Zodiac chinezesc 2024 – Remedii Feng Shui pentru fiecare zodie 

zodiac chinezesc 2024 - predispozitii si remedii feng shui 2024 - anul dragonului de lemn

Anul 2024 marcheaza inceputul unui nou ciclu in zodiacul chinezescAnul Dragonului de Lemn. Dragonul este cel mai puternic simbol din cultura chinezeasca, reprezentand putere, curaj, creativitate si inovatie. Energia Dragonului este imbogatita cu flexibilitate, adaptabilitate si crestere datorita elementului Lemn, ceea ce face ca 2024 sa fie un an cu un mare potential si oportunitati pentru cei care sunt dispusi sa accepte schimbarea si sa se provoace pe ei insisi.

Afla din articolul nostru ce iti aduce noul an si ce remedii este recomandat sa folosesti.

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

Zodiac chinezesc 2024

Alege-ti zodia Feng Shui

SOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Nativii Sobolan vor avea noroc pe plan financiar.  

In 2024 vei avea mult succes pe plan financiar, este posibil sa atragi de partea ta persoane importante si sa atingi obiective inalte. Totusi, exista si energii negative care pot aduce boli si probleme din cauza Celor 3 Ucideri. Ramai protejat si poarta in geanta sau rucsac o Amuleta cu cei trei gardieni celesti 2024 sau o Amuleta pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou 2024. La fel de benefica este si Oglinda cu cei trei gardieni celesti pe care este indicat sa o asezi in Sudul casei tale, intr-un loc in care iti petreci mai mult timp.  

Pentru a-ti intari chi-ul interior, este recomandat sa ai cu tine o Amuleta cu unicornul celest 2024, o Amuleta pentru forta vitala cu Mana lui Hamsa si o Amuleta cu Cal de vant Lung Ta 2024 pentru perioada 9. Impreuna, cele trei amulte te ajuta sa ai mai mult forta interioara, echilibru si sprijin.  

Pentru noroc de bogatie asaza un Dragon cu perla nemuririi in sectorul de Nord si poarta asupra ta un Abtibild sticker cu valul de apa 2024. Daca esti intr-o pozitie de conducere sau inca studiezi, este bine sa ai pe birou o Amuleta cu Gui Ren pentru atragerea mentorilor 2024 si sa porti cu tine Amuleta cu talismanul scolar sau amuleta invataturii 2024 pentru a putea atinge obiectivele la care aspiri. 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Anul 2024 vine cu oportunitati excelente pentru nativii Bivol.  

In anul care urmeaza vei avea o forta vitala puternica si mult noroc din partea astrelor. Vor aparea multe oportunitati noi, asa ca este important sa ramai concentrat si sa nu iti fie teama sa incerci lucruri noi. Norocul pe plan financiar se imbunatateste si ai in continuare noroc de mentori care iti vor fi alaturi indiferent de situatie. Asaza o Amuleta cu Mandarina si para Tai Kai Tai Ley 2024 in sectorul de Nord-Est pentru a te bucura de energii norocoase, prosperitate si abundenta pe tot parcursul anului. 

Deoarece este posibil sa ai si cateva obstacole, este important sa tii la distanta energiile negative cu o Amuleta cu cei trei gardieni celesti 2024 pe care o poti agata de ghiozdan sau geanta. Iar daca vrei sa iti intaresti chi-ul interior, este recomandat sa ai cu tine o Amuleta cu unicornul celest 2024 si o Amuleta cu Cal de vant Lung Ta 2024 pentru perioada 9. 

Asigura-te ca ai aliati de incredere cu un Abtibild sticker cu prietenii secreti – Bivol si Sobolan 2024 pe care il poti pune in portofel si bucura-te de prezenta unor persoane de incredere purtand asupra ta o Amuleta cu Gui Ren pentru atragerea mentorilor 2024. 

Totodata, trebuie sa imblanzesti si efectele pe care le poate provoca Tai Sui, de aceea este indicat sa ai cu tine Cardul de protectie cu Tai Sui 2024 sau un Abtibild sticker de protectie al anului 2024 cu Tai Sui

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Anul Dragonului de Lemn vine cu un potential de crestere pentru nativii Tigru.  

In acest an ar trebui sa iti urmezi mai mult visele. Ai multe stele norocoase care iti aduc sprijin si noi oportunitati, de aceea este bine sa nu lasi obstacolele din trecut sa te opreasca sa mergi inainte. Acesta se preconizeaza a fi anul tau de glorie.  

Cu toate acestea, trebuie sa ai grija la efectele stelei Yin care ar putea sa te afecteze. Pentru a suprima energiile negative ale acestei stele, este recomandat sa porti cu tine Amuleta pentru forta vitala cu Mana lui Hamsa si sa asezi in camera de zi o Statueta cu Unicornul celest. 

Pentru echilibrarea energiilor si armonizarea mediului in care iti desfasori activitatea sau iti petreci cea mai mare parte a timpului, este indicat sa ai o Amuleta cu Sigiliul Pamantului sau Amuleta Pecetei Pamantesti.   

Amuleta cu Mandarina si para Tai Kat Tai Ley 2024 si Statueta Cal de vant Lung Ta 2024 pentru perioada 9 te ajuta sa iti consolidezi norocul, iar Amuleta cu Elefantul Rosu al prosperitatii si Amuleta anti-conflict iti amplifica norocul pe plan financiar. Amuletele pot fi agatate de ghiozdan sau geanta, in timp ce statueta poate fi asezata in camera de zi.

Oglinda cu cei trei gardieni celesti 2024
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

Statueta cu Unicornul celest 2024
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

Amuleta cu Cal de vant Lung Ta 2024
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Norocul nativului Iepure se imbunatateste in 2024. 

Cu Steaua Victoriei care iti ofera un avantaj in depasirea competitorilor si in atingerea succesului, anul acesta va fi unul mai bun decat cel care se apropie de final. Pentru a spori sansele de a obtine victorii in diferite situatii si de a fi protejat impotriva energiilor negative, este recomandat sa porti in geanta Amuleta Steagul Victoriei 2024 si sa ai in casa sau pe biroul de la locul de munca Statueta cu Cocos si Testoasa Dragon 2024. 

Astrele sugereaza un an in care poti face progrese uriase in mai multe aspecte ale vietii tale, de aceea este bine sa ai cu tine o Amuleta cu Mandarina si para Tai Kat Tai Ley 2024. Aceasta te va ajuta sa depasesti obstacolele care iti ies in cale si sa pastrezi, totodata, o atmosfera pozitiva si echilibrata in casa sau la locul de munca.  

Pentru a atrage si conserva bogatia, abundenta si norocul, ia-ti o Amuleta cu Lacatul Averii cu Pisica Maneki pe care sa o porti in rucsac si asaza o Galeata cu pepite si broasca cu trei picioare pe biroul de la locul de munca. 

Abtibildul sticker cu Oglinda cu Chi Lin si HO TU te ajuta sa iei deciziile corecte, in timp ce Placa cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus te ajuta sa tii la distanta energiile de boala daca este asezata in sectorul de Est al casei tale.

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

In 2024, Dragonii vor avea parte de suport din partea Tai Sui. 

Ca semn dominant al anului, vei beneficia de sustinerea directa a lui Tai Sui, ceea ce va face ca multe lucruri sa fie in favoarea ta. Stelele de bun augur te ajuta sa explorezi noi directii si mai mult noroc pe plan financiar, dar in sectorul tau ai si Steaua Bolii si Casa Yin care iti pot incetini progresul. Nu lasa aceste lucruri sa te abata din drum. Poarta cu tine un Abtibild sticker pentru amplificarea energiei yang si o Amuleta pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou 2024. 

Pentru a avea suport din partea lui Tai Sui, este indicat sa ai in casa o Placa cu Tai Sui 2024 care trebuie sa fie asezata in sectorul de Sud-Est si sa porti cu tine Amuleta de protectie Tai Sui 2024. Acestea te vor ajuta sa neutralizezi sau sa reduci efectele adverse asociate cu energiile nefavorabile, te ajuta sa armonizezi si sa mentii echilibrul in viata personala si profesionala. 

Galeata cu pepite, mandarina, portocoala si pere – TAI KAT TAI LEY sau Statueta cu Unicornul celest te ajuta sa atragi de partea ta norocul pe plan financiar. Mentinerea unor relatii bune cu cei din jurul tau este vitala in anul care urmeaza. In acest fel vei putea ramane concentrat pe lucrurile importante. Asigura-te ca ai in portofel sau geanta un Abtibild sticker cu prietenii secreti – Dragon si Cosos 2024 pentru a avea parte de armonie si intelegere la orice pas. 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Va fi un an bun pentru nativii Sarpe. 

In anul 2024 trebuie sa mentii aceleasi relatii bune cu cei din jur, sa ai grija de sanatatea ta si de bani. Sunt mai multe stele care te pot afecta, insa te poti proteja cu remediile potrivite. Consolideaza-ti sanatatea cu ajutorul unei Placi cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus 2024 si cu o Galeata cu pepite, Wu Lou si piersica pe care este indicat sa le asezi in sectorul de Sud-Est pentru a beneficia din plin de energiile pozitive ale acestor remedii. 

Sporeste productivitatea la locul de munca cu un Abtibild sticker FORTA VIETII sau FORTA VITALA pe care il poti lipi pe birou, pe laptop sau sa il poti purta in geanta. Esti de asemenea afectat de Steaua Furturilor si Cele Trei Ucideri, de aceea este indicat sa ai asupra ta Amuleta impotriva furturilor cu elefant si rinocer si toiagul lui Ksitigarbha 2024 si sa asezi Amuleta cu cei trei gardieni celesti 2024 in sectorul de Sud al casei. 

Pentru a lua deciziile corecte si pentru a proteja tot ceea ce iti apartine, este indicat sa ai in casa o Statueta cu Lupul celest, iar pentru noroc pe plan profesional poti purta cu tine un Card pentru flux de bani cu camila 2024.  

Este important sa dai dovada de diplomatie in anul care urmeaza, de aceea Amuleta cu cele 3 animale ale armoniei te poate ajuta sa pastrezi relatii bune cu persoanele importante din jurul tau daca este amplasata in centrul casei. 

Amuleta cu Mandarine si para Tai Kat Tai Ley 2024
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

Galeata cu pepite, Wu Lou si piersica 2024
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

 Card pentru flux de bani cu camila 2024
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nativii Cal vor avea succes pe mai multe planuri in Anul Dragonului de Lemn. 

In anul care vine te bucuri de o crestere a succesului, dar trebuie sa fii atent deoarece anul aduce Steaua Pierderilor in sectorul tau. In plus, ai si Steaua Dezastrelor si Cele Trei Ucideri in sectorul tau, asa ca trebuie sa te protejezi cu remediile potrivite. Asaza Placa cu gardienii usii cu toiagul Ksitigarbha 2024 si Oglinda cu cei trei gardieni celesti in Sudul casei pentru a te proteja de situatiile care pot scapa de sub control, atat din punct de vedere fizic, cat si financiar. La fel de benefica este si Amuleta de protectie cu Silaba HUM 2024 care risipeste toate energiile negative din jurul tau si te fereste de accidente sau evenimente neprevazute.  

Pentru o intuitie mai buna poti aseza o Statueta cu Lupul celest in locul in care iti petreci mai mult timp, daca vrei sa ai mai mult noroc pe plan financiar este indicat sa ai in casa o Placa albastra cu cei 9 Dragoni, iar daca vrei sa iti asiguri toate bunurile si sa te feresti de furturi sau tradari, poti aseza o Statueta cu Macawul abundentei in camera de zi. 

La locul de munca este recomandat sa ai pe birou o Statueta cu Leopardul celest pentru a preveni conflictele si neintelegerile dintre tine si colegii tai. Daca esti casatorit, poti purta asupra ta o Amuleta cu Lacatul Iubirii 2024 pentru a-ti intari relatia cu persoana iubita.

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

In Anul Dragonului de Lemn, nativii Oaie trebuie sa ramana concentrati. 

Steaua 9 – Steaua multiplicatoare a norocului se va afla in sectorul tau, sporind potentialul pentru prosperitate si realizari marete pe termen lung. Este un an in care poti obtine tot ceea ce iti propui, asa ca nu lasa pe nimeni sa te descurajeze. Profita din plin de energiile norocoase din jurul tau cu ajutorul unei Amulete cu Mandarina si para Tai Kat Tai Ley 2024 pe care este recomandat sa o asezi in sectorul de Sud-Vest al casei tale.

Pentru castiguri neasteptate, Amuleta pentru castiguri la carti 2024 este un remediu potrivit pentru a avea intotdeauna norocul de partea ta. Iar pentru a neutraliza energiile negative ale Celor Trei Ucideri este indicat sa porti in geanta sau portofel un Card de protectie cu cei trei gardieni celesti 2024 si sa asezi un Abtibild Sticker pentru amplificarea energiei yang in Sud-Vestul casei tale. 

Deoarece Tai Sui te poate afecta negativ pe parcursul acestui an, este bine sa ai cu tine Amuleta de protectie Tai Sui si sa asezi Placa cu Tai Sui 2024 in Sud Est pentru a te asigura ca il ai de partea ta pe Tai Sui. 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Nativilor Maimuta nu ar trebuie sa le fie teama sa porneasca in noi aventuri. 

Vei intra in noul an cu un noroc puternic din partea astrelor, care este ajutat si de Steaua 9 – Steaua multiplicatoare a norocului. Aceasta sugereaza un succes fara precedent, asa ca ar trebui sa te implici pe deplin pentru a accepta noi provocari. Asaza Vasul bogatiei cu comori in sectorul de Sud-Vest si asigura-te ca ai in rucsac sau geanta o Amuleta cu cele 8 Simboluri tibetane pentru a beneficia din plin de energiile norocoase ale Stelei 9. 

Poarta asupra ta Amuleta cu Sigiliul Pamantului sau Amuleta Pecetei Pamantesti si Amuleta cu Mandarina si para Tai Kat Tai Ley 2024 pentru a avea parte de prosperitate, bunastare si noroc pe toate planurile. 

Cu toate ca norocul tau este puternic, exista luni care pot parea mai dificile. Amplaseaza Pagoda celor cinci elemente din metal 2024 in camera de zi si poarta cu tine Amuleta cu Pagoda celor cinci elemente din metal 2024 pentru a elimina obstacolele care stau in calea ta.  

Daca esti nascut in an de apa sau de foc, trebuie sa acorzi o atentie mai mare sanatatii. Asaza un Wu Lou pentru sanatate si abundenta in Sud-Vest pentru a fi protejat impotriva posibilelor imbolnaviri sau pentru a accelera vindecarea in cazul in care esti bolnav.

Placa cu Tai Sui 2024
Remediu pentru protectie si familie – cumpara de aici→

Amuleta Lacatul Iubirii 2024
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta Pagoda celor 5 elemente din metal 2024 
Remediu de protectie impotriva stelei 5 – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Nativii Cosos trebuie sa valorifice energiile pozitive in Anul Dragonului de Lemn. 

Anul 2024 iti aduce o forta vitala si o esenta spirituala excelenta, iar aceasta este o veste buna deoarece esti afectat si de energiile negative ale Stelei 5 – Steaua accidentelor si dezastrelor. Pot aparea obstacole, dar cu remediile potrivite le vei depasi cu usurinta. Amplaseaza Pagoda celor cinci elemente din metal 2024 in camera de zi si poarta cu tine Amuleta cu Pagoda celor cinci elemente din metal 2024 pentru a elimina obstacolele care stau in calea ta. 

Deoarece Dragonul, prietenul tau secret, este simbolul anului 2024, vei avea in jurul tau persoane care iti vor fi alaturi nu doar cand iti este bine, dar mai ales atunci cand esti pus in fata provocarilor. Amplaseaza o Amuleta cu Steagul Victoriei 2024 in sectorul de centru al casei tale si asaza Galeata cu pepite si dragon in Vest pentru a profita din plin de energiile din Anul Dragonului de Lemn. 

Daca vrei sa te bucuri de castiguri neasteptate, este recomandat sa ai in casa o Statueta cu Valul de apa si perla Violet 2024 sau o Statueta cu Furnicarul celest, iar pentru a-ti proteja averea, este benefic sa ai cu tine o Amuleta cu moneda traditionala de blocare a bogatiei 2024.

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

In Anul Dragonului de Lemn ideile noi nu vor inceta sa apara pentru nativii Caine.  

Vei observa o imbunatatire semnificativa a norocului pe mai multe planuri in anul 2024. Colaborarile de toate felurile sunt fructuoase, iar in ceea ce priveste dragostea, te poti astepta la o perioada interesanta. Asaza o Pereche de rate mandarine colorate in Nord Vest pentru a atrage iubirea sau pentru a duce lucrurile la urmatorul nivel in cazul in care te afli deja intr-o relatie.  

Poarta in portofel sau geanta un Abtibild sticker cu prietenii secreti – Caine si Iepure 2024 pentru a te asigura ca ai de partea ta prieteni de incredere si pentru a forma relatii de prietenie cu persoane noi. Iar daca iti doresti un plus de noroc si prosperitate, poti purta asupra ta Amuleta cu Mandarina si para Tai Kat Tai Ley 2024 sau Amuleta Lacatul Averii cu Pisica Maneki. 

Pentru ca in Anul Dragonului de Lemn te confrunti direct cu Tai Sui, trebuie sa diminuezi energiile nefaste ale acestuia. Asaza Placa cu Tai Sui 2024 in Sud Est si asigura-te ca ai in ghiozdan sau geanta Amuleta de protectie Tai Sui 2024. 

Steaua 5 poate avea de asemenea efecte negative asupra ta, de aceea este bine sa asezi Pagoda celor cinci elemente din metal 2024 in sectorul de Nord Vest al casei pentru a elimina orice energie nefavorabila.

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Nativii Mistret vor avea mai mult noroc in anul care urmeaza. 

Se preconizeaza ca in Anul Dragonului de Lemn vei avea mai mult noroc decat in anul care tocmai se incheie si vei avea mai multa incredere in tine. Astrele sunt de partea ta, lucru ce te ajuta sa legi noi prietenii si sa intalnesti oameni importanti. Atata timp cat ramai concentrat, rezultate finale pot fi uimitoare. Poarta asupra ta o Amuleta pentru succes, activatorul divin, Imparatul Jade 2024 si asigura-te ca ai mereu cu tine un Abtibild sticker cu prietenii secreti – Tigru si Mistret 2024 pentru a profita din plin de norocul care iti iese in cale. 

Daca inca esti student sau iti doresti sa avansezi in cariera este bine sa ai in geanta sau rucsac un Abtibild sticker cu amuleta invataturii 2024. Iar daca vrei sa ai parte de castiguri semnificative sau neasteptate, este indicat sa porti asupra ta Amuleta cu cele 8 simboluri tibetane sau Amuleta pentru castiguri la carti 2024. 

Cele Trei Ucideri si Steaua Conflictului Anual din sectorul tau iti pot cauza probleme. Tine la distanta orice energie negativa cu ajutorul unei Amulete cu Oglinda cu cei trei gardieni celesti pe care este indicat sa o asezi in sectorul de Sud al casei tale si poarta asupra ta Amuleta cu cele 3 animale ale armoniei 2024.  

Vestea buna este ca anul acesta vei avea mai mult noroc in dragoste, ceea ce inseamna ca daca iti doresti sa te casatoresti, este indicat sa amplasezi Statueta cu Vaza Feng Shui cu dubla fericire 2024 in sectorul de Sud Vest pentru un an plin de armonie si fericire pe plan personal.

    Statueta cu Valul de apa si perla violet 2024 
Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

Amuleta cu activatorul divin, Imparatul Jade 2024
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Abtibild sticker cu amuleta invataturii 2024
Remediu pentru educatie – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU ANUL 2024 SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.