Sfaturi si remedii Feng Shui pentru luna fantomelor infometate 

sfaturi si remedii feng shui pentru luna fantomelor infometate

In 2023, luna fantomelor infometate incepe pe 16 august si se incheie pe 14 septembrie, iar conform calendarului chinezesc, aceasta perioada corespunde lunii a saptea a anului. Se spune ca acum spiritele ratacitoare si fantomele infometate umbla libere pretutindeni. Cea mai importanta zi din luna fantomelor infometate este 31 august. 

Afla din articolul nostru ce remedii Feng Shui este recomandat sa ai in casa sau sa porti asupra ta pentru a fi protejat de energiile negative ale acestei perioade

Protejeaza-ti casa de energiile nefaste 

Una dintre metodele prin care te poti proteja in luna fantomelor intunecate este sa porti cu tine remediile Feng Shui potrivite. Poti sa folosesti Betisoare parfumate cu aroma de tamaie care pot fi folosite in afara sau inauntrul casei tale. Acestea te ajuta sa calmezi spiritele si fantomele infometate din apropiere. In timpul lunii fantomelor infometate este indicat sa faci acest lucru in fiecare seara sau cat de des poti. Cel mai bun moment este in jurul amurgului, imediat dupa apusul soarelui. 

Atunci cand miliarde de spirite ratacitoare cutreiera pamantul, probabilitatea accidentelor si a jafurilor este mai mare. Astfel, este recomandat sa ai in casa, in special in apropierea zonelor de intrare, amulete puternice de protectie sau amulete cu mantre speciale. 

Unul dintre remediile Feng Shui care pot fi folosite in zona de intrare a casei este Placa cu energia Yang impotriva energiei Yin. Acesta este un remediu puternic care ajuta la echilibrarea si respingerea influentelor negative ale energiei Yin, mai ales in aceasta luna. La fel de benefic este si un Wu Lou din metal rosu cu Yin si Yang, care este recomandat sa fie asezat tot la intrarea in casa sau in alta zona in care iti petreci mult timp.  

Placa casei Yin
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Betisoare parfumate cu aroma de tamaie
Remediu pentru purificare – cumpara de aici→

Wu Lou din metal rosu cu Yin si Yang
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Poarta amulete Feng Shui pentru protectie permanenta

Una dintre amuletele care te ajuta sa tii la distanta necazurile si problemele este Amuleta evantai pentru protectie cu pene de paun. Amuleta are si un talisman de protectie, astfel ca daca ai o energie spirituala scazuta, este recomandat sa o porti permanent in geanta sau in masina pentru a-ti intari puterea interioara 

Daca vrei sa inlaturi energiile rele, in special cele care cauzeaza boli si depresii, si sa beneficiezi de energiile Yang, este indicat sa ai cu tine Amuleta cu oglinda de protectie impotriva energiei YIN. 

Amuleta evantai cu pene de paun
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Oglinda cu Chi Lin si HO TU
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta pentru protectie la accidente
Remediu impotriva accidentelor – cumpara de aici→

Ce sa nu faci in luna fantomelor infometate 

1. In aceasta perioada este indicat sa nu inoti. Se crede ca aceasta activitate ar putea atrage atentia persoanelor care au pierit inecate. 

2. Copiii si tinerii sunt sfatuiti sa ramana in casa dupa lasarea intunericului si sa evite sa se plimbe singuri. Este recomandat sa aiba cu ei una dintre amulete cu Silaba HUM: Amuleta cu Silaba HUM sau Amuleta de protectie cu Silaba HUM. La fel de puternica si benefica este si Amuleta pentru protectie la accidente. 

3. Nu este bine sa te muti luna aceasta, sa iti renovezi locuinta sau sa incepi o afacere. Aceasta perioada este considerata nefavorabila pentru astfel de activitati.   

4. Evita sa te casatoresti. Spiritele femeilor geloase iti pot afecta mariajul. 

5. Evita sa mergi in drumetii montane sau sa mergi cu cortul. Exista probabilitatea unor accidentari sau imbolnaviri care te pot pune in pericol 

6. Fii atent atunci cand conduci. Spiritele persoanelor care au murit in accidente cauta se se razbune. Poarta cu tine un Abtibild sticker pentru protejarea familiei cu Dorje Drolo pentru a indeparta energiile negative din jurul tau.  

7. Nu lasa hainele afara la uscat dupa apusul soarelui. Se crede ca forma hainelor atrage spiritele care, ulterior, vor imprumuta hainele si le vor incarca cu o energie negativa care iti poate aduce ghinion. 

Abtibild sticker cu Dorje Drolo
Remediu pentru protejarea familiei – cumpara de aici→

Amuleta cu Silaba HUM
Remediu impotriva accidentelor – cumpara de aici→

Amuleta cu Silaba HUM
Remediu pentru protectie impotriva accidentelor – cumpara de aici→

 

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE LUNA FANTOMELOR INFOMETATE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.