Usile masive, preferabile celor glisante ori de sticla

Usile masive, preferabile celor glisante ori de sticla

usa usi feng shuiToate usile importante din locuinta trebuie sa fie solide. Este vorba de usa principala a casei, dar si de intrarile in camere. Astfel, se defineste spatiul de locuit intr-un mod extrem de favorabil. Usile glisante si cele confectionate din sticla pot fi utilizate ca usi secundare. Usile masive indica o protectie adecvata a locuintei simbolic, tin chi-ul negativ afara. Daca usa principala este slaba, aceasta denota ca locuinta nu este aparata de intrusi si ca poate patrunde in ea energia nefasta.

O alta regula Feng Shui despre usa principala este ca, in cazul ideal, aceasta este cea mai mare din casa. Daca usa principala este mai mica decat alte usi ale locuintei, implicatia este ca familia ce o ocupa va fi bruscata de ceilalti, care vor profita de ea.

Usile secundare

Un al treilea lucru de luat in considerare despre usi este ca ar trebui sa existe intrari secundare, ca sprijin pentru cea principala. Acesta reprezinta un bun Feng Shui, deci, daca le aveti, sansele va cresc considerabil. Tineti cont de urmatoarele:

  • Daca usa principala este pozitionata in nord, atunci este buna pentru casa o intrare secundara in vest ori nord-vest.
  • Daca usa principala este pozitionata in partea sudica a locuintei, atunci este buna pentru casa o intrare secundara in est ori sud-est. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele din grupa estica, ce au numerele Kua 1, 3, 4 si 9.
  • Daca usa principala este pozitionata in coltul sud-vestic ori nord-estic al locuintei, atunci este buna pentru casa o intrare in sectorul sudic.
  • Daca usa principala este pozitionata in partea vestica ori nord-vestica a locuintei, atunci este buna pentru casa o intrare secundara in sud-vest ori nord-est. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele din grupa vestica, ce au numerele Kua 2, 5, 6, 7 si 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *