Mai multe vizualizari

Breloc cu dragon

Remediu pentru bunastare

COD: 2333

in stoc

36,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza Dragonul in Feng Shui

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mai sacra dintre toate creaturile si este tratat cu un deosebit respect. Din generatii in generatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

Dragonul este creator de Chi pretios sau cosmic, cunoscut si sub numele de "Sheng Chi", care aduce averi in casele noastre si la locurile de munca. Dragonii sunt un remediu Feng Shui puternic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune in special pentru persoanele mai in varsta, aduce onoare familiei, si protejeaza detinatorul si ii deschide calea catre oportunitati noi si favorabile.

- nu amplasati nici o reprezentare a unui Dragon in dormitor, pentru ca este simbol Yang si nu este potrivit pentru un loc destinat odihnei.
- incercati sa nu amplasati un dragon mai sus de nivelul ochilor pentru a ne asigura ca detinem controlul asupra lui.
- niciodata nu amplasati un Dragon in toaleta sau in baie.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Dragon
Material Lemn
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material lemn
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) 0.4
Latime (cm) 4
Culoare maro

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Breloc cu dragon