Mai multe vizualizari

Bratara Dzi cu cinci ochi

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: sku0000455

in stoc

10,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Bratara Dzi cu cinci si margele negre insirate pe un siret maro reglabil.

Despre pietrele Dzi in Feng Shui

De mii de ani margelele si pietrele Dzi (pronuntat "Zi"), au fost adanc inradacinate in cultura tibetana. Margelele Dzi, fiind cele mai pretioase pietre tibetane sunt inchinate venerabil si transmise din generatie in generatie. Stiati ca, in Tibet pietrele vechi pure Dzi pot fi utilizate in scopuri ipotecare in banci?

Margelele misterioase Dzi sunt margele de piatra stralucitoare care de multe ori sunt doate cu modelul universal recunoscut, de obicei, acele "cercuri in forma de ochi", patrate sau dungi, precum si forme de val. Cu un singur ochi, in general, promoveaza stralucirea si intelepciunea in timp ce o piatra Dzi cu 13 ochi promoveaza calmul si linistea. Pentru oamenii de afaceri, pietrele Dzi cu trei ochi sunt cu siguranta cele mai indicate, deoarece se spune ca ajuta in atragerea prosperitati si bogatiei. Pietrele Dzi cele mai favorizate sunt de obicei cele cu noua ochi pentru ca se spune ca incurajeaza competenta, puterea si gloria.

Pietrele Dzi pot fi purtate de oricine indiferent de religie, sex sau varsta, deoarece aceste pietre(margele) nu sunt menite sa fie religioase. Scopul lor principal este de a promova si evidentia aura buna a unei persoane.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Piatra Dzi
Lungime (cm) Reglabila
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) Nu
Culoare Maro/Negru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Bratara Dzi cu cinci ochi