Protejeaza-te de energiile negative din exterior cu Oglinda Ba Gua 

oglinda ba gua remedii feng shui

Energiile negative sunt peste tot in jurul nostru. Acestea ne pot afecta atat casa, cat si pe noi sau persoanele dragi din viata noastra. Este posibil ca multe dintre aceste energii neprielnice sa fie provocate de sagetile otravitoare. Acestea sunt energii care slabesc energia, cauzeaza stari de anxietate, nenorociri minore, dar si pierderi de orice fel, boli severe sau accidente.

Daca simti ca in ultima vreme lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori sau ai impresia ca te afli intr-o perioada nefavorabila, Oglinda Ba Gua este unul dintre remediile Feng Shui recomandate pentru acest tip de energii nefaste. Este un remediu Feng Shui care trebuie folosit doar in exteriorul locuintei, nefiind recomandata in interior.

Ce sunt sagetile otravitoare si cum te afecteaza?  

Unghiurile, liniile sau formele din fata locuintei care formeaza margini ascutite directionate direct catre tine se numesc Sageti Otravite deoarece energia lor este focusata in punctul indreptat spre tine. Un exemplu de astfel de situatii ar putea fi o intersectie in fata casei, o cladire inalta sau un cimitir in fata sau apropierea casei. Acestea sunt considerate energii nefaste care pot distruge linistea casei si pot afecta sanatatea si bunastarea oamenilor din interior. La fel de afectate pot fi si alte constructii precum sediul unei afaceri, un magazin sau un restaurant.   

Cum iti protejezi locuinta aceste energiile negative?  

Exista cateva remedii Feng Shui care te pot ajuta sa ramai ferit sau pot corecta energiile Sagetilor Otravite care aduc nenorocirile in viata ta. Unele dintre cele mai eficiente moduri de a-ti proteja casa sau orice alta constructie de energiile negative generate de “sagetile otravite” este prin folosirea remediilor Feng Shui cu Oglinda Ba Gua.
 

Oglinda Ba Gua Convexa

Oglinda Ba Gua Convexa este un remediu Feng Shui foarte puternic care trebuie folosit cu mare atentie. Partea convexa va redirectiona energia negativa catre cel care o produce. Trebuie sa avem grija sa nu reflecte oamenii sau vecinii din jurul nostru, pentru a nu redirectiona energia in directia lor.

Oglinda convexa este bombata spre exterior, de aceea este important locul in care este amplasata pentru ca va prelua energia si o va reflecta inapoi catre obiectul care se intersecteaza cu casa ta. Trebuie folosita doar in cazuri rare, cum ar fi in cazul unei cladiri inalte care iti afecteaza Chi-ul pozitiv. Este important sa te sfatuiesti cu un specialist in Feng shui inainte de a pozitiona oglinda, pentru a te asigura ca nu vei face rau cuiva din jur.

Oglinda Ba Gua Concava

Oglinda Ba Gua Concava este mult mai folosita si recomandata pentru a te feri de Sagetile Otravite.  Oglinda concava este curbata spre interior, motiv pentru care va absorbi energia negativa si o va distruge, in loc sa o reflecte inapoi in spatiu. 
 
Remediul cu Oglinda Ba Gua Concava poate fi amplasat atat in afara casei, cat si la locul de munca sau in alt loc in care iti petreci des timpul. In acest mod, vei ramane ferit de energiile nefaste, acestea se vor transforma in energii de bun augur. Astfel, te vei putea bucura de bunastarea casei, a familiei sau a afacerii. 
 

Oglinda Ba Gua convexa galbena
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Oglinda Ba Gua concava galbena
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

 

Oglinda Ba Gua Plata

Acestea sunt cele mai comune remedii daca vrei sa combati dezastrele din jur. Oglinziile Ba gua plate sunt considerate neutre, deoarece deviaza puterea energiilor nefaste, fara a o absorbi sau reflecta.

Daca iti doresti sa ramai protejat tot timpul de energiile nefaste, accidente si dezastre, Oglinda Ba Gua cu 12 zodii si monede este un remediu potrivit care aduce echilibru si eghilibreaza energiile casei. Indiferent de zodia ta, atarna aceasta amuleta Feng Shui in exterior pentru a combate energiile negative si a atrage energiile de bunastare.

La fel de eficient pentru protectie si amplificare a energiilor de bunastare este si amuleta cu Tigru auriu pe monede si oglinda Ba Gua. Acest remediu este benefic pentru prietenii si aliatii tigrului, adica pentru zodiile tigru, cal, caine si mistret. Tigrul este reprezentantul anului, un simbol pentru putere, curaj, independenta si imaginea unui adevarat lider. Asezat pe monede, remediul va atrage abundenta, bogatia si averea in viata celor care poarta amuleta.

Pentru a te proteja impotriva energiilor nocive, sunt la fel de beneficie si Canaful cu Pa Gua Yin Yang si monede si Amuleta cu caine, crap norocos si ba gua. 

Amuleta cu caine, crap norocos si ba gua
Remediu pentru protectie si bunastare – cumpara de aici→

Oglinda Ba Gua cu 12 zodii si monede
Remediu pentru protectie si bunastare – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE OGLINDA BA GUA SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.