Spatii ingramadite si holuri inguste

Spatii ingramadite si holuri inguste

In Feng Shui-ul interioarelor, doua dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa fii atent sunt holurile intunecoase si spatiile ingramadite din casa. Aceasta pentru ca aici se acumuleaza o energie statuta, ce poate provoca boli, letargie, oboseala si, in general, apatie. Spatiile ingramadite sugereaza ca viata nu decurge usor. Ai putin spatiu in care sa te misti, asadar chi-ul stagneaza. Vei simti ca se interpun obstacole in curgerea lina a vietii tale.

Spatiile ingramadite sunt generate de tavanele joase si dimensiunea mica a camerelor. Holurile stramte si scarile inguste sunt si ele o cauza a acestei perturbari. In planul de apartament ilustrat aici, holul ce leaga foaierul de dormitoare este prea ingust, astfel incat chi-ul va avea tending de a stagna acolo, daca holul nu este luminat intens in permanenta. Holurile, fiind canalele pe care circula chi-ul, nu trebuie neglijate. Alta idee buna este sa dispui imagini dragute si chiar o oglinda de perete acolo, ca sa faci spatiul mai placut vederii. Scarile stramte pot fi imbunatatite in mod similar. Cele mai bune antidoturi pentru spatiile ingramadite sunt curatenia, zugraveala alba si lampile. Trece-ti casa in revista si vezi daca exista colturi in care se acumuleaza chi stagnant. Daca da, organizeaza o curatenie generala a spatiului respectiv.

Revitalizeaza-l cu sunete si esente parfumate, pentru a trezi din nou chi-ul la viata. Apoi zugraveste-l – albul este cel mai bun, pentru ca este o culoare Yang foarte puternica. Spatiile ingramadite zugravite in alb arata dintr-odata mai bine: mai stralucitoare si mai degajate. Energia se imbunatateste aproape instantaneu. Pentru a te asigura ca in spatiile inguste nu se creeaza niciodata senzatia de aglomerare, instaleaza niste lampi blande si calde. Daca este cazul, tine aceste lampi aprinse pe tot timpul zilei. Fluxul chi-ului se va ameliora, cu siguranta.

Spatii ingramadite Feng Shui

Foloseste dulapuri incastrate pentru a inchide colturile mici. Altfel, se va adunca acolo chi statut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *