COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta primaverii Lapchun (lapciun)

Amuleta a prosperitatii , remediu pentru bunastare

COD: 1946

in stoc

118,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta primaverii Lapchun este o amuleta care aduce odata cu primavara o infuzie de energii pozitive . Contine semne de primavara( flori) si animale norocoase precum tigru, iepure si dragon, afirmatia de bun aurur "1000 de bogatii", iar Lapchun inseamna primavara si simbolizeaza renasterea naturii.

Trebuie purtata mai ales in primele trei luni ale anului pentru a avea un an prosper pe toate planurile, dar si pe parcursul anului pentru a avea asupra ta mereu energiile primaverii.

Este o amuleta a energiilor pozitive, o amuleta a cresterilor pe toate planurile personale sau profesionale.

Pe spatele sau are desenate simbolul dublu al crapului, roata tibetana, scoica, umbrela de protectie, nodul mistic, floarea de lotus si vasul bogatiei.

Este o amuleta remediu care se recomanda tuturor zodilor chinezesti.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Dragon, Iepure, Tigru
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru energizarea locuintei, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Metal
Lungime (cm) 5
Inaltime (cm) 5
Latime (cm) 5
Culoare Verde, albastru Rosu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta primaverii Lapchun (lapciun)