Predispozitii Feng Shui pentru luna Mai

Luna mai se va dovedi prielnica pe planul financiar pentru majoritatea nativilor. Stelele lunare le vor aduce acestora noi oportunitati de imbogatire. Si la locul de munca, nativii vor avea o perioada productiva, ceea ce le va aduce aprecierea superiorilor. Pot aparea insa mici probleme de sanatate sau riscuri de accidentare.  
 
Afla din articolul nostru cum sa potentezi energiile de bogatie, dar si cum sa te feresti de accidente care ti-ar putea pune sanatatea in pericol. 
 
Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Combinatia stelelor din luna mai indica prezenta unor energii norocoase in viata nativilor Sobolan. Energiile pozitive se vor manifesta sub forma norocului pe plan financiar. Cu toate acestea, steaua lunara ar putea aduce mici cheltuieli neasteptate si poate chiar posibile pierderi de bani. Cheia este sa tii cheltuielile sub control si sa porti Amuleta Dakini cu Silaba Hum pentru bunastare si protejarea banilor.  
 
In mai este indicat ca nativii Sobolan sa potenteze energiile pozitive ale lunii prin activarea norocului celor 4 combinatii HO TU (inteligenta superioara, bogatie, succes si noroc in afaceri). Pentru a activa toate aceste energii poarta asupra ta Amuleta de protectie Chi Lin cu HO TU sau amplaseaza Oglinda cu Chi Lin si HO TU in sectorul Nordic al casei.  
 
Nativii Sobolan au nevoie de protectie si impotriva energiilor negative aduse de steaua lunara. De aceea este recomandata purtarea unei amulete de protectie impotriva furturilor precum Amuleta cu elefant si rinocer.  
 
Pe planul sentimental, s-ar putea sa existe cateva mici conflicte cu partenerul. Acestea pot fi rezolvate cu usurinta daca esti dispus sa fii tu cel care face primul pas. Amplaseaza Marul pacii pentru atragerea armoniei in camera de zi pentru a te bucura de o relatie armonioasa, lipsita de certuri. Pentru cei singuri, aceasta nu este luna potrivita pentru a cunoaste noi persoane. Vei fi prea ocupat cu sarcinile de la locul de munca si nu vei avea indeajuns de multa energie pentru a socializa.  
 

BIVOL

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Norocul nativilor Bivol scade in aceasta luna, pe masura ce steaua nenorocirilor intra in sectorul lor. Deoarece steaua nenorocirii se combina cu cea anuala, s-ar putea sa te confrunti cu accidente si nenorociri.  
 
La locul de munca exista multe lucruri care ar putea merge prost. Prin urmare, ar fi bine sa te asiguri ca faci totul cum trebuie pentru a evita orice fel de greseli. Chiar si cele mai mici neatentii ar putea sa te coste scump in aceasta luna. Tine la distanta aceste energii negative cu Pagoda celor cinci elemente din metal aurit incrustata cu pomul vietii
 
Deoarece Steaua nenorocirilor va creste riscul vatamarilor de natura fizica, este indicat sa porti asupra ta un remediu de protectie precum Amuleta de protectie cu Silaba HUM. Amuleta risipeste toate energiile nagative si iti aduce totodata pacea si fericirea.  
 

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Persoanele nascute in an de Tigru vor avea parte de o scurta perioada in care energiile de noroc se vor diminua din cauza stelei nenorocirilor aflata in sectorul lor. Chiar mai mult, Steaua anuala doar va amplifica toate aceste energii nefaste ale stelei lunare, fapt pentru care nativii ar trebui sa se concentreze asupra sigurantei si sanatatii lor. Elimina energiile nefavorabile cu Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii sau cu Amuleta pandantiv cu DUBLA DORJE aurie si mantra dorintelor. Luna aceasta, poarta aceste amulete in permanenta asupra ta pentru a pentru a fi protejat tot timpul de accidente, jafuri sau alte nenorociri.  
 
In ceea ce priveste aspectul financiar, ar fi bine sa pui niste bani de-o parte pentru cheltuieli neasteptate. Pentru cei care obisnuiesc sa investeasca, aceasta luna nu se va dovedi prielnica. Insa daca porti Amuleta cu Tigru Alb sansele de a face investitii sau tranzactii profitabile s-ar putea sa creasca. 

Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta de protectie Chi Lin cu HO TU 
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

Marul pacii pentru atragerea armoniei 
Remediu pentru relatii– cumpara de aici→

IEPURE

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Aceasta va fi o luna plina de energie si creativitate pentru cei nascuti in anul Iepurelui. Se pot astepta la o luna productiva, nivelul lor de creativitate fiind in continua crestere.   
 
Combinatia Ho Tu din sectorul tau iti va aduce noroc in afaceri. Pentru a potenta norocul acestei luni, asigura-te ca ai in casa  Oglinda cu Chi Lin si HO TU sau poarta asupra ta Amuleta de protectie Chi Lin cu HO TU.  
 
La locul de munca vei putea sa iti impresionezi superiorii cu noi idei creative si vei putea coopera cu usurinta chiar si cu cei mai dificili colegi.  Cu toate acestea, ar fi recomandat sa nu faci exces de zel sau sa ai un comportament care are putea sa ii deranjeze pe cei cu care lucrezi. Foloseste energiile favorabile ale lunii pentru a pune bazele unui plan care iti va aduce prosperitate. Asaza oriunde in casa Cufarul galben al bogatiei 2021 pentru a acumula o suma cat mai mare de bani.  
 

DRAGON

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

In aceasta luna Steaua alba a norocului se afla in sectorul nativilor Dragon. Acest lucru inseamna ca energiile de noroc vor fi in crestere.  
 
Norocul in cariera se imbunatateste, iar calitatile tale de lider se vor face remarcate. Daca lucrezi in mediul de afaceri, proiectele tale vor incepe sa aiba succes. De asemenea, exista indicatii ca ti se va oferi si o promotie sau sansa de a-ti asuma mai multa responsabilitate. Activeaza aceste energii de succes cu Amuleta cu Cal de vant rosu. Plasata intr-o zona luminata a casei, amuleta va amplifica sansele de reusita in cariera sau afaceri si iti va oferi capacitatea sa faci fata tuturor provocarilor.  
 
In luna mai, este recomandat ca nativii Dragon sa activeze si energiile de bogatie. Amuleta Anului 2021 este potrivita atat pentru a potenta energiile de noroc cat si pe cele de bogatie.   
 

SARPE

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Luna mai incepe bine pentru nativii Sarpe. Totul se indreapta in directia corecta, iar cei nascuti in an de Sarpe se vor bucura de un noroc surprinzator. Daca acestia se vor afla intr-o situatie in care concureaza cu altii, sunt mari sanse ca nativii. Sarpe sa iasa castigatori. Este si o perioada prielnica daca intentionezi sa incepi un nou proiect. Pentru a activa energiile de noroc al lunii, poarta Amuleta Dakini cu Bannerul Victoriei sau Amuleta cu calul de vant sau calul victoriei. Acestea iti vor aduce succes si victorie in tot ceea ce faci.  
 
Desi luna se arata a fi promitatoare in ceea ce priveste cariera, s-ar putea sa existe un risc mare de accidente sau boli. Poarta niste remedii puternice pentru a absorbi energia negativa din jur si a fi ferit de boli sau pericole. Asigura-te ca ai in permanenta asupra ta remedii precum Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou sau Amuleta de protectie cu Silaba HUM.  

Cufarul galben al bogatiei 2021
Remediu pentru abundenta – cumpara de aici→

Amuleta cu Cal de vant rosu – Lung Ta
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Amuleta de protectie cu Silaba HUM
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

CAL

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

In luna mai nativii Cal se vor bucura de prezenta Stelei favorabile a cerului care le va aduce o serie de schimbari pozitive.  
 
Combinatia Ho Tu din sectorul lor le va aduce energii de noroc care le va imbunatati starea financiara, intelepciunea si succesul in cariera. Pentru activarea acestui noroc, este important ca nativii Cal sa poarte asupra lor Amuleta de protectie Chi Lin cu HO TU, iar pentru noroc pe planul carierei, este recomandata purtarea Amuletei cu Stindardul sau Banner-ul Victoriei. Steaua lunara indica si existenta unor energii care iti pot aduce un profit usor si neasteptat. Activeaza aceste energii benefice cu Amuleta cu mantra bogatiei 2021.  
 
In ceea ce priveste planul sentimental, lucrurile vor fi in avantajul tau, indiferent daca este vorba de relatiile vechi sau cele noi. Lucrurile se vor indrepta in directia buna, iar oamenii din jurul tau vor incepe sa-ti respecte deciziile. Poarta in geanta Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii pentru a te asigura ca norocul in dragoste se va manifesta pentru un timp indelungat.  
 

OAIE

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

In luna mai Steaua Prosperitatii va aduce noroc nativilor Oaie. Chiar daca in general nativii Oaie tind sa aiba doar un rol de sustinere in majoritatea proiectelor, calitatile lor de lider vor iesi la iveala in aceasta luna. Amplaseaza un Ru Yi auriu cu nod mistic din metal pe birou pentru a creste sansele de a fi respectat la locul de a munca si pentru a ti se recunoaste puterea.  
 
In acesta luna este recomandat ca nativii Oaie sa activeze norocul bogatiei. Amplaseaza un Copac cu agate pe suport ceramic in sectorul de Nord-Vest pentru a activa norocul pe planul financiar si pentru a atrage oportunitati favorabile.  
 
Nu uita ca purtarea unei amulete cu Tai Sui este esentiala deoarece Tai Sui poate potenta energiile norocoase ale lunii. Cel mai bine este sa te asiguri ca porti o amuleta de protectie precum Amuleta de protectie Tai Sui 2021 sau Placa Tai Sui 2021.  
 

MAIMUTA

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Luna mai se va dovedi prielnica pentru cei nascuti in an de Maimuta. Steaua Prosperitatii le va aduce succes si noroc pe planul financiar.  
 
La locul de munca iti va merge mai bine ca niciodata, lucrurile iti vor iesi din prima incercare si vei continua sa faci o treaba la fel de buna ca pana acum. Deoarece solutiile propuse de tine se vor dovedi eficiente,  superiorii si colegii tai s-ar putea sa-ti ceara sfaturi. Daca iti doresti sa fii promovat sau sa-ti cresti autoritatea la locul de munca, asaza pe birou sau poarta in geanta amuleta cu Ru Yi Galben cu Dragonul Celest pe suport.  
 
Deoarece energiile lunii sunt in favoarea ta, este recomandat sa activezi energiile de bogatie si sa te asiguri ca partea de Vest a casei tale este energizata cu simboluri de avere precum Statueta cu bivol si pepite 2021.  
 
Nativii tineri trebuie sa fie atenti la activitatile care pot cauza accidente sau rani fizice. De aceea, acestia as trebui sa poarte zilnic o amuleta de protectie impotriva pericolelor fizice precum Amuleta pandantiv cu DUBLA DORJE aurie si mantra dorintelor

Statueta cu bivol si pepite 2021
Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

Copac cu agate pe suport ceramic 
Remediu pentru bunastare si dragoste – cumpara de aici→

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste
Remediu pentru dragoste si casatorie – cumpara de aici→

COCOS

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Energiile lunii se imbunatatesc pentru nativii Cocos, pe masura ce energiile de cearta se diminueaza si sunt inlocuite de energii pozitive.  
 
Oamenii din jur sunt mai deschisi la ideile tale in aceasta perioada. Profita de energiile benefice ale lunii pentru a-ti imbunatati strategiile in cariera sau afacere. Poarta Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao pentru a activa energiile pozitive si a te asigura ca atragi noi oportunitati de imbogatire.  
 
Atat relatiile pe planul sentimental, cat si cele cu familia vor merge bine in aceasta luna. Cu toate acestea, nativii tineri trebuie sa aiba grija de sanatate si conditia lor fizica. Evita sporturile sau activitatile periculoase deoarece ar putea exista riscul de accidentare a membrelor. Este recomandat sa porti Amuleta pentru protectie la accidente pentru a evita pericolele de orice fel.  
  

CAINE

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

In luna mai, nativii Caine se vor putea concentra mai bine asupra finalizarii proiectelor incepute. 
 
Exista indicii ca luna mai poate deveni stresanta. Va trebui sa faci fata unei multimi de sarcini cu termene limita, iar conflictele la locul de munca pot izbucni daca lucrurile merg prost. Poarta Amuleta cu marul pacii si al armoniei 2021 sau Amuleta cu cocos pentru imbunatatirea relatiilor pentru a evita orice fel de conflicte care iti pot afecta viata la locul de munca.   
 
Asigura-te si ca iti tii temperamentul sub control daca nu vrei iti pierzi prietenii. Atat timp cat iti controlezi firea vei putea finaliza si proiectele deja incepute. Asigura-te ca duci totul la bun sfarsit si te bucuri de rezultate pozitive in tot ceea ce faci cu Amuleta amplificatoare a sumei lui 10.  
 

MISTRET

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Steaua Certurilor se va afla in sectorul nativilor Mistret in luna mai, lucru ce va cauza dezacorduri si conflicte cu oamenii din jur.  
 
Partea buna este ca Steaua anuala iti va aduce norocul Sumei Zece, ceea ce inseamna ca vei putea finaliza toate proiectele la timp. Activeaza energiile benefice ale lunii cu Amuleta amplificatoare a sumei lui 10. Aceasta te va ajuta sa profiti de tot norocul care iti apare in cale si sa obtii rezultate pozitive in toate actiunile tale.  
 
Deoarece energiile conflictuale sunt rezultatul stresului provenit de la locul de munca, va trebui sa reduci tendintele de a-ti critica colegii cand lucrurile merg prost. Pentru a evita inrautatirea relatiilor cu cei din jur, poarta Amuleta cu cocos pentru imbunatatirea relatiilor sau asaza pe birou Marul pacii pentru atragerea armoniei. Amuletele te vor ajuta sa tii la distante energiile de cearta si sa protejezi relatiile puternice pe care le ai.  

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Amuleta pentru protectie la accidente
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU MAI SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles