Predispozitii Feng Shui pentru luna mai

predispozitii feng shui mai

Luna mai vine cu o serie de oportunitati si noroc in cariera pentru multi dintre nativi. O parte dintre acestia se vor bucura de noroc pe plan financiar, iar altii vor avea tot mai multe idei noi. Cu toate acestea, unii dintre nativi ar trebui sa aiba grija la problemele de sanatate, la tradari si la posibile pierderi financiare.

Afla din articolul nostru cum sa profiti de toate oportunitatile ce-ti apar in cale, cum sa potentezi energiile de noroc pe toate planurile, dar si cum sa te feresti de tradari si de energiile ce-ti pot pune sanatatea in pericol. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN 

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Nativii Sobolan vor fi plini de creativitate si noi in aceasta luna. In plus, energeiile lunii le va aduce si noroc in cariera sau la scoala.

Steaua 4 – Steaua studiului si steaua dragostei aduce o energie nemaipomenita pentru Sobolani. Viata profesionala este mai productiva in aceasta luna si te vei bucura de strategii si idei noi. Pentru a profita de energiile de bun augur ale lunii, amplaseaza in casa Stupa intelepciunii cu MANJUSHRI pentru stimularea invatarii si creativitatii. Aceasta indeparteaza toate obscuritatile din mintea ta, permitandu-ti sa ai claritate in gandire si sa faci numai alegeri intelepte.

Luna mai aduce si noroc in activitatile de cercetare si studiu. Pentru a atrage energiile norocoase la teste sau examene, Sobolanii tineri ar trebui sa poarte cu ei Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi.

Romantismul nu lipseste nici el in aceasta luna. Asaza Miniplaca cu simbolul dublei fericiri phoenix si dragon pentru protejarea si armonia casatoriei in sectorul de Sud Est al casei tale pentru a mentine casnicia puternica si pentru a impiedica persoanele rau intentionate sa intervina in relatie.
 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Nativii Bivol vor avea parte de norocul sumei lui 10 in luna mai, ceea ce inseamna ca le vai fi usor sa finalizeze lucrurile pe care si le-au propus.

Steaua sanatatii si a bolilor iti poate scadea nivelul de energie din aceasta luna si poti deveni mai sensibil la boli. Nu uita sa porti cu tine amulete Feng Shui pentru sanatate si ai mai multa grija de tine. Asigura-te ca mananci sanatos si ca te odihnesti suficient.

Vestea buna este ca norocul sumei lui 10 te ajuta sa finalizezi lucrurile pe care ti le-ai propus si sugereaza o perioada in care te poti bucura de roadele muncii tale. Poarta cu tine Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 pentru a activa aceste energii norocoase.

TIGRU 

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Norocul sumei lui 10 ii va ajuta pe Tigrii sa isi duca toate planurile la bun sfarsit, ina problemele de sanatate s-ar putea sa le puna piedici. 
 
In luna mai, proiectele se vor finaliza si va fi o perioada profitabila pentru a incheia intelegeri si pentru a lua deciziile potrivite.

Nativii Tigru vor fi afectati de steaua bolilor, care prevesteste unele afectiuni medicale. Fereste-te de energiile de boala amplasand un Wu Lou cu Cocorul Vesel in sectorul de Nord-Est si poarta cu tine Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Cocori si Frunze de Gingko.

Daca ai dubii in privinta sanatatii, cel mai bine ar fi sa mergi la un control. Pastreaza un bun echilibru intre viata profesionala si cea privata, odihneste-te suficient si incearca sa nu te obosesti prea mult.

Amuleta cu dragon si crapi 
Remediu pentru invatatura si succes in afaceri – cumpara de aici→

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10
Remediu pentru noroc si succes – cumpara de aici→

Amuleta Wu Lou, Cocori si Frunze Gingko
Remediu pentru protectie si sanatate – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

In aceasta luna, energiile de noroc nu vor inceta sa se manifeste pentru nativii Iepure.

Steaua 6 – Steaua favorabila a cerului risipeste energiile de cearta create de steaua anuala din sectorul tau, permitandu-ti sa refaci prietenii si sa rezolvi divergente. Activeaza steaua favorabila a cerului purtand cu tine Amuleta pentru noroc si atragerea binelui cu imparatul de Jade sau asaza pe biroul tau Amuleta pentru atragerea ajutorului cu Imparatul de Jade si clopotei de vant.

Foloseste-te de aceste energii pentru a duce la bun sfarsit sarcinile importante pe care le ai de facut. Stimuleaza norocul in relatiile sociale cu ajutorul Amuletei Prieteniei cu Elefant, Mimuta, Iepure si Pasare. Aceasta te va ajuta sa-i pastrezi aproape pe prietenii gata sa-ti ofere oricand o mana de ajutor. 
 

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Nativii Dragon trebuie sa acorde o atentie sporita oamenilor din jurul lor, exista posibilitatea de a fi tradati.

Pentru a te proteja de tradari, poarta cu tine Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung si amplaseaza un Tablou Feng Shui cu Kwan Kung pe unul dintre peretii casei tale.

Pentru oamenii de afaceri este recoamandata Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung, pentru a fi protejati impotriva furturilor materiale si intelectuale, dar si impotriva concurentei neloiale.

De asemenea, beneficiezi din plin de prezenta aliatilor tai zodiacali – Maimuta si Sobolanul –  si a prietenului tau secret – Cocosul. Poarta Card Crucea de Pamant pentru zodia Dragon pentru a te asigura ca ai sprijinul acestora si atragi abundenta, dragostea si sanatatea. 
 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Serpii vor avea cheltuieli neasteptate in luna mai. 

Pierderea banilor si tradarile aduse de Steaua 7 – Steaua violentelor sau steaua tradarii vor fi, din nefericire, subiectul principal al acestei luni. Pot aparea cheltuieli neprevazute asa ca nativii Sarpe trebuie sa fie atenti. Este recomandat sa ai in casa un Abtibild sticker cu Tai Sui 2022 care sa te protejeze de nenorociri sau pierderi. 

Ai grija sa nu faci greseli care pot duce la pierderi materiale. Inlatura energiile negative ale stelei 7 cu Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer si asaza Placa cu Elefant si Rinocer albastri pe biroul tau.

Beneficiezi si de prezenta aliatilor tai – Oaia si Cocosul, dar si a prietenului tau secret – Maimuta. Poarta un Card Crucea de Pamant pentru zodia Sarpe pentru a te asigura ca ai sprijinul lor pe tot parcursul anului. 

 Amuleta prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare
Remediu pentru prietenie si relatii bune – cumpara de aici→

Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer
Remediu impotriva jafurilor si furturilor – cumpara de aici→

Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung
Remediu pentru bunastare si protectie – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nativii Cal vor fi certareti si iritati in aceasta luna. 

Luna aceasta isi vor face aparitia noi oportunitati. Insa incearca sa nu accepti mai mult decat poti duce la locul de munca sau sa te implici in mult prea multe proiecte. S-ar putea sa vina cu mult prea mult stres care iti va afecta starea de spirit. Luna aceasta incearca si sa te temperezi, altfel vei risca sa superi persoanele greite. Poarta Amuleta cu roata de foc, roata Dharma pentru a nu lasa energiile si vibratiile negative sa iti afecteze intercatiunea cu ceilalti.

Pentru a reduce efectele stelei 3 – Steaua certurilor sau steaua furiei, asaza Marul cosmic magic pe biroul tau si poarta cu tine Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor. Astfel iti va fi mult mai usor sa pastrezi acelasi reelatii puternice cu oamenii importanti. 

 

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Nativii Oaie vor avea o luna plina de obstacole. 

Pentru a depasi obstacolele acestei luni, dar si pentru a avea puterea si energia necesara pentru a trece peste greutati, poarta cu tine Amuleta sutra inimii sau Amuleta pagoda cu cinci elemente si Sutra Inimii. Pentru a amplifica energiile de sanatate, asigura-te ca ai in casa un Card cu Buddha Medicine.

