Simboluri pe care trebuie sa le aveti in casa

Simboluri pe care trebuie sa le aveti in casa

Exista mai multe simboluri puternice pe care le puteti aseza in orice locuinta. In Feng Shui, simbolurile indeplinesc trei functii diferite, insa importante:

  • De protectie;
  • De combatere a perturbarilor intangibile;
  • De activare a chi-ului pozitiv de atragere a norocului.

Ideal este sa aveti in casa toate cele trei tipuri de simboluri, ce va permit nu doar sa faceti activarile pentru noroc, ci si sa va aparati de perturbarile tangibile si intangibile deopotriva.

  • Incercati sa aveti mereu la indemana clopotei de vant exclusiv metalici, cu sase brate, acestia fiind absolut excelenti in combaterea perturbarii fatalului Cinci Galben. De exemplu, urmariti zborul anual al lui Wu Wang si mutati clopoteii de vant in consecinta, pentru a-l combate.
  • Pastrati la indemana un vas mare in care sa tineti apa statica. Este un remediu Feng Shui foarte eficient contra stelelor de certuri si vecinilor galagiosi, ce v-ar putea provoca probleme voua si familiei.
  • Tineti pe langa casa o pereche de caini Fu, ca simbol protector. Asezati-i in dreptul usii principale, in afara locuintei si privind spre exterior.
  • Tineti o imagine cu Buddha cel Vesel, care simbolizeaza fericirea.
  • Tineti o imagine a testoasei in spatele casei, ca reprezentare a chi-ului longevitatii in locuinta. Testoasa este un simbol puternic.

In sfarsit, aveti grija sa existe cel putin un simbol al bogatiei in living. Poate fi vorba de broasca cu trei picioare sau de mai eficienta corabie cu panze ce transporta o incarcatura de pepite de aur.

Folositi-va de ce aveti si intelegeti ca niciodata nu este posibil sa obtineti in locuinta un Feng Shui 100% favorabil. Daca nu puteti schimba orientarea casei, asigurati-va pur si simplu ca directia voastra de dormit sau de lucru este norocoasa. Creati-va un spatiu de locuit cat mai echilibrat si armonios in ceea ce priveste formele, culorile orientarile. Faceti tot ce puteti. Cheia obtinerii unui bun Feng Shui este sa va asigurati ca nu va afecteaza niciodata energia ucigatoare, iar apoi, sa activati progresiv sansa.

Feng Shui broasca aioasa cu trei picioareFeng Shui corabia bigatieiFeng Shui broasca testoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *