Tai Sui-ul anului 2024 in Feng Shui

Tai sui 2024 - Taisuiul anului

Cine si ce este Tai Sui-ul anului 2024  Anul Dragonului de Lemn

Tai Sui sau Zeul Anului (Marele Duce Jupiter al anului), se spune că este responsabil de toate aspectele pământești in Feng Shui.
El are o mare influență asupra stării generale a anului
Chinezii cred că planeta Jupiter are influență asupra norocului tuturor caselor și zodiilor animale.
Norocul pe care îl aduce Tai Sui poate fi binevoitor sau nemilos.
Când îl ai pe Tai Sui de partea ta, te bucuri de noroc de mare mentor, binefăcător și sprijin. Dar când te confrunți cu Tai Sui, tot iadul se poate dezlănțui!

Chinezii cred că Tai Sui guvernează norocul si averea tuturor caselor și semnelor zodiacale ale animalelor, motiv pentru care este extrem de important ca toată lumea sa beneficieze de insemnele si protectia lui in 2024
Nu trebuie să vă confruntați NICIODATĂ cu Tai Sui, de aceea este important să luați notă de locația Tai Sui în fiecare an și să nu vă înfruntați NICIODATĂ direct cu el.


În fiecare an, Tai Sui ocupă locul semnului animal dominant al anului.
In 2024 , acesta se afla in sectorul Dragonului de lemn, in sectorul de Sud – Est
Cel mai bun mod de a câștiga sprijinul lui Tai Sui este prin detinerea unui card sau abtibild cu Tai Sui sau purtarea amuletei cu Tai Sui.

48.00 lei
5 Puncte cadou
168.00 lei
17 Puncte cadou
45.00 lei
5 Puncte cadou

Daca vreti sa va protejati toata casa , biroul sau orice alt spatiu, se poate pune in zona Sud-Est o placa cu Tai Sui sau un tablou cu acesta. 

Acesta se schimbă OBLIGATORIU in fiecare an, o data cu inceperea noului an chinezesc, urmand ca vechiul tai sui sa fie distrus / aruncat.

Prin urmare, sectorul SE trebuie imbogatit cu simbolul Tai Sui si tratat cu respect pe tot parcursul anului 2024.

88.00 lei
9 Puncte cadou
188.00 lei
19 Puncte cadou

 

Nu deranjați energiile aici prin renovări sau zgomote puternice, adică nu ar trebui să existe foraje, tăieri sau săpături renovari in acesta directie anul acesta.

In anul 2024, amuleta sau cardul cu Tai Sui sunt deosebit de utile pentru cei născuți sub semnele Dragonului, Câinelui, Oii și Boului.

Câinele se confruntă direct cu Tai Sui și este, prin urmare, cel mai afectat.

Oaia și Bivolul suferă de ciocniri laterale cu Tai Sui.

Dragonul, împărțind un spațiu cu Tai Sui, se spune că se bucură de noroc si protectia lui pe toata perioada anului.

Aceste patru semne zoldiacale trebuie să îl cinstească si sa il repecte pentru a-și manifesta întregul potențial in noul an.

INFLUENȚA TAI SUI ÎN 2024

Există în total 60 de Tai Sui care se rotesc pentru a guverna pe parcursul a 60 de ani chinezesti. După aceea, ciclul se repetă.

Fiecare Tai Sui este reprezentat de un General din China Antică, iar în funcție de Tai Sui-ul care guvernează într-un an anume, acești generali reflectă tipul de noroc pe care îl putem anticipa.

Suntem în prezent în al 41-lea an al ciclului cunoscut sub numele de “Jia-Chen Tai Sui”. Acesta se traduce ca “Tai Sui al Anului Dragonului de Lemn” și este legat de Generalul Li Cheng.

A avea pe Generalul Li Cheng ca Tai Sui în 2024 sugerează că va exista stabilitate în ciuda incertitudinilor aduse de schimbările în perioadele de Feng Shui.

  • Lideri buni vor apărea pentru a transforma lumea într-un loc mai bun, și va fi mai ușor pentru părțile care nu sunt de acord să ajungă la un compromis.
  • Stelele zburătoare ale anului confirmă aceste indicații, cu Steaua Relațiilor #4 ajungând în sectorul care reprezintă liderul.
  • Steaua ostilă #3 poate domina energiile, dar controlată și îndreptată într-un mod productiv, poate da naștere la inceputul unei noi ordini.
  • Acesta este, așadar, un an în care toată lumea beneficiază de sprijinul lui Tai Sui și în care amuletele de armonie vor fi deosebit de utile.