul prosperitatii pe biroul de la locul de munca. 

Pentru ca exista riscul de accidentari, poarta cu tine Amuleta de protectie cu Silaba HUM pentru a fi aparat de accidentele nedorite. Relatiile familiale si profesionale decurg bine, de aceea, luna iulie poate fi benefica pentru nativii Cocos care sunt in cautarea unui partener de viata. Pentru a potenta norocul in dragoste, poarta asupra ta Amuleta cu cocos si marul dragostei.  

 

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Nativii Caine vor avea nevoie de remedii impotriva Stelei tradarii 

Steaua 7 – Steaua tradarii aduce cheltuieli neasteptate si tradari din partea prietenilor apropiati sau din partea membrilor familiei. Pentru a evita sau reduce pierderile materiale, asaza Statuetele cu elefant si rinocer in sectorul de Nord-Vest al casei si asigura-te ca ai asupra ta Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer. 

Exista riscul de ranire cauzat de obiecte metalice ascutite, precum cutite de bucatarie, asa ca este indicat sa acorzi o atentie sporita activitatilor zilnice si sa porti cu tine Amuleta de protectie cu Silaba HUM pentru a fi ferit de posibile incidente. 

 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Mistretii trebuie sa fie precauti luna aceasta 

Trebuie sa ai mare grija la siguranta ta in luna iulie, deoarece Steaua 7 afecteaza sectorul casei. Acest lucru aduce riscul de pierderi materiale, accidentari si tradari.  

Diminueaza riscurile care se pot abate asupra ta cu o Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer si protejeaza-te de furturile materiale si intelectuale cu ajutorul Amuletei de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung 

Fii atent atunci cand conduci si nu te implica in conflicte cu ceilalti participanti la trafic. Lipeste un Abtibild sticker impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile pe geamul masinii pentru a fii protejat impotriva accidentelor. 

    Amuleta cu cocos si marul dragostei
Remediu pentru dragoste si armonie – cumpara de aici→

Amuleta de protectie cu elefant si rinocer
Remediu impotriva furturilor – cumpara de aici→

Amuleta de protectie cu Silaba HUM
Remediu pentru victorie si sanatate – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU IULIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles