Remedii Feng Shui pentru 2023 – Anul Iepurelui de Apa

feng shui 2023
In anul 2023, chiar daca vor urma schimbari benefice in viata unor nativi, altii ar putea fi urmariti de ghinion. Pentru unii nativi, aceasta va fi o perioada benefica daca vor sa isi gaseasca jumatatea sau sa-si duca relatia la urmatorul nivel. In schimb, o parte dintre acestia se vor confrunta cu situatii stresante, noi probleme de sanatate sau pierderi financiare.
 
Asigura-te ca poti face fata oricaror provocari cu remediile anului 2023, anul Iepurelui de Apa. Afla din articolul nostru cum poti folosi remediile anului pentru a atrage energiile de prosperitate, a gasi dragostea si a-ti proteja sanatatea si banii.

Remedii Feng Shui pentru bunastare si prosperitate

Steaua 8 aduce castiguri materiale si prosperitate ca recompensa pentru munca depusa. In anul care urmeaza, steaua 8 este amplasata in sectorul de Sud, iar pentru a atrage energiile de propseritate si bogatie este indicat sa asezi o Statueta cu Broasca testoasa Magica in sectorul de Sud si sa porti asupra ta un Abtibild sticker amplificator a sumei 10 sau un Abtibild sticker cu Fuk Luk Sau si cele 8 Simboluri.
 

Remedii Feng Shui pentru sanatate

In 2023, Steaua sanatatii si a bolilor poate provoca probleme pentru nativii in varsta, cei cu boli cronice sau pentru femeile insarcinate. Pentru a contracara in mod eficient energiile negative ale stelei este recomandat sa amplasezi in sectorul de Est un Wu Lou cu ierburi vindecatoare pentru longevitate sau un Ru Yi Albastru cu Wu Lou si Piersica. Acestea sunt remedii pline de mantre puternice de sanatate.  

Pentru a tine la distanta energiile de boala ale anului 2023, asigura-te ca ai in casa un Abtibild sticker pentru sanatate cu Wu Lou si ierburi vindecatoare si in portofel un Card cu Buddha Medicine sau cu un Card cu amuleta FORTA VIETII. 

In anul care urmeaza nu sunt indicate activitatile de renovare in aceasta zona a casei sau a biroului. 

Remedii Feng Shui pentru educatie

Urmeaza ca tu sau cineva din familie sa sustina un examen sau un test important in 2023? Ai nevoie de mai mult sprijin pentru a acumula noi informatii la munca? Lipeste pe birou sau pastreaza intr-un dosar un Abtibild sticker cu amuleta anuala a celor 5 stele 2023. Acesta contine Steaua Stralucirii Scolastice care atrage norocul pentru toti cei care urmeaza studiile.  

Un alt remediu puternic pentru elevi sau studenti este Cardul cu amuleta FORTA VIETII. Acesta stimulează forta mentala si claritatea si va creste energia si vointa.

Abtibild sticker amplificator sumei lui 10
Remediu pentru noroc si succes – cumpara de            aici→

Ru Yi Albastru cu Wu Lou si Piersica 
Remediu pentru sanatate si longevitate – cumpara de aici→

Card cu amuleta FORTA VIETII 
Remediu pentru vointa si putere interioara – cumpara de aici→

 

Remedii Feng Shui pentru dragoste

Iti doresti ca in 2023 sa intalnesti pe cineva special, alaturi de care sa poti forma o relatie stabila sau o viitoare familie? Atrage in viata ta energiile de dragoste si armonia in familie cu Statueta cu Iepurele Ceresc. Aceasta va atrage norocul in relatii si te va ajuta sa iti gasesti sufletul pereche sau sa iti intaresti legatura cu partenerul
 
Un remediu binefacator este si Statueta cu Porcul Spinos Ceresc.  Aceasta te va ajuta sa ai succes si fericire in casa, o casnicie implinita si copii care aduc mare onoare familiei.
 

Remedii Feng Shui impotriva conflictelor

Vrei ca 2023 sa fie lipsit de certuri cu familia, barfe din partea prietenilor sau procese?

Pentru a indeparta energiile conflictuale, poti aseza Statueta cu scutul celor trei gardieni celesti in sectorul de Sud-Est si poti purta asupra ta Amuleta scutului celor trei gardieni celesti. Acestea vor tine la distanta conflictele, procesele si certurile si te vor proteja de barfe 

In Anul Iepurelui de Apa, steaua conflictelor este amplasata in sectorul de Sud-Est, de aceea este recomandat sa nu iti asezi biroul sau canapeaua in coltul de Sud-Est al casei. Incearca sa nu petreci prea mult timp aici. 

Remedii Feng Shui impotriva accidentelor si dezastrelor

In anul care urmeaza, este important sa tii departe energiile negative din sectorul de Nord-Vest, acolo unde se situeaza si steaua accidentelor si dezastrelor. 

Protejeaza-te de pierderi materiale, accidente, dezastre naturale cu remediile de protectie ale anului 2023. Una dintre cele mai puternice amulete, ce trebuie purtata de toti nativii, este Amuleta de protectie Tai Sui. Sunt recomandate si alte remedii de protectie pentru a tine energiile negative la distanta precum un Abtibild sticker de protectie cu Silaba HUM sau un Abtibild sticker impotriva jaburilor si a violentei de toate felurile.  

Amuleta scutul celor 3 gardieni celesti
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

Statueta cu Iepurele Ceresc 
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta de protectie Tai Sui
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

 

Remedii Feng Shui pentru succes si cariera

Vrei ca in 2023 sa faci urmatorul pas in cariera sau sa atragi o marire de salariu? Pentru a primi recunoasterea pe care o meriti si a atrage succesul in cariera, este indicat sa asezi pe birou un Ru Yi portocaliu cu Testoasa Dragon sau o Statueta Cal alb de vant Lung Ta.  
 
Poarta asupra ta un Abtibild sticker cu amuleta anuala a celor 5 stele sau un Abtibild sticker cu cele trei capre pe munte pentru a avea parte de reusite la tot pasul, chiar si atunci cand nu esti la locul de munca. 
 

Remedii Feng Shui impotriva tradarilor

Tradarile din partea colegilor de munca sau prietenilor sunt unele dintre cele mai neasteptate si nefericite momente cu care te poti confrunta de-a lungul vietii. In 2023, Steaua tradarilor va fi in sectorul de Nord-Est, de aceea este important sa reduci energiile negative din aceasta zona asezand pe birou sau pe masa o Amuleta cu scutul celor trei gardieni celesti sau cu o Statueta Kwan Kung Magnific cu 5 steaguri. 
 

Remedii Feng Shui pentru noroc si stare favorabila

Ai planuri marete pentru 2023? Pentru a avea norocul de partea ta pe tot parcursul anului, activeaza energiile favorabile cu un Ru Yi cu Dragon Celest 2023 sau un Ru Yi cu monede si lingouri 2023. Asaza-le pe biroul tau de la locul de munca sau de acasa. La fel de benefice sunt insa si Statueta Cal alb de vant Lung Ta si Statueta cu Corbul Cosmic. Acestea sunt activatoare de noroc pentru oricine caută noi oportunitati, aspira la faima si avere sau are nevoie de indrumare interioara pentru a lua decizii. 
 
Asigura-te ca ai si un remediu care inlatura obstacolele din viata de zi cu zi oriunde te afli si poarta un Abtibild sticker cu Tara Verde 2023. 

Statueta Kwan Kung Magnific 5 steaguri
Remediu impotriva tradarilor – cumpara de aici→

Ru Yi Portocaliu cu Testoasa Dragon
Remediu pentru cariera – cumpara de aici→

Statueta cu Corbul Cosmic 
Remediu pentru noroc si faima – cumpara de aici→

 

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU 2023 SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.