Remedii Feng Shui pentru calatorii fara griji

Este sezonul vacantelor si concediilor, iar daca planuiesti sa calatoresti este esential sa eviti pe cat posibil accidentele si nenorocirile care se afla la tot pasul. Nu lasa energiile negative sa iti strice planurile de vacanta.  
 
Afla din articolul nostru ce remedii Feng Shui nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj atunci cand pleci in vacanta pentru a fi protejat de accidente, furturi si boli.   

Cum te protejezi de accidente pe parcursul calatoriei? 

Cu masina
 
Calatoria cu masina la drum lung poate deveni obositoare si nesigura. De aceea este important sa faci suficiente pauze la benzinarii sau in alte locuri pentru a te odihni si relaxa. In plus, surprize neplacute precum defectiuni neprevazute ale masinii pot oricand sa apara. Asigura-te ca nu iti lipsesc din masina Amuleta pentru protectie la accidente si un Card Tai Sui . Acestea te vor proteja de avarii, accidente serioase sau orice alte pericole. 
 
Odata ce ai ajuns la destinatie, alege o parcare sigura, pazita, pentru a avea masina in siguranta in orice moment al zilei. Nu lasa obiecte de valoare la vedere in interiorul masinii si asigura-te ca ai un sistem de alarma. Furtul unei masini dureaza doar cateva minute. Lipeste pe geamul masinii un Abtibild cu Elefant si Rinocer albastri sau un Abtibild sticker 3D impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile pentru a scadea atat riscul de accidente, cat si de jafuri.  
 
Cu avionul
 
Daca ti-ai propus sa ajungi cu avionul in destinatia de vacanta, asigura-te ca ai asupra ta Amuleta cu cei trei gardieni celesti sau o Amuleta cu Kuan Kung pentru a tine la distanta energiile negative si pentru a te proteja de posibilii hoti. Pierderea bagajului sau deteriorarea unor produse sau obiecte iti poate da peste cap toata vacanta. Securizeaza-ti bagajul si incearca sa nu pui in el lucruri de mare valoare.

Amuleta pentru protectie impotriva accidentelor
Remediu pentru protectie  – cumpara de aici→

Abtibild cu Elefant si Rinocer albastri
Remediu impotriva accidentelor si dezastrelor – cumpara de aici→

Abtibild impotriva jafurilor si a violentei
Remediu impotriva accidentelor si dezastrelor – cumpara de aici→

Cum te protejezi de pagube materiale in vacanta?  

Aeroporturile, garile, autobuzul sau statiile de autobuz sunt locuri unde turistii pot cadea victime hotilor de buzunare foarte usor. La fel de vizate de hoti sunt si plajele si cluburile. Asigura-te ca tii geanta cu bunuri la vedere si ca ai asupra ta o amuleta Feng Shui cu elefant si rinocer.  
 
Pentru a fi protejat in spatiile publice de hotii care incearca sa-ti fure bunurile sau documentele, este necesar sa porti in geanta un Card de protectie cu elefant si rinocer, Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer sau o statueta cu Elefant si rinocer albastru. La fel de benefica este si Amuleta – Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii care elimina energiile nefavorabile si te va proteja impotriva nenorocirilor, ghinioanelor si pericolelor pe parcursul vacantei.  
 
Imediat ce ai ajuns in camera de hotel este recomandat sa aprinzi niste betisoare parfumate Feng Shui pentru a purifica spatiul si inlatura energiile negative care s-au adunat in incapere de-a lungul timpului. 

Pagoda celor 5 Elemente cu Copacul Vietii
Remediu pentru protectie  – cumpara de aici→

Amuleta de protectie impotriva furturilor elefant si rinocer
Remediu pentru protectie  – cumpara de aici→

Card de protectie cu elefant si rinocer 
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Cum te protejezi de problemele de sanatate in vacanta?  

Una dintre cele mai bune parti ale vacantei este ca poti incerca tot felul de preparate delicioase, insa aceste mici rasfaturi pot veni la pachet si cu toxiinfectii alimentare si indigestii. Alege restaurante si terase de incredere si poarta tot timpul in geanta un remediu pentru sanatate. Cardul cu Buddha al Medicinei pentru sanatate si protectie sau Amuleta talisman pentru sanatate sau cilindrul de sanatate  vor amplifica energiile de sanatate si te vor ajuta sa tii la distanta bolile contagioase prezente la tot pasul. 
 
De asemenea, vei intra in contact cu un numar mare de oameni necunoscuti, iar avand in vedere ca sansele de a lua diferite virusuri si bacterii din aer sunt destul de mari, nu strica sa fii precaut. Asigura-te ca iti protejezi sanatatea si tii la distanta orice problema in timpul vacantei cu o Amuleta pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou.

Amuleta talisman pentru sanatate sau cilindrul de sanatate
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Card cu Buddha Medicine
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta pandantiv pentru sanatate cu Wu Lou
Remediu pentru sanatate si protectie – cumpara de aici→

Cum iti protejezi relatia cu partenerul in vacanta?

Concediul este momentul oportun in care poti petrece mai mult timp alaturi de partenerul tau. Astfel, aveti ocazia de a va bucura impreuna de momente relaxante dupa o perioada obositoare si stresanta. Cu toate acestea, vacanta poate aduce noi neintelegeri, tentatii si infidelitati.

Pentru a tine la distanta certurile si pentru a evita momentele neplacute din timpul vacantei, este indicat sa porti cu tine Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor.

Micile gelozii isi pot face si ele simtita prezenta, mai ales cand va petreceti timpul la plaja. Poarta asupra ta un Card impotriva geloziei si a energiilor negative sau un Card dubla fericire cu rate mandarine si flori de piersic pentru a tine departe geloziile si oamenii cu intentii ascunse care iti pot pune in pericol relatia. 

Card impotriva geloziei si a energiilor negative
Remediu pentru gelozie si energii negative – cumpara de aici→

Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor
Remediu pentru armonie si liniste – cumpara de aici→

Card dubla fericire rate mandarine si flori de piersic
Remediu impotriva realtiilor conflictuale – cumpara de aici→

Cum iti protejezi casa cat timp esti in concediu?  

Evita ca locuinta ta sa devina o tinta usoara pentru hoti atunci cand esti plecat in vacanta, mai ales ca in perioada urmatoare, majoritatea nativilor sunt afectati de Steaua 7 a violentelor ce poate cauza pierderea bunurilor. 
 
Este recomandat sa ai in casa placile Feng Shui cu Elefant si Rinocer  pentru a avea locuinta ferita de dusmani, talhari si hoti care ar putea sa profite de lipsa ta. Placa de protectie cu elefant si rinocer, Placa cu Elefant si Rinocer albastri – placa pachidermelor albastre si Placa cu Elefant si Rinocer sunt remedii de maxima protectie care vor tine la distante energiile ce iti ameninta casa. Alte remedii la fel de benefice pentru protectia locuintei tale atunci cand esti plecat sunt si Placa cu cele 8 simboluri tibetane si mantra de protectie si Placa Tai Sui 2022.  

Placa cu Elefant si Rinocer albastri
Remediu pentru protectie impotriva stelei 7 – cumpara de aici→

Placheta cu cele 8 simboluri tibetane si mantra de protectie
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Placa de protectie cu elefant si rinocer 
Remediu impotriva furturilor si nenorocirilor – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU CALATORII SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.