Predispozitii Feng Shui pentru luna septembrie

Luna septembrie se va dovedi prielnica pe planul financiar si al carierei pentru majoritatea nativilor. Stelele lunare vor aduce noi oportunitati de imbogatire si perioade productive la locul de munca. In timp ce pentru nativii singuri vor creste sansele de a gasi sulfetul pereche, cei care sunt deja intr-o relatie se pot confrunta cu mici infidelitati.

Afla din articolul nostru cum sa potentezi energiile de bogatie si de succes, dar si cum sa iti protejezi relatia. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

SOBOLAN – Certuri la tot pasul

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Va fi o perioada dificila pentru nativii Sobolan deoarece in luna septembrie Steaua Certurilor se afla in sectorul lor. Acest lucru le va afecta starea de spirit si ii va face mult mai iritabili. 
 
Chiar daca iti va fi greu sa te calmezi, este important sa incerci sa nu te lasi afectat de sentimente de furie. La locul de munca ai putea deveni victima barfelor. Avand in vedere starea ta de spirit din aceasta luna, este mai bine sa nu reactionezi impulsiv in aceste situatii. Altfel, tot ce vei face este doar sa alimentezi barfele despre tine. Pentru ca relatiile tale sa nu aiba de suferit, foloseste un remediu impotriva Stelei 3 precum o Pereche de mere rosii. Asaza aceste mere in centrul casei, iar energiile de cearta de la locul de munca si din familie vor fi inlaturate.  
 
In ceea ce priveste viata sentimentala, nativii sobolan vor trebui sa acorde mai multa atentie si importanta sentimentelor partenerului. Chiar daca stresul cauzat de problemele de la locul de munca iti va afecta dispozitia, incearca sa nu-ti neglijezi partenerul. Ai putea pierde sprijinul singurului tau aliat. Poarta asupra ta Amuleta cu cocos – Amuleta pentru imbunatatirea relatiilor pentru a suprima energiile conflictuale si Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii pentru a-ti intari relatia cu partenerul.  
 

BIVOL – Energii prielnice

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Norocul financiar si pe planul carierei va insoti nativii Bivol pe parcursul intregii luni.  
 
In luna septembrie, stelele lunare din sectorul tau vor forma Combinatia Sumei lui Zece care va aduce succes in tot ceea ce vei face. Asigura-te ca ai parte numai de rezultate bune pe tot parcursul lunii si activeaza energiile de noroc cu Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 rosie 2021.  
 
Te poti astepta la o luna productiva in care toate proiectele pe care le ai in desfasurare ies conform planului, ceea ce te va motiva si mai mult. Norocul pe planul carierei se va face simtit, iar daca iti doresti sa obtii o promovare la locul de munca, acum este momentul sa actionezi. Sporeste sansele de a fi remarcat cu Amuleta cu Cal de vant rosu si Stegul Victoriei pentru succes sau cu un Ru Yi Feng Shui auriu
 
Pentru noroc pe planul financiar, ar fi bine ca in aceasta luna sa porti o amuleta de bun augur care te va ajuta sa-ti cresti veniturile precum Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao
 
Nu ignora nici planul sentimental. Amplaseaza Calul rosu – Cal de Faima – Mic in sectorul sudic al dormitorului pentru intarirea relatiei sau gasirea marii iubiri.  .  
  

TIGRU – Un ritm accelerat

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

In luna Septembrie, nativii Tigru se vor bucura de noroc in ceea ce priveste aspectul financiar si noi perspective de cariera.  
 
Stelele lunare din sectorul tau iti vor alimenta atat increderea in tine, cat si nivelul de energie, in timp ce suma combinatiei lui zece iti va aduce noroc pe toate planurile. Pentru a activa toate aceste energii binefacatoare, poarta Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 cu patratul magic si Amuleta bogatiei 2021- Amuleta generatoare de venituri care iti va spori capacitatea de a genera bani.  
 
Noi proiecte se vor desfasura in luna septembrie, insa este important sa profiti de oportunitatile care apar odata cu aceste proiecte, intrucat s-ar putea sa devii chiar liderul unuia. Poarta Amuleta Dakini cu Bannerul Victoriei sau amplaseaza pe birou un Ru Yi Albastru cu cele 8(opt) simboluri pe suport pentru a te asigura ca toate lucrurile vor fi in favoarea ta. 
 
Luna aceasta va fi favorabila pentru nativi si pe plan sentimental, mai ales pentru cei singuri. Farmecul tau natural va face persoanele din jurul tau sa te remarce. Permite-le sa te cunoasca mai bine si activeaza norocul Florii de Piersic cu Statueta cu Iepure si Floare de Piersic pentru a atrage oportunitati de casatorie. 

Statueta cu Iepure si Floare de Piersic
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

Amuleta generatoare de venituri 
Remediu pentru avere – cumpara de aici→

IEPURE – Pierderi financiare

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Steaua Nenorocirilor va provoca o serie de pierderi in ceea ce priveste banii pentru toti nativii Iepure.  
 
Aceasta este o perioada in care este recomandat sa actionezi cu prudenta. La locul de munca vor exista multe pericole de evitat. Exista mari sanse sa apara probleme care nu mai pot fi remediate. Inlatura toate energiile negative care iti pot afecta jobul cu  Amuleta – Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii.  
 
Cand vine vorba de bani, te poti astepta la unele pierderi luna aceasta. Poarta Amuleta pastrarii norocului de prosperitate pentru a reduce gravitatea pierderilor. Steaua lunara a nenorocirilor combinata cu Steaua anuala a dragostei va mari posibilitatea unor aventuri daca te afli intr-o relatie. Pentru a-ti proteja relatia este recomandat sa porti Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii
 

DRAGON – O perioada benefica

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Nativii Dragon se pot astepta la experiente pozitive care le vor aduce fericire. O mare parte din fustrarile lunii trecute se vor risipi.  
 
In luna septembrie te vei bucura de o perioada de pace si armonie. Vei putea scoate la suprafata si latura ta autoritara, fara sa te confrunti cu opozitia celor din jur.  
 
Intrucat energiile de noroc sunt de partea ta, vor aparea oameni care iti vor veni in ajutor pentru a se asigura ca eforturile tale la locul de munca nu intampina niciun un fel de obstacol. Potenteaza energiile benefice ale lunii cu Amuleta cu Dragon 2021 – Pecetea CereascaPentru activarea norocului acestei luni este recomandata si Amuleta pentru succes, imparatul de jad, activatorul divin, IMPARATUL JADE. 
 
In ceea ce priveste partea sentimentala, viata ta amoroasa va incepe in aceasta luna sa mearga in directia corecta. Partenerul tau iti va arata mai multa apreciere, iar daca nu esti inca intr-o relatie sansele de a-ti gasi iubirea sunt destul de mari. Asaza un Abtibild cu Cocos auriu si Floare de Piersic – mare in Vestul casei sau dormitorului pentru a activa norocul in dragoste.
 

SARPE – Problemele se vor solutiona

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Stelele aflate in sectorul nativilor Sarpe le vor aduce in aceasta luna energii benefice si rezolvari pe mai multe planuri.  
 
Toate problemele tale din luna precedenta se vor risipi. Vei observa ca dusmanii s-ar putea sa devina chiar aliatii tai. O mare parte din acestia sunt oameni cu influenta si autoritate de care vei avea nevoie. Asaza Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren in casa pentru a avea intotdeauana sprijinul de care ai nevoie din partea oamenilor importanti. 
 
Daca in utlimul timp te-ai confruntat cu probleme la locul de munca, luna aceasta sunt mari sanse sa le rezolvi cu usurinta. Poarta Amuleta cu mantra bogatiei 2021 pentru a activa norocul si bogatia si a lua decizii care sa duca la cresterea averii.  
 
In cea ce priveste relatiile, te poti astepta la o perioada prielnica. Daca esti intr-o relatie, te vei bucura de respect din partea partenerului si vei rezolva problemele care cauzau conflicte in trecut. Daca inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, este recomandat sa activezi energiile de dragoste cu Abtibildul cu Cal Rosu si Floare de Piersic – mare

Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren 
Remediu pentru mentori – cumpara de aici→

Abtibild cu Cal Rosu si Floare de Piersic – mare
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta cu mantra bogatiei 2021
Remediu pentru bogatie – cumpara de aici→

CAL – Posibile imbolnaviri

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Steaua Bolilor se va afla in luna Septembrie in sectorul nativilor Cal, aducand energii care ii va afecta considerabil.  
 
