Remedii Feng Shui pentru vacante si calatorii

remedii feng shui pentru calatorii in siguranta

Daca ti-ai facut deja planuri pentru viitoarea vacanta sau urmeaza sa pui cap la cap toate detaliile, asigura-te ca vei fi in siguranta si ca nu vor aparea probleme neasteptate care sa-ti strice planurile. 

Afla din articolul nostru ce remedii Feng Shui trebuie sa ai cu tine pentru a fi protejat in vacanta, dar si ce sfaturi sa urmezi pentru o calatorie fara griji. 

Protejeaza-te de pericole pe parcursul calatoriei

Daca pleci la drum cu masina, asigura-te inainte ca este intr-o stare buna de functionare si incearca sa nu o supraincarci cu bagaje. Daca distanta pe care o ai de parcurs este mare, ai grija sa iei pauze regulate pentru a te odihni, iar daca ai posibilitatea, poti face schimb cu o alta persoana din masina care are permis de conducere.  
 
Pentru un plus de siguranta este indicat sa iti planifici traseul in avans, astfel incat sa eviti intarzierile si sa gasesti cele mai bune rute pentru a ajunge la destinatie, iar atunci cand ajungi, asigura-te ca parcarea este sigura. Folosirea unui sistem de alarma poate tine persoanele rau intentionate la distanta. 
 
Pentru a fi ferit de accidente si evenimente neplacute in timpul calatoriei, asigura-te ca ai asupra ta Amuleta pentru protectie la accidente, Amuleta de protectie a noptii sau paznicul noptii sau un Card de protectie Tai Sui care sa te ajute sa tii la distanta energiile negative.  .  
 

Amuleta pentru protectie la accidente
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta de protectie a noptii
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Card de protectie Tai Sui
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

 

Protejeaza-te de furturi si inselaciuni  

Atunci cand vizitezi locuri noi, este important sa te protejezi de orice energie negativa care ti-ar putea strica starea de spirit. Unul dintre cele mai potrivite remedii de protectie este Amuleta de protectie cu Silaba HUM te tine departe de pericole in timpul calatoriilor si te fereste de evenimentele nefericite cum ar fi pierderea documentelor importante sau a unui zbor, precum si inselaciunile si furturile  
 
La fel de benefica este si Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer sau un Card de protectie cu elefant si rinocer pe care le poti pune in bagaj, astfel le vei avea mereu cu tine. 

Amuleta de protectie cu Silaba HUM
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta de protectie cu elefant si rinocer
Remediu impotriva furturilor – cumpara de aici→

Card de protectie cu elefant si rinocer
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

 

Ai grija de sanatatea ta in vacanta  

Unul dintre cele mai neplacute lucruri care se pot intampla in vacanta este sa te imbolnavesti sau sa te ranesti. Acest lucru iti poate distruge cu usurinta vacanta pe care ai planuit-o si asteptat-o de mult timp.   
 
Asigura-te ca iei cu tine Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou si ierburi vindecatoare, un Card cu Buddha Medicine sau un Abtibild sticker cu Buddha Medicine pentru a fi protejat impotriva bolilor si pentru a tine la distanta energiile negative. 

Card cu Buddha Medicine
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta cu Wu Lou si ierburi vindecatoare
Remediu pentru protectie si sanatate – cumpara de aici→

Abtibild sticker cu Buddha Medicine
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

 

Alege perioade prielnice pentru a calatori  

Atunci cand iti planifici vacanta, trebuie sa tii cont ca nu orice zi este buna pentru a pleca in vacanta. In zilele nepotrivite, obstacolele si energiile negative din spatiile publice sunt mai prezente si pot secatui energia Yang a unei persoane    
 
Pentru a evita aceste probleme, este indicat sa pleci in vacanta in lunile de bun augur. In aceste luni, obstacole precum zboruri intarziate sau probleme cu bagajele sunt mai putin probabile, interactiunile cu cei din jur sunt mai placute si vor exista mereu oameni dornici sa te ajute daca intampini diverse dificultati
 
Cele mai bune luni pentru a calatori in 2023 sunt aprilie, iunie, septembrie, octombrie si noiembrie. Cu toate acestea, nativii Iepure trebuie sa ramana in continuare vigilenti indiferent de luna in care aleg sa plece in concediu. Poarta cu tine un Card pentru noroc cu amuleta anului Caine si Iepure, un Card Crucea de Pamant pentru zodia Iepure sau un Card de protectie pentru zodia iepure MANJUSHRI pentru a fi protejat impotriva accidentelor, a furturilor, dar si impotriva barfelor si a energiilor negative.

Card pentru noroc cu amuleta anului Caine si Iepure
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

Card Crucea de Pamant pentru zodia Iepure
Remediu pentru protectie si prosperitate – cumpara de aici→

ACard de protectie pentru zodia Iepure MANJUSHRI
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU CALATORII SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.