COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Breloc cu Elefant si Rinocer albastri

Remediu Feng Shui pentru protectie la accidente si dezastre.

COD: 1652

in stoc

108,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Breloc cu elefant si rinocer

Acest breloc reprezinta un simbol foarte puternic pentru protectie, infatisand cele doua animale - elefantul si rinocerul albastru - reprezentative pentru protectie in Feng Shui.

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendori. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Rinocerul albastru este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor, accidentelor, dusmanilor precum si pentru a contracara violenta stelei 7 in perioada lui 8. Este o stea de care maestrii Feng Shui se tem ca aduce furturi, accidente fatale, nenorociri in viata noastra. Cel mai bun remediu pentru aceasta stea este plasarea unei perechi de rinoceri albastri in sectorul afectat.

Avand in vedere simbolul foarte puternic de protectie al aceste amulete Feng Shui, asigurati-va ca aveti mereu asupra dumneavoastra aces minunat breloc.

Vedeti gama noastra larga de Amulete si Talismane Feng Shui

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Elefant, Rinocer
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material Rasina/Metal
Lungime (cm) 7.5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 4
Culoare Albastru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc cu Elefant si Rinocer albastri