In aceasta luna, energia si forta vitala iti vor fi afectate, vei fi susceptibil la diverse boli, iar lipsa de motivatie te va impedica sa duci lucrurile la bun sfarsit. Suprima energiile de boala si orice energii care pot cauza daune fizice sau emotionale cu Amuleta Roata Rugaciunilor Hayagriva roz sau Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou (ulu), Testoasa si Sarpe.
 
La locul de munca, lucrurile merg destul de bine, asa ca iti poti permite sa te odihnesti cateva zile. Cheia este sa eviti suprasolicitarea, altfel sansele de imbolnavire vor creste. Daca este posibil, este recomandat sa eviti calatoriile pentru o perioada.  
 
In ceea ce priveste partea sentimentala, lucrurile sunt stabile, insa este important sa nu lasi letargia sa afecteze modul in care iti tratezi partenerul. Daca simti ca ai nevoie de o perioada de relaxare, cel mai bine este sa discuti cu partenerul despre aceasta situatie. Poarta un Abtibild cu Floarea Vietii , Simbolul vietii – Violet pentru a atrage norocul pe toate planurile vietii. 
 

OAIE – Certuri si energii negative

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Norocul nativilor Oaie se imbunatateste in luna septembrie. Oamenii vor incepe sa graviteze in jurul tau datorita energiei poztive pe care o emani si pe care cei din jur o apreciaza la tine.  
 
Viata ta sociala se va imbuntati si vei incepe sa ai conversatii interesante cu cei din jur, mai ales ca mintea iti este plina de idei pe care simti nevoia sa le impartasesti. Poarta Amuleta Dakini cu Silaba AH pentru a te asigura ca vei atarge atentia oamenilor bine intentionati si a-ti mari cercurile sociale.  
 
Daca vei putea canaliza toata energia la locul de munca, s-ar putea sa fi surprins de reusitele pe care o poti realiza. Poarta Amuleta ALWAYS BRILLIANT- amuleta cu Chi Lin pentru a stimula norocul pe planul carierei si a-ti implini cele mai mari ambitii profesionale. 
 
Energiile acestei luni ii favorizeaza si pe cei implicati in activitati scolare sau academice.  Daca in perioada urmatoare vei sustine examene, teste sau interviuri, poarta Amuleta Manjushri cu Silaba DHIH 2021 – Amuleta pentru invatatura pentru a spori energiile de noroc pe planul educatiei. 
 
Cu toate acestea, o doza de precautie este necesara cand vine vorba de viata amoroasa: combinatia stelelor din aceasta luna poate aduce in relatia de cuplu mici aventuri nevinovate.  Pentru a reduce sansele de infidelitate si a creste romantismul in relatie, poarta Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii . Daca esti singur poti folosi aceasta amuleta pentru a atrage energiile de dragoste. 
 

MAIMUTA – Posibile infidelitati

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Se anunta a fi o luna norocoasa pentru nativii Maimuta avand in vedere ca productivitatea lor se va imbunatati.  
 
In aceasta luna, Steaua studiului si a dragostei se afla in sectorul tau. De aceea, la locul de munca vei fi eficient si te vei putea concentra mult mai usor, fara a te lasa distras de micile neintelegeri cu colegii. Activeaza succesul in cariera cu Statueta cu calul dragon – Chi Lin. Nativilor tineri le este recomandat sa  poarte Amuleta Manjushri cu Silaba DHIH 2021 pentru a creste succesul pe planul scolar.  
 
Daca nu te afli inca intr-o relatie, in luna aceasta s-ar putea sa te bucuri de popularitate si sa atragi cu usurinta romantismul. Daca esti in cautarea iubirii, activeaza energiile de dragoste cu Statueta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii. Daca ai deja o relatie stabila, incearca sa fii mai precaut in aceasta perioada. Exista posibilitatea ca relatia ta sa fie afectata de infidelitati. Poarta Amuleta cu cocos – Amuleta pentru imbunatatirea relatiilor 2021 pentru a-ti imbunatati relatiile.   

Abtibild cu Floarea Vietii , Simbolul vietii – Rosu mare
Remediu pentru noroc, dragoste, bogatie, protectie – cumpara de aici→

Amuleta pandantiv pentru sanatate cu Wu Lou si mantra de sanatate 
Remediu pentru sanatate si protectie – cumpara de aici→

Abtibild cu copacul prosperitatii cu monede chinezesti, 
Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

COCOS – Un ritm alert

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

In luna septembrie nivelul de energie al nativilor Cocos se imbunatateste, ceea ce le va permite sa profite de oportunitatile de la locul de munca si sa faca fata ritmului alert.  
 
Vei fi ocupat pe tot parcursul lunii, se vor ivi o multime de lucruri de finalizat. S-ar putea sa simti ca timpul trece mult prea repede si nu esti capabil sa tii pasul, insa in cele din urma va fi o luna plina de impliniri si realizari.  Este recomandat sa activezi energiile de noroc si de abundenta cu Placa celor 9 pasari Phoenix – pentru succes si oportunitati.  
 
Te vei bucra de impliniri si in ceea ce priveste viata amoroasa. Partenerul tau isi va manifesta admiratia pentru toata munca pe care o depui si se va bucura impreuna cu tine de roadele muncii tale. In cazul in care inca esti in cautarea unui partener, s-ar putea ca luna aceasta sa fie prielnica pentru romantism si noi relatii. Farmecul tau natural va atrage o serie de admiratori, ceea ce iti va da posibilitatea sa ai de unde alege. Daca iti doresti o relatie stabila, atrage oportunitatile de casatorie cu un Abtibild cu Cal Rosu si Floare de Piersic – mare.  
 

CAINE – Energii de bogatie

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Steaua Prosperitatii se afla in sectorul nativilor Caine in aceasta luna, ceea ce le va aduce noroc pe planul financiar.  
 
La locul de munca, conflictele incep sa se atenueze si vei simti ca poti avea incredere in colegii tai pentru un plus de ajutor atunci cand este necesar. Daca lucrezi in mediul de afaceri, noi oportunitati de profit s-ar putea sa apara. Pe masura ce situatia economica se redreseaza, vor aparea noi oportunitati de care vei putea profita la maximum, iar obtinerea unui profit suplimentar va necesita mai putin efort in aceasta luna. Activeaza energiile de prosperitate cu Amuleta de protectie Dakini cu Pi Yao si energiile favorabile cu Amuleta pandantiv cu floarea fericirii si mantra dorintelor.  
 
Si viata sentimentala va parcurge un curs normal. Daca esti singur, vei avea avea timp la dispozitie pentru a te dedica unei relatii, iar daca ai deja un partener acum este momentul pentru a duce relatia la urmatorul nivel. Activeaza energiile de dragoste cu Statueta cu Iepure si Floare de Piersic. Asaz-o in Estul casei sau dormitorului pentru a activa norocul casatoriei. 
 

MISTRET – Venituri suplimentare

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

In luna aceasta lucrurile vor lua o intorsatura buna pentru toti nativii Mistret datorita energiilor de noroc prezente in sectorul lor.  
 
Exista indicii cu privire la noi oportunitati de afaceri sau de avansare in cariera. S-ar putea sa gasesti mai multe moduri de a castiga bani in plus. Insa daca iti doresti ca veniturile tale sa fie intr-o continua crestere in aceasta luna, este important sa activezi norocul bogatiei cu Statueta cu Broasca testoasa Dragon 2021 sau Statueta bivol auriu pe monede si pepite.  
 
In ceea ce priveste latura sentimentala, nativii Mistret se pot astepta la o perioada prielnica. Daca te gandesti sa duci relatia ta la urmatorul nivel, acum este momentul pentru a trece la actiune. In cazul in care inca esti in cautarea adevaratei iubiri, este recomandat sa plasezi Statueta cu Sobolan si Floare de Piersic in nordul casei sau dormitorului pentru a activa energiile de dragoste. 

Statueta cu Sobolan si Floare de Piersic
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta cu Pasarea Phoenix
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Amuleta Dakini cu Silaba Hum 
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU SEPTEMBRIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

fengshui4life.ro utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Am inteles