Zodiac chinezesc pentru iulie 2024

Zodiac chinezesc luna iulie 2024

In luna iulie, majoritatea nativilor trebuie sa fie precauti cand vine vorba de sanatate si posibile tradari, insa sunt nativi care au norocul de partea lor pe plan profesional si financiar. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.  

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

Alege-ti zodia Feng Shui

SOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Nativii Șobolan trebuie să fie precauți. 

În ciuda numeroaselor aspecte favorabile din viața ta, prezenta stelei 5 – Steaua accidentelor si dezastrelor in sectorul tau te constrange sa iei cateva masuri preventive pentru sanatatea si siguranta ta. Aceasta stea problematica poate aduce nenorociri, pierderi financiare, boala și conflicte, fiind cunoscuta pentru schimbarile bruste de energii. 

Pentru a combate energiile negative ale stelei 5, plaseaza Pagoda celor cinci elemente din metal si Wu Lou pentru sanatate si abundenta in sectorul nordic al casei sau biroului tau. Daca iesi in oras, nu uita sa porti cu tine Amuleta cu Wu lou cu Cocorul Vesel – Rosu sau Abtibild sticker pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou. 

In urmatoarea perioada, ar fi bine sa ai la indemana o Amuleta cu cele 3 animale ale armoniei 2024 pentru a evita conflictele si sa lipesti pe birou un Abtibild sticker cu moneda traditionala de blocare a bogatiei 2024 pentru a te proteja de pierderi financiare. 

 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Ar fi bine ca nativii Bivol sa evite conflictele din urmatoarea perioada. 

Steaua 3 – Steaua certurilor se muta in sectorul tau, aducand conflicte și neintelegeri. Energiile acestei stele te vor face mai irascibil si vei fi predispus la conflicte initiate chiar si din cauza celor mai nesemnificative lucruri. Este imporant sa iti controlezi emotiile si sa iti patrezi calmul pentru a mentine relatii bune cu cei din jur si pentru a evita conflicte care sa iti aduca probleme legale. 

Pastreaza armonia in casa purtand Amuleta cu cele 3 animale ale armoniei 2024 sau Amuleta cu cei trei gardieni celesti 2024. Este recomandat sa amplasezi in sectorul de Nord-Est Statueta cu scutul celor trei gardieni celesti pentru a contracara energiile aduse de steaua 3. 

Nativii Bivol care sunt casatoriti ar putea simti tensiune in relatia cu partenerii lor, de aceea ar fi bine sa aiba in casa un Card cu amuleta de protectie cu Tara Rosie si mantra om Kurukulle svaha pentru a amplifica energiile iubirii.  

 

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Cei nascuti in an de Tigru trebuie sa fie precauti cu privire la procese. 

Ai dificultati in a-ti tine sub control temperamentul, ceea ce poate duce la probleme de natura legala. Luna acesta nu incerca sa te implici in dispute, ci concentreaza-te pe aspectele favorabile aduse de Steaua ta anuala 6 – Steaua favorabila a cerului. Daca te vei lasa purtat de dorinta de razbunare, nu vei avea parte decat de probleme. Cand apar neintelegeri, invata sa lasi de la tine si iti va fi mult mai bine. 

Contracareaza toate aceste energeti negative avand asupra ta  Amuleta Lacatul Armoniei si al Pacii 2024 si purtand o Bratara cu Pi Xiu si mantre de protectie. Pentru protectie suplimentara, este recomandat sa amplasezi un Mar rosu – Marul pacii pentru atragerea armoniei in sectorul de Nord-Est al casei si biroului. 

Daca esti casatorit, o Pereche de rate mandarine – colorate amplasata in sectorul de Sud-Vest al dormitorului te va ajuta sa fii mai rabdator cu partenerul tau in urmatoarea perioada.

Amuleta cu cele 3 animale ale armoniei 2024
Remediu pentru conflicte – cumpara de aici→

Pereche de rate mandarine – colorate
Remediu pentru dragsote – cumpara de aici→

Wu Lou pentru sanatate si abundenta
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Nativii Iepure se confrunta cu tradari.  

Luna iulie nu este cea mai buna perioada pentru planuri noi, dat fiind faptul ca Steaua 7 – Steaua violentelor se afla in sectorul tau . Chiar si cu o pregatire temeinica, s-ar putea sa intampini dificultati in realizarea planurilor tale.  

In acesta perioada, ar fi bine sa fii precaut si sa nu iei totul de bun. Pentru a te feri de intentiile rele ale celor din jur, agata la chei sau de geanta o Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer si poarta Bratara cu ochi protectori si mana lui Fatima.  

De asemenea, Placa cu gardienii usii cu toiagul Ksitigarbha 2024, amplasata in sectorul de Est al casei, poate fi un remediu eficient impotriva furturilor. 

Ii sfatuim pe nativii Iepuri care sunt casatoriti sa fie atenti si sa isi intareasca legaturile de iubire, avand Statueta – Vaza Feng Shui cu dubla fericire 2024 in sectorul de Sud-Vest al dormitorului lor.

 

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

In luna iulie, lucrurile se vor aranja perfect pentru nativii Dragon. 

Luna aceasta, indeplinirea obiectivelor va parea floare la ureche. Steaua 8 – Steaua abundentei se aliniaza cu Steaua 2 – Steaua sanatatii si a bolilor in sectorul tau, formand Suma-lui-Zece. Asta inseamna ca vei avea norocul de partea ta pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Succesul vine usor, iar eforturile tale sunt rasplatite din plin, ceea ce te va ambitiona sa iti impui obiective mai indraznete. Totusi, fii atent la sanatatea ta si evita sa te suprasoliciti.  

Potenteaza energiile norocoase ale acestei luni purtand Amuleta cu Valul de apa – 2024 si Amuleta amplificatoare a sumei lui 10. Plaseaza Vasul prosperitatii din liuli cu 8 pepite si cele 8 simboluri tibetane in sectorul de Sud-Est al casei pentru a-ti amplifica norocul financiar, iar pentru a-ti creste profiturile in afaceri poarta o Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si margele de howlit. 

Aceasta luna este propice si pentru a cunoaste oameni noi si poate chiar un partener de viata. Activeaza norocul in dragoste si casatorie cu o Amuleta cu cocos si ametist. 

 

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Luna iulie ii intampina pe nativii Sarpe cu noroc in cariera si afaceri. 

Te asteapta o luna fantastica, plina de energii favorabile care iti aduc bogatie, noroc in finalizarea proiectelor si fericire. Cei care urca pe scara profesionala vor atrage atentia superiorilor. Aceasta luna este propice pentru a descoperi noi modalitati de a te extinde si de a implementa idei inovatoare in afacerea ta.  

Canalizeaza norocul din aceasta perioada in directia carierei tale profesionale purtand o Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si margele negre. Activeaza norocul financiar asezand pe birou Statueta cu Macawul (papagalul) abundentei. Pentru a atrage abundenta de partea ta, iti recomandam sa plasezi Copacul pentru activarea prosperitatii in sectorul de Sud-Est al casei tale. 

Cu toate acestea, fii atent la energiile aducatoare de boli. Asigura-te ca te odihnesti suficient si poarta o Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si Wu Lou pentru a-ti proteja sanatatea. 

Statueta  Vaza Feng Shui cu dubla fericire
Remediu pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

 Copacul pentru activarea prosperitatii
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Nativii Cal vor iesi in evidenta prin caracterul lor.

In urmatoarea perioada vei avea parte de fericire, iar firea ta sociabila va fi remarcata. Steaua 4 – Steaua studiului si steaua dragostei, care se afla in sectorul tau, iti sporeste carisma si iti scoate in evidenta latura ta blanda, amuzanta si fermecatoare. Foloseste aceste calitati pentru a-ti extinde cercul de prieteni.  

Potenteaza energiile stelei 4 tinand in portofel un Card cu prietenii secreti – Cal si Oaie 2024  sau lipind pe husa telefonului varianta abtibild a acestuia. Investeste mai mult timp socializand atat la locul de munca, cat si la diverse evenimente. In acelasi timp, nu uita sa acorzi atentie si persoanelor importante, deja prezente in viata ta.  

Si norocul in dragoste este promitator in acesta perioada. Cei nascuti in an de Cal, care nu sunt deja intr-o relatie, pot amplifica energiile de dragoste cu Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – vulpea alba cu cele 9 cozi. Nativii Cal care sunt casatoriti ar fi bine sa plaseze Miniplaca cu Amuleta iubirii si a norocului in dragoste in sectorul de Sud al casei pentru a preveni conflictele in casnicie. 

 

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Nativii Oaie vor avea parte de noroc si validare. 

Te vei bucura din plin de noroc si bunstare in urmatoarea perioada, datorita energiilor Stelei 6 – Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului care se afla in sectorul tau. Exista semne ca s-ar apropia un castig neasteptat, iar nativii tineri vor avea norocul mentorilor de partea lor. 

Luna iulie va aduce validare si recunoastere pe plan profesional, ceea ce poate evolua intr-o avansare semnificativa in cariera sau extindere de afacere. Securizeaza energiile norocoase purtand la chei o Amuleta pentru succes, activatorul divin, IMPARATUL JADE 2024 sau avand in portofel varianta card a acesteia. Un alt remediu pentru noroc este Statueta cu Zeita Kuan Yin pe floare de lotus, care trebuie amplasata in sectorul de Sud-Vest al casei. 

Pentru a atrage de partea ta energiile de prosperitate si castiguri neasteptate, iti recomandam sa ai la indemana Amuleta pentru castiguri la carti 2024.  

Pentru nativii tineri, Amuleta cu Gui Ren pentru atragerea mentorilor – 2024 va creste sansele de a atrage mentori buni. 

 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Cei nascuti sub semnul Maimutei vor avea parte de o luna excelenta. 

Nativii Maimuta stralucesc cu adevarat in aceasta perioada. Vei progresa semnificativ la locul de munca, sau vei castiga, fara prea mult efort, favorurile celor care te pot ajuta sa avansezi rapid pe plan profesional. Este posibil sa intalnesti o persoana care poate face diferenta in traiectoria carierei tale, deci da tot ce ai mai bun pentru a fi observat. 

Nativii cu afaceri vor avea o perspectiva noua asupra lucrurilor si vor putea anticipa noi oportunitati. Se pot baza cu incredere pe instictele lor pentru a lua cele mai bune decizii. 

Activeaza energiile norocoase avand pe birou Amuleta pentru atragerea ajutorului cu Impartul de Jade si clopotei de vant. Este bine sa ai la indemana si Amuleta pentru succes, activatorul divin, IMPARATUL JADE 2024 si sa lipesti pe husa telefonului un Abtibild sticker cu cei trei gardieni celesti 2024.  

Pentru a castiga sprijinul colegilor si superiorilor de la locul de munca, iti recomandam sa amplasezi in spatele biroului tau un Tablou Feng Shui cu munte auriu pasari si apa.

Card cu prietenii secreti – Cal si Oaie 2024
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Statueta cu Zeita Kuan Yin pe floare de lotus
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Abtibild sticker cu cei trei gardieni celesti
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Norocul la bani si aliantele se imbunatatesc pentru nativii din zodia Cocosului.

Steaua 2 – Steaua sanatatii si a bolilor isi face simtita prezenta in sectorul tau, indicand posibilitatea aparitiei unor probleme de sanatate si accidente. Ar fi bine ca in acesta luna sa incetinesti putin ritmul si sa nu ai asteptari prea mari. Evita socializarea excesiva si nu te suprasolicita. Acesta nu este o perioada propice pentru a-ti testa limitele. 

Contracareaza energiile de boala cu statueta Wu Lou pentru sanatate si abundenta – Rosu amplasata la langa pat si poarta Amuleta talisman pentru sanatate sau cilindrul de sanatate atunci cand iesi din casa. 

Vestea buna este ca atat relatiile tale, cat si potentialul tau de a acumula bogatii se imbunatatesc. Asigura-te ca vei avea o luna usoara tinand in portofel un Card cu prietenii secreti – Dragon si Cocos 2024 sau lipind la vedere varianta abtibild a acestuia, pentru a atragi aliati de partea ta. De asemenea, pentru a amplifica norocul la bani, iti recomandam sa porti cu tine Amuleta pentru flux de bani cu camila. 

 

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Luna acesta, nivelul de energie al nativilor Caine va creste.

Steua 1 – Steaua victoriei isi face simtita prezenta in sectorul tau sporindu-ti nivelul de energie, ceea ce iti va permite sa gestionezi si sa iti asumi mai multe responsabilitati. 

Persoanele nascute in an de Caine care muncesc din greu pentru a avansa profesional sau pentru a-si creste afacerea, se pot astepta la aparitia unor noi oportunitati, in timp ce nativii tineri vor iesi in evidenta pe plan academic. 

Atrage de partea ta energiile pozitive ale stelei victoriei plasand statueta Testoasa dragon cu cu broasca testoasa pe spate in sectorul de Nord-Vest al casei si poarta la mana o Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si Wu Lou. 

Antreprenorii pot activa norocul in afaceri cu Amuleta constelatiei cu Tigrul Alb.  

Relatiile cu prietenii, cunostintele si familia sunt armonioare in aceasta luna. Asadar, nativii Caini pot considera aceasta perioada ca fiind una propice pentru a incepe o noua relatie. Este recomandat ca acestia sa poarte o Bratara cu Rudraksha (Rudraska), ochii protectori si Cuart roz pentru a spori norocul in dragoste.   

 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Foloseste calculatorul de zodii chinezesc pentru a afla cu exactitate care este zodia ta in functie de anul, luna si ziua nasterii tale.

Luna iulie vine cu noi aventuri pentru nativii Mistret.  

Steaua 1 – Steaua victoriei ajunge in sectorul tau, preconizand o luna mult mai buna decat cea precedenta. Nivelurile tale de energie si determinare sunt ridicate, asadar canalizeaza aceste energii spre munca. Este o perioada in care entuziasmul tau poate deschide drumul spre noi perspective interesante. Daca stii exact ceea ce iti doresti sa realizezi, este momentul sa dai tot ce ai mai bun. 

Nativii tineri au si ei multe de asteptat de la aceasta perioada, perfecta pentru a incerca lucruri noi si pentru a fi curajosi.  

Atrage norocul de partea ta asezand pe birou Statueta Cal de vant Lung Ta 2024 pentru perioada 9. Pentru a-ti imbunatati sansele de reusita, iti recomandam sa agati de chei Amuleta Steagul Victoriei 2024.  

Acesta perioada este propice si pentru castiguri financiare, iar pentru a potenta energiile aducatoare de noroc de prosperitate ar fi bine sa ai aproape Amuleta pentru castiguri la carti 2024. 

Statueta Cal de vant Lung Ta 2024 pentru perioada 9
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

    Amuleta constelatiei cu Tigrul Alb
Remediu pentru succes – cumpara de aici→

Abtibild sticker cu prietenii secreti – Dragon si Cocos 2024
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU IULIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.