Mai multe vizualizari

Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si malachit

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperiate.

COD: SKU00000000493

in stoc

111,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Bratara cu Rudraksha si malachit

O bratara Feng Shui deosebita pe snur rosu reglabil cu Rudraksha si margele de ametist. Malachitul este o piatra puternica, care trebuie manuita cu prudenta, de preferinta sub supravegherea unui terapeut experimentat. Malachitul amplifica atat energiile pozitive, cat şi pe cele negative. Ancoreaza energiile spirituale ale planetei. Se crede ca malachitul este inca in curs de evolutie si ca va deveni una din cele mai puternice pietre de vindecare ale noului mileniu.

Despre margelele Rudraksha

Margelele Rudraksha sunt semintele unui tip de fruct de padure din copacii Rudraksha, gasite in principal in Asia de Sud-Est, Nepal si India. Rudraksha in sanscrita inseamna tradus litral "ochiul de Rudra(Shiva)". Legenda spune ca Shiva din cate nenorociri sunt pe Pamant a varsat o lacrima si din aceasta s-a format primul copac Rudraksha.

Exista niste striatii pe suprafata margelelor si se numesc fete ala Rudraksha. In sanscrita, fete inseamna Mukhi. Margelele Rudraksha sunt disponibile intre 1 si 38 si fiecare aspect are o semnificatie spirituala deosebita.

De mii de ani de crede ca margelele Rudraksha radiaza energii benefice si pozitive pentru cel care le poarta. Aceste margele elimina stresul si atrage catre purtator liniste, bogatie, faima si fericire. Modifica mentalitatea intr-un mod pozitiv si ajuta la cresterea spirituala si materiala.

Caracteristici

Tip produs Bijuterii
Animal Feng Shui Nu
Material Rudraksha
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rudraksha
Lungime (cm) -
Inaltime (cm) -
Latime (cm) -
Culoare Multicolor

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Bratara cu Rudraksha (Rudraska) si malachit