Asaza un Card Crucea de Pamant pentru zodia Oaie cu aliatii tai secreti in sectorul de Sud-Vest pentru va activa norocul de mentori binevoitori care te vor ajuta sa treci peste obstacolele cu care te vei confrunta.

 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Nativii Maimuta ar trebui sa fie rezervati in luna mai.
 
Incearca sa nu atragi atentia asupra ta in aceasta luna. Acest lucru poate provoca gelozii nedorite, care pot fi stresante, neplacute si chiar daunatoare. Stelele din sectorul tau aduc si cateva obstacole. Poarta cu tine Amuleta sutra inimii pentru a tine la distanta ghinioanele si a obtine puterea si energia de a trece peste orice greutate. 
 
Daca vrei sa atragi energiile de noroc, este recomandat sa asezi un Card cu Crucea de Pamant pentru zodia Maimuta in sectorul de Sud Vest al casei. Acesta este un remediu foarte puternic deoarece contine prietenul tau secret si aliatii tai zodiacali. 
 
Atunci cand faci planuri, nu te grabi sa le pui in aplicare. Incearca sa vizualizezi imaginea de ansamblu. Uneori trebuie sa treci prin momente mai putin placute pentru a te putea bucura mai tarziu de rezultate deosebite.

Marul cosmic magic
Remediu pentru armonie si liniste – cumpara de aici→

Card cu Buddha Medicine
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta sutra inimii
Remediu impotriva accidentelor si dezastrelor – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Odata cu sosirea Stelei Victoriei, Cocosii vor avea parte de perioada prielnica.

Steaua 1 sau Steaua Victoriei atrage energiile de castig de partea ta. Nativii care sunt implicati in competitii se vor descurca mai usor si vor depasi concurenta.

Steaua Victoriei indica si noi inceputuri, facand din aceasta luna una buna pentru dezvoltarea unor noi idei sau proiecte. Poarta cu tine Amuleta cu Cal de vant rosu si Steagul Victoriei pentru succes pentru a amplifica succesul si reusita in cariera sau afaceri si asaza Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei pe biroul tau de la locul de munca.
 
Si pe planul sentimental, norocul se imbunatateste treptat, te ve bucura de momente de neuitat. Poarta Amuleta cu cocos pentru te asigura ca toate atat relatiile sentimentale, cat si cele de prietenie, sunt protejate de persoanele care pot provoca probleme. 
 

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Pentru nativii Caine, luna mai va fi una de bun augur.

Luna mai vine cu putina agitatie la locul de munca cauzata de proiecte noi carora trebuie sa le acorzi mai multa atentie, dar ti se vor oferi si oportunitati extraordinare.

Asaza un Card cu cei 9 cai curcubeu la tine in sufragerie si poarta cu tine Amuleta cu  IMPARATUL JADE pentru a activa energiile norocoase. Asaza la tine in casa Miniplaca pentru protejarea relatiilor impotriva conflictelor si necazurilor pentru a imbunatati relatiile cu persoanele dragi si a te proteja de conflicte. 
 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Mistretii ar trebuie sa isi urmeze intuitia in aceasta luna. 

Nativii vor avea parte de mult noroc pe plan profesional. Poarta cu tine Amuleta cu Cal de vant rosu si Steagul Victoriei pentru succes pentru a amplifica succesul in cariera sau afaceri si pentru a atrage noi oportunitati.

Daca ai o idee, dar nu stii care sunt pasii exacti pe care trebuie sa ii urmezi, incearca sa o pui in aplicare. Raspunsul nu va intarzia sa apara. Nu este nevoie sa ai totul planificat pana la ultimul detaliu inainte de a incepe. Lasa loc pentru schimbari si urmeaza-ti intuitia.

In general, luna mai este una porductiva, atata timp cat nu lasi lucrurile marunte sa te streseze.

    Amuleta cu Cal de vant rosu si Steagul Victoriei  
Remediu pentru succes in cariera – cumpara de aici→

Card cu cei 9 cai curcubeu

Remediu pentru victorie, succes in afaceri si cariera – cumpara de aici→

Miniplaca pentru protejarea realtiilor impotriva conflictelor
Remediu impotriva conflictelor si necazurilor – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU MAI SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles