Mai multe vizualizari

Sac cu bani - 9 monede I-Ching

Remediu Feng Shui pentru bunastare si abundenta,anul cocosului 2017 , steaua 1, steaua 6, steaua 8, steaua 9

COD: 2002

in stoc

15,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acesta este o amuleta pentru bogatie. 

Monedele simbolizeaza norocul,bogatia si prosperitatea.

Este un sac cu monede care aduce bun augur celor care il poarta , este recomandat sa fie purtat in geanta pentru ca aduce perspective noi de imbogatire si noroc.

Aceasta amuleta de properitate si bogatie este un remediu puternic pentru anul cocosului.

Se foloseste in special pentru steaua 1, steaua 6 , steaua 8 si steaua 9.

Este recomandata tuturor zodiilor , iar in anul cocosului in mod special zodiilor - bivol, maimuta, cocos si caine.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Atunci cand le veti amplasa pur si simplu prin casa, afisati-le cu partea Yang in sus. Partea Yang a unei monede este cea cu patru caractere chinezesti iar partea Yin este cea cu doua caractere chinezesti.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Metal/textil
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 7
Culoare auriu/crem

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sac cu bani - 9 monede I-Ching