COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Canaf cu Nod mistic si Monede Chinezesti

Remediu Feng Shui pentru toate aspiratile.

COD: 1732

in stoc

15,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Canaf cu Nod mistic si Monede Chinezesti

Nodul mistic mare este o combinatie a 6 simboluri ale infinitului. Acest nod minunat simbolizeaza viata lunga si fericita, sanatate, bogatie si reusita profesionala in toate domenile . In afara de utilizarea lui pentru a atrage prosperitatea si longevitatea, nodul mistic rosu, este de asemenea folosit ca un simbol al iubirii vesnice si a casniciei reusite. Este de asemenea un simbol puternic pentru protectie si noroc.

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru energizarea locuintei, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 35
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 16
Culoare Rosu/Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Canaf cu Nod mistic si Monede Chinezesti