COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Breloc cu Elefantul Victoriei cu butoias in spate (amuleta calaretului invingator)

Elefantul Victorie, remediu pentru protectie si prosperitate

COD: 1861

in stoc

125,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Creat cu o atentie deosebita acordata detaliilor, acest absolut suberb Elefant este reprezentat ducand pe spatele lui un butoias cu comori, reprezentand prosperitatea. Elefantul este condus de un invingator . Deasemenea are de o parte si de alta doua simboluri de protectie ,  DUBLA DORJE si NODUL MISTIC. Este un simbol de bun augur pentru anul acesta, de asemenea un remediu pentru Steaua 1, Steaua alba a norocului sau steaua victoriei care in acest an se afla in centrul casei sau a biroului.

Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendorii si bunastarii. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Nodul mistic este foarte cunoscut si sub alte nume, cum ar fi: nodul norocos, nodul dragostei, nodul infinitului, nodul fara sfarsit, fiind unul dintre cele opt semne de bun augur din budism care seamana cu mai multe cifre "8" tesute intre ele. Numarul "8" este un simbol de bun augur pentru chinezi deoarece aceasta cifra culcata indica semnul infinitului. Prin urmare nodul mistic semnifica un ciclu ce nu se termina niciodata de noroc, prosperitate nesfarsita, sanatate, continuitatea dragostei, iubirea vesnica si multe altele. Atat de celebru pentru calitatile sale, acest simbol a fost de bun augur, este brodat din cele mai vechi timpuri pe hainele purtate de imparati pentru a semnifica nemurirea.

Dorje reprezinta un simbol puternic de protectie si putere. Il regasim in diverse forme pe straiele oamenilor puternici , imparati, conducatori, preoti. Este un semn de bun augur pentru anul acesta.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Elefant
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei
Material Metal
Lungime (cm) 5
Inaltime (cm) 5
Latime (cm) 0.5
Culoare Alb

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc cu Elefantul Victoriei cu butoias in spate (amuleta calaretului invingator)