Mai multe vizualizari

Buddha Razand - diverse modele

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 42178

in stoc

18,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Buddha razand in Feng Shui

Buddha razand, este de asemenea cunoscut si ca Buddha al fericirii. Legenda spune ca nimic nu l-ar face mai fericit ca trasnformarea problemelor si grijilor oamenilor in fericire. Se spune ca zambetul lui interior este atat de puternic incat radiaza pe intreaga fata. El aduce fericirea oriunde se duce. Buddha razand este un simbol foarte cunoscut de avere, fericire si bucurie. Se crede ca prin frecarea burtii lui, care se spune ca este plina de bogatie, le va aduce noroc si bogatie tuturor membrilor familiei si cu cat burta sa este mai mare si mai rotunda cu atat efectul este mai mare. Buddha razand este este una dintre cele mai iubite imagini ale lui Buddha, fiind regasit in aproape toate gospodariile din China si restaurante din intreaga lume. Budda razand, de asemnea cunsocut si sub numele de Buddha al bunastarii, deseori fiind infatisat tarnsportand simboluri de avere si bogatiei, cum ar fi oale de aur, pepite, si sacul abundetei care se crede ca ar fi plin de comori.

Ru Yi, reprezinta unul dintre cele mai puternice simboluri ale puterii, conducerii si autoritatii. De asemenea, cunoscut si sub numele de sceptru al puterii, Ru Yi a fost un instrument folosit din cele mai vechi timpuri de catre oficialii de rang inalt.

Wu Lou este simbolul longevitati si care de asemenea aduce abundenta binecuvantari divine. Cunoscut si sub numele de Dovleac al nemuriri, Wu Lou este un simbol traditional foarte puternic al longevitatii, sanatatii si binecuvantari. Forma Wu Lou-ului este considerata uniunea dintre cer si pamant in miniatura.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 5
Inaltime (cm) 6
Latime (cm) 3,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Buddha Razand - diverse modele