Mai multe vizualizari

Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si aventurin

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: SKU00000000489

in stoc

111,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Bratara cu Rudraksha si aventurin

O bratara Feng Shui deosebita pe snur rosu reglabil cu Rudraksha si margele de aventurin. Aventurinul este o piatra foarte pozitiva care are proprietatea de a aduce prosperitate si stabileste o conexiune puternica cu regatul devic. Formeaza o retea de protectie impotriva stresului geopatic in jurul gradinilor sau caselor. Aventurinul absoarbe ceata electromagnetica, protejeaza contra poluarii mediului inconjurator.

Despre margelele Rudraksha

Margelele Rudraksha sunt semintele unui tip de fruct de padure din copacii Rudraksha, gasite in principal in Asia de Sud-Est, Nepal si India. Rudraksha in sanscrita inseamna tradus litral "ochiul de Rudra(Shiva)". Legenda spune ca Shiva cate nenorociri sunt pe Pamant a varsat o lacrima si din aceasta s-a format primul copac Rudraksha.

Exista niste striatii pe suprafata margelelor si se numesc fete ala Rudraksha. In sanscrita, fete inseamna Mukhi. Margele Rudraksha sunt disponibile intre 1 si 38 si fiecare aspect are o semnificatie spirituala deosebita.

De mii de ani de crede ca margelele Rudraksha radiaza energii benefice si pozitive pentru cel care le poarta. Aceste margele elimina stresul si atrage catre purtator liniste, bogatie, faima si fericire. Modifica mentalitatea intr-un mod pozitiv si ajuta la cresterea spirituala si materiala.

Caracteristici

Tip produs Bijuterii
Animal Feng Shui Nu
Material Rudraksha
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rudraksha
Lungime (cm) -
Inaltime (cm) -
Latime (cm) -
Culoare Multicolor

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si aventurin