Predispozitii Feng Shui pentru luna iunie

predispozitii feng shui iunie

Luna iunie vine cu noi oportunitati in afaceri si cariera pentru multi dintre nativi, dar si cu noroc in dragoste si pe plan educational. Cu toate acestea, unii dintre nativi se pot confrunta cu probleme de sanatate si pierderi materiale.  

Afla din articolul nostru cum sa atragi energiile pozitive si noile oportunitati ale lunii, dar si cum sa te feresti de pierderile materiale si sa iti protejezi sanatatea. 
 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN 

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

In luna iunie, nativii Sobolan vor fi certareti si iritati.

 
Deoarece Steaua 3 – Steaua certurilor sau a furiei se afla in sectorul tau in aceasta luna, este posibil sa fii afectat de energiile conflictuale aduse de aceasta. Aceste energii pot duce la neintelegeri si certuri cu cei dragi, lucru care iti va afecta starea de spirit si nivelul productivitatii.  
 
Redu energiile conflictuale pentru a-ti proteja relatiile cu cei cei din jur si evita certurile de la locul de munca cu ajutorul Amuletei cu marul cosmic impotriva conflictelor. Este recomandat sa ai pe birou sau asupra ta si un Card de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung pentru a te proteja impotriva furturilor materiale si intelectuale, precum si impotriva concurentei neloiale.  
 
Incearca sa-ti controlezi temperamentul pentru a nu indeparta persoanele apropiate care iti vor binele. Cel mai bine este sa ocolesti agravarea conflictelor in luna aceasta pentru a evita sa spui sau sa faci lucuri gresite.
 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Nativii Bivol vor avea parte de noroc pe plan profesional.  

Datorita Stelei 1 – Steaua alba a norocului si a Victoriei, persoanele aflate sub semnul Bivolului se vor bucura de avansare in cariera si de crestere in viata profesionala.  
 
Energiile stelei Victoriei te vor ajuta sa castigi indiferent de situatie. Pentru a te asigura ca aceste energii de noroc se manifesta in aceasta luna, asaza pe biroul un Abtibild sticker cu Cal de vant si Steagul Victoriei pentru succes. Atsfel, norocul te va urmari pe pracursul intregii luni si vei iesi castigator in orice situatie. 
 
Cei care incep o noua afacere, pot folosi Statueta cu Salamandra Celesta pentru a a atrage noi oportunitati profitabile. Insa in aceasta luna s-ar putea ca unele lucruri sa mearga prost din cauza energiilor din sectorul tau. Remediaza orice dezechilibru cu Amuleta celor 5 elemente pentru echilibrarea energiilor
 
Cu toate acestea, luna iunie este o perioada excelenta pentru autodezvoltare si perfectionare a abilitatilor.  
 

TIGRU 

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Luna iunie este una norocoasa pentru nativii Tigru in ceea ce priveste cariera. 

Exista semne care arata un progres in cariera si o crestere in sfera afacerilor. Norocul este adus de Steaua Victoriei, ceea ce face ca acesta sa fie un moment bun pentru a-ti continua planurile cu toata increderea. 
 
Asaza un Ru Yi Albastru cu cele 8 simboluri pe suport pe biroul tau daca iti doresti sa fii promovat intr-o pozitie mai inalta si sa ai autoritate la locul de munca. Daca iti doresti sa atragi norocul castigator in viata ta si sa ai parte de prosperitate, este recomandat sa porti cu tine amuleta cu Ceainic cu Calul Celest
 
Luna aceasta este potrivita si pentru a te concentra asupra afacerilor. Pentru o crestere infloritoare in afaceri, asigura-te ca ai in casa Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei sau Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate si 100 de binecuvantari. Nu uita, atunci cand ti se fac propuneri, analizati-le cu atentie – se pot ivi oportunitati foarte interesante. 

Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor
Remediu pentru armonie si liniste – cumpara de aici→

Amuleta celor 5 elemente pentru echilibrarea energiilor
Remediu pentru echilibrarea energiilor – cumpara de aici→

Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate
Remediu pentru bani si bogatie – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Iepurii vor avea Steaua Nenorocirilor in sectorul lor in luna iunie. 

In luna aceasta energiile din sectorul tau s-ar putea sa iti aduca obstacole, neintelegeri si boli.  Pentru a fi ferit de pericole si de energiile negative, poarta cu tine Amuleta sutra inimii si asigura-te ca ai una si in partea de Est a casei tale. Nu uita sa acorzi prioritate sanatatii, asaza un Wu Lou langa pat pentru a alunga bolile sau poarta cu tine Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Cocori si Frunze de Gingko
 
Ia o pauza atunci cand simti nevoia, iar cand ceva este greu de dus la capat, ia-o ca pe un semn ca trebuie sa te opresti putin. Amana evenimentele importante pentru luna viitoare. 
 

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

In iunie, Dragonii vor avea parte de norocul sumei lui 10. 

Esecurile de luna trecuta se risipesc, lasand loc pentru enrgiile pozitive. Iti vei putea duce mai departe planurile, datorita energiilor de noroc care se vor manifesta in permanenta, iar daca esti rapid, vei obtine cu usurinta rezultate remarcabile.  
 
Energiile din sectorul tau te vor ajuta sa finalizezi lucrurile pe care ti le-ai propus, sa inchei si sa duci la bun sfarsit oferte. Potenteaza succesul si norocul de orice fel asezand Statueta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu in sectorul de Sud-Est al casei si poarta cu tine Amuleta amplificatoare a sumei lui 10, pentru a te asigura ca te vei bucura de rezultate pozitive pe toate planurile.  
 
Exista indicii care arata ca vor exista posibile conflicte in relatia de cuplu. Pentru a-ti proteja relatia impotriva certurilor si a-ti intari legatura cu partenerul tau, asaza un Card dubla fericire amuleta cu simbolul dublei fericiri, rate mandarine si flori de piersic in sectorul de Sud-Est al casei si poarta cu tine Amuleta celor 5 elemente pentru echilibrarea energiilor
 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Nativii Sarpe vor avea parte de noroc in luna iunie. 
 
Persoanele care iti dadeau batai de cap inainte, se transforma in aliati de incredere, datorita energiilor de noroc de care te bucuri luna aceasta. 
 
Atrage de partea ta oameni binevoitori si mentori puternici  cu ajutorul unei Amulete pentru atragerea ajutorului cu Imparatul de Jade si clopotei de vant. De asemenea, pentru a a atrege noroc puternic in afaceri si a avea caldea deschisa spre noi oportunitati, este recomandat sa asezi Statueta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu pe biroul tau sau in sectorul de Sud-Est al casei tale. Poarta cu tine Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 pentru a te asigura ca energiile de noroc se vor manifesta pe parcursul intregi luni. 

Exista si mari sanse de a atrage castiguri neasteptate. Pentru a atrage acest noroc, poarta asupra ta Amuleta norocului si a castigului

 Amuleta sutra inimii
Remediu pentru protectie si activarea fortei vitale – cumpara de aici→

Statueta cu Dragonul de Pamant 
Remediu pentru noroc si bunastare – cumpara de aici→

Amuleta amplificatoarea sumei lui 10
Remediu pentru noroc si succes – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Caii trebuie sa acorde o atentie sporita problemelor de sanatate.   
 
Pentru a fi protejat de energiile de boala si accidente prezente in aceasta luna,  asaza un Wu Lou cu Cocorul Vesel si o Statueta cu Buddha Medicine Amitabha Rosu Gau in partea de Sud a casei tale. Pentru a fi protejat impotriva pericolelor si accidentelor oriunde ai merge,  poarta in buzunar Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Cocori si Frunze de Gingko. Incearca sa eviti locurile aglomerate si sa te odihnesti suficient. 
 
In luna iunie, energiile de prosperitate se afla in sectorul nativilor Cal. Activeaza aceste energii ale bogatiei cu Amuleta cu Ceainic cu Calul Celest si poarta cu tine Amuleta breloc cu moneda pentru avere si noroc pentru a pastra in siguranta bogatia si bunurile pe care le detii. 
 

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

In luna iunie, nativii Oaie sunt mai creativi decat de obicei. 

Energiile negative de luna trecuta se risipesc, fiind inlocuite de energii pozitive aduse de Steaua Dragostei. Norocul in relatii se imbunatateste, oamenii te vor consider mai carismatic  si mai usor de abordat.  
 
Potenteaza energiile de dragoste ale lunii si intareste-ti lagatura cu partenerul cu Cardul dubla fericire amuleta cu simbolul dublei fericiri, rate mandarine si flori de piersic. Nativii casatoriti ar trebui sa aiba in casa o Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon pentru protejarea si armonia in casatorie. Aceasta este o protectie impotriva celor mai puternice amenintari. 
 
Nativii tineri se bucura de succes la examene. Este indicat ca acestia sa poarte cu ei Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapii, pentru a obtine rezultate deosebite la teste si examene si pentru a depasi obstacolele care le ies in cale. 
 
Stimuleaza creativitatea si invatatura cu Stupa intelepciunii cu Manjushri si pastreaza in geanta sau in portofel Cardul cu Pagoda celor cinci elemente pentru protectie si bunastare. 
 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Maimutele vor beneficia de o multime de energii creative si de dragoste luna aceasta. 

La locul de munca vei fi mai productiv decat de obicei, iar ideile noi vin cu usurinta. Este o perioada benefica cu energii de bun augur. Pe langa creativitatea in crester, vei beneficia si de ajutor suplimentar din partea persoanelor de care ai nevoie.  
 
Activeaza energiile favorabile ale lunii asezand intr-un loc proeminent al casei tale Stupa intelepciunii Manjushri pentru stimularea invataturii si creativitatii si poarta cu tine Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi
 
Norocul in dragoste este puternic in aceasta perioada. Nativii singuri, care isi doresc sa isi gaseasca dragostea, ar trebui sa aiba asupra lor Amuleta cu cocos si marul dragostei. Maimutele deja casatorite pot reaprinde scanteia dragostei asezand in partea de Sud-Vest Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon pentru protejarea si armonia in casatorie.

Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Cocori si Frunze de Gingko
Remediu pentru protectie si sanatate  – cumpara de aici→

Card dubla fericire, rate mandarine si flori de piersic
Remediuimpotriva relatiilor conflictuale – cumpara de aici→

Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi
Remediu pentru invatatura si abilitati in afaceri – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Cocosii vor avea o perioada agitata si trebuie sa fie atenti la Steaua Pierderii. 

 
In luna iunie te vei simti mai ocupat decat esti de obicei, dar inceraca sa nu te stresezi, vei reusi sa duci totul la bun sfarsit. Chiar si atunci cand te simti coplesit, incearca sa finalizezi ceea ce ai inceput.  
 
In plus, Steaua 9 – Steaua multiplicatoare a norocului sau steaua oportunitatilor viitoare agraveaza efectele Stelei Pierderii, asa ca ar fi bine sa eviti riscurile financiare mari si sa fii precaut in privinta banilor.  
 
Poarta cu tine Amuleta breloc cu moneda pentru avere si noroc sau Miniplaca cu moneda pentru avere si noroc pentru a te proteja impotriva risipei si a cheltuielilor nejustificate.  
 
Nu cheltui prea mult, lucrurile pot scapa usor de sub control. Asaza Cardul cu amuleta impotriva tradarilor Kuan Kung si Statuetele cu elefant si rinocer albastru in partea de Vest a casei pentru a te proteja de tradari si pierderi materiale. 
 

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Nativii Caine se vor bucura de noi oportunitati in afaceri si cariera. 

Steaua Prosperitatii aduce multe oportunitati noi in afaceri si in cariera. Activeaza energiile norocoase asezand Statueta cu Vaca Sacra a Resurselor si Copacul pentru activarea prosperitatii in sectorul de Nord Vest al casei tale. Pentru belsug in aceasta luna, este la fel de benefica si Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate si 100 de binecuvantari
 
Este un moment de bun augur pentru a-ti concentra energiile asupra lucrurilor care conteaza pentru tine. Cu cat depui mai mult efort, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Energiile sunt in favoarea ta, foloseste-te de ele cat mai bine cu putinta in aceasta luna. 
 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Mistretii vor avea o perioada de bun augur, cu noi oportunitati de a face bani. 

Productivitatea creste si o parte din lucrurile la care ai lucrat incepe in sfarsit sa dea rezultate. Acest lucru iti aduce satisfactie si te ajuta sa iti vizualizezi realizarile si sa-ti faci o strategie pentru urmatoarea perioada.  
 
Poarta cu tine Amuleta cu caprioara celor 100 de ani de prosperitate si 100 de binecuvantari sau asaza in casa Copacul pentru activarea prosperitatii pentru a activa energiile de bun augur si a atrage propseritatea in viata ta. 
 
Norocul in relatii se imbunatateste si este o perioada oportuna pentru a repara unele greseli. Daca esti in cautarea dragostei sau vrei sa te impaci cu persoana iubita, asigura-te ca ai asupra ta un Abtibild sticker cu Sobolan albastru si Floare de Piersic, iar daca vrei sa iti imbunatatesti relatiile cu persoanele din jurul tau, poarta Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare.

    Card impotriva tradarilor Kuan Kung 
Remediu pentru bunastare si protectie – cumpara de aici→

Statueta cu Vaca Sacra a Resurselor

Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

Copacul pentru activarea propseritatii
Remediu pentru prosperitate si abundenta – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU IUNIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles