Predispozitii Feng Shui pentru luna octombrie

Predispozitii Octombrie

Desi luna octombrie se va dovedi prielnica pe planul financiar pentru majoritatea nativilor, stelele acestei luni vor provoca probleme de sanatate si accidente. Si in ceea ce priveste planul carierei se anunta o perioada productiva pentru majoritatea nativilor, insa pot exista mici certuri si tradari din partea colegilor.  

Afla din articolul nostru cum sa potentezi norocul financiar, cel pe planul carierei, dar si cum sa te protejezi de boli si de accidentele care ti-ar putea pune sanatatea in pericol.  

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN – Energiile de boala se dubleaza

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

In luna octombrie, energiile Stelei Bolilor se dubleaza, ceea ce iti va afecta energia si va aduce noi riscuri de imbolnavire.  
 
Ia toate masurile de precautie cand te afli in spatii publice si asaza in casa, intr-un loc vizibil, Statueta cu Buddha medicinei. Ar fi ideal sa porti asupra ta si Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Pasarea Garuda si Nod Mistic pentru a suprima energiile de boala.  
 
Desi nu stai bine la capitolul sanatate, pe planul profesional lucrurile vor merge in directia buna, mai ales daca vei colabora cu persoanele potrivite. Parteneriatele se vor dovedi productive, iar colegii iti vor fi de ajutor. Aceasta luna este potrivita pentru a-ti consolida relatiiile de orice fel.  
 
In ceea ce privestea viata sentimentala, exista sanse sa intalnesti pe cineva nou. Cu toate acestea, din cauza lipsei tale de energie, nu te vei simti capabil sa faci prima miscare.  Luna aceasta este recomandat sa atragi dragostea si oportunitatile de casatorie cu un Abtibild cu Cocos auriu si Floare de Piersic.  
 

BIVOL – Energii de prosperitate 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

In aceasta luna, nativii Bivol vor fi intr-o continua miscare. Vei avea o multime de lucruri de finalizat, dar vor aparea si multe proiecte noi.  
 
In viata ta se vor ivi cateva lucruri care iti vor stimula interesul, dar ai grija sa nu te implici in prea multe proiecte. S-ar putea sa nu poti face fata. Este mai bine sa te concentrezi pe calitatea sarcinilor tale decat pe cantitate. Energiile lunii sunt propice pentru a lucra la noile planuri care vor fi baza succesului tau viitor. De aceea, este important sa analizezi cu atentie orice decizie pe care o vei lua in aceasta luna. Asigura-te ca ai energiile de noroc de partea ta si ca amplifici succesul si efortul depus cu Oglinda de bun augur si noroc 2021.  
 
Este o luna prielnica si pentru a atrage surse de venit suplimentare. Atrage bunastarea si norocul pe planul financiar cu  Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao
  

TIGRU – Decizii pe termen lung

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Energiile stelei din sectorul nativilor Tigru vor transforma aceasta luna in una agitata, insa productiva.  
 
In luna octombrie, trebuie sa gasesti un echilibru intre lucrurile care se misca prea repede si momentele de gandire si analiză. Incearca sa nu grabesti lucrurile deoarece doar iti vei mari sansele de a face greseli. Cateva momente de gandire te vor face mai eficient si te vor ajuta sa iei deciziile corecte.  
 
Energiile lunii iti vor aduce o serie de oportunitati de dezvoltare, facand aceasta luna potrivita pentru a bune bazele unui viitor de succes. Asigura-te ca ai in casa in sectorul de Nord sau pe birou Cufarul verde al bogatiei 2021 – dulapiorul abundentei pentru a activa energiile de abundenta si atrage oportunitatile profitabile. 
 
Pentru a activa norocul si pe planul carierei este recomandat sa plasezi in sectorul de Nord sau pe birou Albinuta calare pe cal. Te va ajuta sa atragi sansele de promovare si sa castigi increderea superiorilor.  

Statueta cu Buddha medicinei
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Oglinda de bun augur si noroc 2021
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Cufarul verde al bogatiei 2021 
Remediu pentru abundenta – cumpara de aici→

IEPURE – O luna a iubirii

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Luna aceasta se va dovedi productiva pentru nativii Iepure. Lucrurile vor merge fara probleme la locul de munca, in special in ceea ce priveste relatiile cu colegii.  
 
Este necesar sa depui putin efort pentru a-ti consoldia relatia cu oamenii cu care lucrezi, lucru ce se va dovedi foarte util mai tarziu. Te vei bucura de popularitate si in noul cerc de prieteni. Asta se datoreaza in special farmecului si abilitatilor tale de comunicare. Sporeste-ti norocul  si imbunatateste-ti abilitatile de comunicare cu Amuleta Dakini cu Silaba AH. Daca profiti de aceste calitati, va fi mult mai usor sa obtii ce-ti doresti de la cei din jur. 
 
Daca esti in cautarea dragostei, inca mai poti explora in aceasta luna. Nu e nevoie sa te grabesti si sa iei lucrurile prea in serios.  
 
In cazul in care esti deja intr-o relatie sau casatorie, este necesar sa depui un efort in plus pentru a tine in viata chimia care este pe cale sa dispara. Si pericolul unei infidelitati este mai mare in aceasta luna asa ca este ideal sa ai asupra ta Amuleta iubirii si a norocului in dragoste pentru a intari legatura cu partenerul si a evita eventualele tradari. 
 

DRAGON –  Combinatia sumei lui zece

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Energiile Stelei nenorocirilor se dubleaza in aceasta luna, lucru ce ar putea sa aduca nativilor cateva dificultati.  
 
Datorita energiilor negative care se dubleaza in aceasta luna, este recomandat sa plasezi doua Pagode celor cinci elemente din metal aurit incrustate cu pomul vietii in sectorul de Sud-Est. Foloseste aceasta Pagoda pentru a combate energiile Stelei 5 si a fi protejat impotriva dezastrelor, accidentelor si pierderilor financiare pe tot parcursul lunii.  
 
Absoarbe energiile negative din jurul tau si fereste-te de boli si de accidente cu o Pereche de Wu Lou cu Garuda impotriva bolilor. Nu uita sa iei toate masurile de precautie atunci cand manevrezi anumite vehicule sau utilaje.  
 
Cu toate acestea, energiile Stelei 5 se vor dubla pentru a forma combinatia sumei lui zece ce iti va aduce noroc in proiectele in care esti implicat. Pentru a atrage si oportunitati financiare care vin odata cu aceste proiecte poarta asupra ta in permanenta Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 rosie 2021
 

SARPE – Proiecte finalizate

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Nativii Sarpe vor fi afectati de energiile Stelei 5 a accidentelor si dezastrelor, ceea ce ar putea aduce o serie de de nenorociri si haos in viata lor.  
 
In aceasta luna, orice problema care va aparea va veni insotita de altele noi. Singura modalitate de a face fata problemelor in masa este de a le rezolva pe rand si a suprima energiile negative cu Amuleta – Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii
 
In ciuda energiilor negative aflate in sectorul tau, combinatia sumei lui zece te va ajuta sa termini toate proiectele pe care le-ai inceput si sa-ti atingi obiectivele. Asta va fi posibil doar atat timp cat nu permiti Stelei 5 sa iti naruiasca planurile. Poarta asupra ta Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 rosie 2021 pentru a atrage energiile norocoase de care ai nevoie in luna octombrie. 

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 rosie 2021
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Amuleta cu Pagoda celor cinci elemente incrustata cu copacul vietii
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – vulpea alba cu cele 9 cozi
Remediu pentru iubire – cumpara de aici→

CAL – Energie crescuta

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Steaua Victoriei va aduce nativilor Cal un plus de energie si noroc in luna octombrie.  
 
Norocul acestei luni se va manifesta mai ales cand vine vorba de competitii, fie ca este vorba de un concurs sau un proiect la locul de munca. In ceea ce priveste planul profesional, norocul se arata a fi promitator. Vei avea sansa sa impresionezi oamenii potriviti, iar energia ta debordanta te va ajuta sa te faci remarcat si mai mult. Nu-ti irosi energia si asigura-te ca o canalizezi unde trebuie. Doar asa vei  putea finaliza cu succes toate sarcinile de la serviciu.  
 
Este un moment oportun si pentru a incepe noi proiecte. Este necesar insa sa activezi energiile de bun augur cu Amuleta cu Cal de vant rosu si Stegul Victoriei pentru succes sau cu Placa cu Cal de vant rosu – Lung Ta – pentru succes.   
 

OAIE – Certuri si conflicte

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Energiile de cearta se vor dubla in aceasta luna pentru toti nativii Oaie, facandu-i mai irascibili si predispusi la conflicte.  
 
In luna octombrie este important sa nu te implici in niciun fel de conflict deoarece tu esti cel care va iesi in pierdere. Desi mici certuri vor aparea pe parcursul lunii, cea mai buna decizie este sa faci un pas in spate si sa nu te implici in conflicte. Nu insista sa castigi si invata sa cedezi. Este recomandat sa iti folosesti abilitatile diplomatice pentru a rezolva problemele cu cei din jur.  Asaza in camera de zi Marul pacii pentru atragerea armoniei  sau poarta in buzunar Amuleta cu marul pacii si al armoniei 2021 pentru a te asigura ca relatiile tale nu sunt afectate.   
 

MAIMUTA – Protejeaza-ti relatiile 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Steaua certurilor va fi prezenta in sectorul nativilor Maimuta, lucru care ar putea dezvalui latura mai putin placuta a nativilor.  
 
Luna aceasta energiile stelei certurilor se vor dubla, ceea ce va inrautati lucrurile semnificativ. Iti va fi greu sa-ti controlezi latura egoista a personalitatii tale, lucru ce ar putea indeparta cativa oameni din viata ta. Cel mai bine este sa fii mai rezervat in aceasta luna, mai ales in ceea ce priveste opiniile personale. Alunga energiile de cearta si tine la distanta oamenii cu intentii rele cu Amuletele cu cei trei gardieni celesti.
 
Pentru a fi protejat impotriva proceselor, in aceasta luna este recomandata amplasarea unei Placi cu Dragon Rosu cu bila de foc, impotriva conflictelor in sectorul de Est a casei sau locului in care iti desfasori activitatile.   

Placa cu Cal de vant rosu – Lung Ta
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Amuleta cu Marul Auriu al Pacii si armoniei 
Remediu pentru armonie – cumpara de aici→

Amuleta cu Sacul Rosu al prosperitatii 
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

COCOS – Energii de noroc

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Steaua Prosperitatii se dubleaza in aceasta luna pentru toti nativii Cocos, aducand noroc mai ales pe planul financiar. 
 
Te poti astepta la noi oportunitati care te vor ajuta sa-ti extinzi afacerea, de a avansa pe planul carierei sau a-ti creste veniturile. Stelele acestei luni iti vor aduce si noroc in investitii. Daca planuiesti sa investesti in proprietati sau la bursa de valori, acum este momentul oportun. Activeaza norocul de bogatie cu Statueta bivol auriu pe monede si pepite sau cu Amuleta cu mantra bogatiei 2021
 
Si pe partea sentimentala lucrurile vor merge in directia corecta, mai ales daca iti doresti sa duci relatia la urmatorul nivel. Este o luna benefica si pentru casatorii sau cereri in casatorie. Poarta in buzuanar sau in geanta un Card dubla fericire amuleta cu simbolul dublei fericiri, rate mandarine si flori de piersic pentru a atrage o iubire de durata sau a intari relatia cu partenerul.  
 

CAINE – Pierderi si tradari

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Energiile Stelei violentelor aflate in sectorul nativilor Caine se vor dubla in luna cotombrie, provocand o serie de dezechilibre. 
 
In aceasta luna, sansele de a suferi rani fizice cauzate de obiecte metalice se maresc. De aceea, este recomandat sa eviti pe cat posibil obiectele din metal ce ar putea sa-ti spuna sanatatea in pericol.  In acelasi timp, pentru o perioada este recomandat sa eviti sporturile cu un risc ridicat de accidentare si sa porti cu tine Amuleta pentru protectie la accidente sau un Card de protectie pentru zodia Caine si zodia Mistret AMITABHA.  
 
Combinatia stelelor din sectorul tau s-ar putea sa provoace tradari si jafuri. De aceea, este important sa controlezi aceste energii negative cu Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer
 
Daca ocupi o functie de conducere, este indicat sa fii precaut cu cei in care ai incredere. Exista sanse de a fi tradat. Poarta Amuleta impotriva tradarilor Kuan Kung pentru a-i tine la distanta pe cei neloiali.   
 

MISTRET – Fii precaut

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Deoarece in aceasta luna Steaua anuala a Violentelor se va dubla in sectorul nativilor Mistret, acestia trebuie sa fie mai precauti decat de obicei.  
 
S-ar putea sa te confurnti cu cheltuieli neasteptate cauzate de accidente sau incidente minore. Asigura-te ca porti asupra ta un Card pentru prosperitate si protejarea averii cu Pi Yao.  
 
Excesul de energii de metal indica un risc crescut de accidente rutiere. Evita calatoriile in locuri indepartate in aceasta luna si lipeste pe telefon sau pe geamul masinii un remediu Feng Shui de protectie precum un Abtibild sticker 3D impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile.  
 
Viata profesionala s-ar putea sa devina mai stresanta decat de obicei. Mai mult, s-ar putea sa descoperi tradari sau inselaciuni din partea colegiilor. Asaza in casa placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren pentru a avea sprijinul superiorilor tai si a te proteja impotriva tradarilor colegilor.  

Abtibild sticker 3D impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile
Remediu impotriva dezastrelor – cumpara de aici→

Amuleta pentru protectie la accidente
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Abtibild stiker 3D cu Floarea Vietii, Simbolul vietii albastru 
Remediu pentru noroc si protectia casei – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU OCTOMBRIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles