Mai multe vizualizari

Breloc cu Pi Yao (Pi Xie)

Remediu Feng Shui pentru protectie.

COD: 12918

in stoc

28,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Dintre toate, cea mai importanta propietate a Pi Yao (Pi Xie)  de astazi este capacitatea de a potoli setea Marelui Duce Jupiter sau Tai Shu care isi schimba directia in fiecare an. Are abilitatea de a infrunta directia Marelui Duce Jupiter, care trimite catre noi mania sa si multe nenorociri. Nu poti folosi mereu o busola pentru a verifca daca te confrunti cu Marele Duce Jupiter in ceea ce faci, unde te afli, de este zi sau de este noapte. De aceea trebuie sa purtati asupra dumneavoastra un breloc cu Pi Yao pentru a te proteja de mania Marelui Duce.

Impotriva energiei celor 3 ucideri.

Ce simbolizeaza Pi Yao si utilizarea lui in Feng Shui

Pi Yao este o creatura misitca extrem de puternica si o amuleta norocaosa de bun augur. Este un remediu pe care trebuie sa il aibe oamenii de afaceri si comerciantii care doresc sa isi mareasca veniturile. Nu este de mirare ca figurinele Pi Yao pot fi adesea intanite in banci, cazinouri, pite de schimb valutar si in companii de mare succes din tinutul oriental. Pe langa aceasta, chinezii adora Pi Yao pentru natura sa protectoare, ascultatoare si loiala. Se spune ca Pi Yao va incerca intotdeauna sa de tot ce are mai bun pentru a satiface dorintele stapanului sau asigurand protectia sanatatii si bunastarii.

Iata cum puteti utiliza Pi Yao in Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna:

1. Cei afectati  de "Tai Sui"  ar trebui sa amplaseze un Pi Yao acolo unde anual va aparea influenta negativa a Mareului Duce Jupiter. Pi Yao este un remediu Feng Shui deosebit de puternic ce va ajuta sa pototliti setea Marelui Duce Jupiter  si pentru a elimina ghinionul.

2. Ar trebui sa amplasaseze un PI Yao cei care sufera de ghinion din cazuza unor mutari in casa nou sau din cauza unei renovari. Asezati aceasta fugurina oriunde in camera de zi.

3. Se crede ca punerea de bilete loto sub un Pi Yao aduce noroc la catiguri.

4. Puneti un Pi Yao pe boroul dumneavoastra la locul de munca pentru a va feri de raul care poate aduce daune fizice, cat si pentru a aduce noroc si suportul colegilor.

5. In scoala Feng Shui a stelelor zburatoare, Pi Yao realizat din metal (bronz, alama etc.) este folosit pentru a te apra de influentele negative ale stelei 5 de galben si stelei 2 de negru. Steaua 2 de negru cunoscuta si sub numele de "steaua bolilor", aduce boli si maladii locatarilor in timp ce steau 5 de galben , cunoscuta si sub numele de "steaua dezastrelor", instiga la certuri, batai, accidente si moarte. Plasarea unui Pi Yao in aceste zone va diminua aceste energii negative.

Va rugam sa evitati plasarea acestei figurine in dormitoare, bucatarii si grupuri sanitare.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei
Material Alama
Lungime (cm) 7,5
Inaltime (cm) 2,5
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc cu Pi Yao (Pi Xie)