Mai multe vizualizari

Breloc de protectie cu Pi Yao

Remediu pentru bunastare.

COD: 1803

in stoc

28,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acest breloc de protectie cu Pi Yao este un remediu Feng Shui pentru anul 2016, anul Maimutei de Foc .

Impotriva energiei celor 3 ucideri.

Ce simbolizeaza Pi Yao si utilizarea lui in Feng Shui

Pi Yao este o creatura mistica extrem de puternica si o amuleta norocaosa de bun augur. Este un remediu pe care trebuie sa il aibe oamenii de afaceri si comerciantii care doresc sa isi mareasca veniturile. Nu este de mirare ca figurinele Pi Yao pot fi adesea intalnite in banci, cazinouri, piete de schimb valutar si in companii de mare succes din tinutul oriental. Pe langa aceasta, chinezii adora Pi Yao pentru natura sa protectoare, ascultatoare si loiala. Se spune ca Pi Yao va incerca intotdeauna sa dea tot ce are mai bun pentru a satisface dorintele stapanului sau asigurand protectia sanatatii si bunastarii.

Iata cum puteti utiliza Pi Yao in Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna:

1. Cei afectati  de "Tai Sui"  ar trebui sa amplaseze un Pi Yao acolo unde anual va aparea influenta negativa a Mareului Duce Jupiter. Pi Yao este un remediu Feng Shui deosebit de puternic ce va ajuta sa potoliti setea Marelui Duce Jupiter  si pentru a elimina ghinionul.

2. Ar trebui sa amplaseze un PI Yao cei care sufera de ghinion din cazuza unor mutari in casa noua sau din cauza unei renovari. Asezati aceasta figurina oriunde in camera de zi.

3. Se crede ca punerea de bilete loto sub un Pi Yao aduce noroc la castiguri.

4. Puneti un Pi Yao pe biroul dumneavoastra la locul de munca pentru a va feri de raul care poate aduce daune fizice, cat si pentru a aduce noroc si suportul colegilor.

5. In scoala Feng Shui a stelelor zburatoare, Pi Yao realizat din metal (bronz, alama etc.) este folosit pentru a te apara de influentele negative ale stelei 5 de galben si stelei 2 de negru. Steaua 2 de negru cunoscuta si sub numele de "steaua bolilor", aduce boli si maladii locatarilor in timp ce steaua 5 de galben , cunoscuta si sub numele de "steaua dezastrelor", instiga la certuri, batai, accidente si moarte. Plasarea unui Pi Yao in aceste zone va diminua aceste energii negative.

Va rugam sa evitati plasarea acestei figurine in dormitoare, bucatarii si grupuri sanitare.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei
Material metal
Lungime (cm) 6
Inaltime (cm) -
Latime (cm) 4
Culoare auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc de protectie cu Pi Yao