Mai multe vizualizari

Breloc auriu cu dragonul norocos

Remediu Feng Shui pentru bunastare si noroc.

COD: sku0000174

in stoc

22,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acesta este un breloc Feng Shui sub forma unui dragon norocos, realizat din alama aurita.

Ce simbolizeaza Dragonul si modul de utilizare al acestuia in simbolismul Feng Shui

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mia scara dintre toate creaturile si este trata cu un deosebit respect. Din generati in genreatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

Dragonii sunt un remediu Feng Shui puternic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune in special pentru persoanele mai in varsta, aduce onoare familiei, si protejeaza detinatorul si ii deschide calea catre oprtunitai noi si favorabile.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Dragon
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 4
Inaltime (cm) 3
Latime (cm) 1
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc auriu cu dragonul norocos