Toalete suparatoare

Toalete suparatoare

In general, toaletele si baile sunt locuri in care se creeaza si se acumuleaza chi nefast. Fiecare dintre cele opt directii din Pa Kua, suprapusa peste un spatiu locuibil, indica un anume tip de sansa, care este afectata daca se pozitioneaza in coltul respectiv toaleta sau baia. Prin urmare, toaletele constituie o sursa de probleme, indiferent unde s-ar afla in casa – aceste utilitati moderne par a fi un adevarat inconvenient cand vine vorba sa practicam Feng Shui. Retine urmatoarele solutii si remedii:

  • Toaleta amplasata in sud iti dauneaza reputatiei, te face neagreat si, daca i se alatura alti factori nefasti, poate chiar sa duca la complicate juridice si inchisoare. Pune in baie un vas cu apa Yin (statica), pentru a combate efectul negativ.
  • In nord, toaleta iti dauneaza carierei si iti incetineste ascensiunea pe scara ierarhica. Chi-ul perturbator de aici poate fi combatut cu o planta.
  • In est, toaleta iti afecteaza sanatatea si iti limiteaza cresterea. Pune in camera de baie o lampa rosie sau, si mai bine, agata un cutitas curbat (de circa 7,5 cm), care sa „taie” chi-ul perturbat.
  • In vest, toaleta iti afecteaza copiii si sansele de a avea descendenti. Pune aici o lampa rosie sau un bol cu apa Yin (statica), pentru a controla chi-ul nefast.
  • In sud-vest, toaleta iti afecteaza mariajul si ocaziile de casatorie. Combate aceasta perturbare cu o planta sau atarnand clopojei de vant rezistenti, cu cinci brate.
  • In nord-est, toaleta diminueaza sansele in educatie si la examene. O planta asezata aici va remedia perturbarea.
  • In sud-est, toaleta dauneaza capitalului familiei, provocand pierderea averii. Pune un cutitai curbat sau tine o lumina puternica in aceasta camera.
  • In nord-vest, toaleta provoaca pierderea sanselor de a primi sprijin. in plus, are un impact negativ asupra destinului tatalui familiei. Aceasta este o perturbare grava, fi cel mai bun mod de a o combate este sa tii toaleta bine luminata si sa pui aici un vas cu apa.

Tot nefast este daca toaletele dau direct spre usa casei sau spre usile dormitoarelor ori sufrageriilor. In acest caz, agata o carpeta de usa, pentru a ascunde vederii toaleta. Solutii bune sunt si asezarea unei oglinzi pe partea din afara usii toaletei sau zugravirea acestei incaperi in rosu-aprins. Acestea intaresc chi-ul Yang. Daca exista o toaleta la etaj, deasupra usii casei, tine foaierul de la intrare sau sufrageria bine luminate. Acest lucru are efectul de a impinge chi-ul in sus.

Feng Shui toaleta

Toaletele nu trebuie niciodata activate cu simboluri benefice, aducatoare de noroc. Baia trebuie sa fie mica si mereu ordonata si curata. Daca este amplasata in zonele sau colturile norocoase, fa un efort si stimuleaza spatiul din afara ei, pentru a-i combate impactul negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *