Simboluri de bun augur in living

Simboluri de bun augur in living

Liliac Feng ShuiOdata intrati pe usa principala, partea din locuinta cea mai indicata pentru activarea cu simboluri norocoase este livingul.

Spatiul din living este un loc recomandabil pentru amplasarea apei, oglinzilor, luminilor s.a.m.d., deoarece vor avea de castigat toti membrii familiei. Totusi, in pozitionarea activatorilor Feng Shui, trebuie sa va feriti de unele capcane comune.

Asezarea simbolurilor norocoase

Nu asezati oglinzile cu fata la usa casei, si nici in living ele nu trebuie sa reflecte usa incaperii. Oglinzile pozitionate direct in fata intrarii determina chi-ul sa curga imediat afara pe usa. Chiar daca reflecta un peisaj absolut superb, oglinda orientata spre usa sugereaza un flux energetic direct si fatal.

Orice detalii de Apa (elesteie, acvarii sau fantani) situate langa usa trebuie sa se afle pe partea stanga a acesteia, niciodata pe dreapta (directia se considera privind din interior spre exterior). Daca apa se afla de partea dreapta a usii, fie in casa, fie in afara acesteia, de obicei, sotului incep sa ii fuga ochii dupa alte femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *