Mai multe vizualizari

Abtibild cu Elefant si Rinocer

Remediu Feng Shui pentru bunastare si abundenta. anul cainelui de pamant 2018

COD: 2447

Stoc terminat

35,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Abtibild cu elefant si rinocer

Acest abtibild reprezinta un simbol foarte puternic pentru protectie, infatisand cele doua animale - elefantul si rinocerul - reprezentative pentru protectie in Feng Shui si contine mantre de protectie.

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendori. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Rinocerul este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor, accidentelor, dusmanilor precum si pentru a contracara violenta stelei 7 in perioada lui 8. Este o stea de care maestrii Feng Shui se tem ca aduce furturi, accidente fatale, nenorociri in viata noastra. Cel mai bun remediu pentru aceasta stea este plasarea unei perechi de rinoceri albastri in sectorul afectat.

Va protejeaza impotriva stelei furturilor si a deposedarii materiale.

Este un pemediu oentru anul porcului de pamant/ mistretului , anul 2019.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Elefant, Rinocer
Material Plastic
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material hartie
Lungime (cm) 12.5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 12.5
Culoare maro

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Abtibild cu Elefant si Rinocer