Protejeaza-te de barfe si tradari cu remediile Feng Shui Kuan Kung

Apara-te de barfe si prieteni falsi cu unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui impotriva tradarilor – Card cu amuleta impotriva tradarilor cu Kuan Kung. Acesta, precum si alte remedii cu Kuan Kung, te protejeaza de tradari, barfe si inselaciuni.  
 
In plus, remediile cu Kuan Kung te apara de jafuri si furturi (atat materiale cat si intelectuale). Daca ai o afacere, Kuan Kung va tine la distanta concurenta neloiala. 
 

Ce simbolizeaza Kuan Kung in Feng Shui si cum te poate ajuta?

Kuan Ti este unul dintre cei mai faimosi generali de razboi din istoria Chinei fiind supranumit si Kuan Kung – zeul razboiului. Se crede ca liderii si oamenii de afaceri care au o infatisare a lui Kuan Kung in spatele lor la locul de munca, nu vor avea motive sa se teama de concurenta, furturi, inselaciuni sau tradari.  
 
Prezenta lui Kuan Kung aduce totodata noroc, curaj, bogatie, pozitie sociala mai buna, spirit de competitie si incredere in sine.
 

Fereste-te de barfe

Daca simti ca esti inconjurat de oameni care te vorbesc de rau, iti zambesc si sunt draguti fata in fata, dar pe la spate sunt plini de cuvinte grele, menite sa ii intoarca pe cei dragi impotriva ta, ai nevoie de un remediu puternic de protectie.  Fereste-te de barfe, dezamagiri si tradari purtand Card cu amuleta impotriva tradarilor cu Kuan Kung.  

Pe langa protectie, acesta aduce succes, fericire, bogatie si va tine la distanta dusmanii. Cardul poate fi cadoul ideal pentru o persoana pe care o iubesti si de care iti pasa, precum un membru al familiei sau un prieten.
 

 

Card impotriva tradarii cu Kuan Kung –  Remediu impotriva tradarilor si barfelor – cumpara de aici

Fereste-te de jafuri si pierderi

Cardul cu Kuan Kung este la fel de potrivit si daca iti doresti sa tii departe hotii si jafurile. Acesta te va proteja impotriva energiilor negative ale Stelei 7. Este indeajuns sa il porti asupra ta sau sa il amplasezi in sectorul de Vest al casei. Atentie, el nu te va proteja doar de pierderile materiale (furtul portofelului, spargerea casei sau a masinii, furtul banilor sau obiectelor valoroase din banca, de acasa, etc), ci si de furturile intelectuale – furtul ideilor de la locul de munca, al planurilor de avansare, ale unui nou proiect de business, etc.

Protejeaza-ti afacerea

Daca ai o afacere si iti doresti sa tii departe problemele, dar mai ales concurenta, este necesar sa ai tabloul Feng Shui cu Kuan Kung. Aseaza remediul cu fata catre intrarea principala pentru a-ti creste sansele de a avea o afacere infloritoare si prospera.

Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung te ajuta sa ramai protejat impotriva tuturor formelor de inselaciune si te asigura ca nu vei fi tradat de colegii de munca sau partenerii de afaceri. Purtand amuleta asupra ta, vei avea parte de noroc si succes in cariera. La fel de potrivite pentru a fi protejat de inselaciuni si barfe sunt si tabloul Feng Shui cu Kuan Kung sau Amuleta impotriva tradarilor Kuan Kung.

Amuleta impotriva tradarii cu Kuan Kung – Remediu impotriva tradarii si barfelor  – cumpara de aici

Tablou Feng Shui cu Kuan Kung – Remediu pentru protectie in afaceri – cumpara de aici

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE FENG SHUI SAU NU STII PE CARE SA II ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0749.698.159 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG. 

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *