COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Clopotel auriu cu dragon si phoenix

Remediu Feng Shui pentru noroc pe toate planurile.

COD: sku0000356

in stoc

11,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Clopotel auriu cu Dragon si Phoenix

Acest clopotel auriu cu Dragonul Norocos si Pasarea Pheonix are semnificatii deosebite in Feng Shui. Acest clopotel produce un sunet metalic frumos prentru a inlatura chi-ul negativ si influentele rele si in aceslasi timp atrage norocul pe toate planurile acasa sau la birou. Puteti sa il atarnati de clanta sau in partea superioara a usii.

Cand Dragonul si Phoenixul sunt ilustrate impreuna, ele simbolizeaza un perfect Yin si Yang, o pereche de indragostiti care sunt conectati pentru o eternitate, o casnicie fericita, care este binecuvantata de succes si prosperitate.

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste si este un simbol foarte puternic si important in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguare de sex masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta.

Phoenix, regina tuturor pasarilor si simbol suprem al puterii feminine care a renascut din cenusa, simbolizeaza invierea, infinitul si renasterea. Ea reprezinta oportunitati si puterea de speranta, una dintre cele mai mari forte de ghidare ale umanitatii. Phoenix aduce confort material si noroc celor care au fost urmariti de o serie de ghinioane, le da puterea sa continue, sa supravietuiasca, sa mearga mai departe chiar daca aparent numai este nici o speranta. Aduce norocul unor noi oportunitati in cariera.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Dragon
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 6,2
Inaltime (cm) 5
Latime (cm) 6.2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Clopotel auriu cu dragon si phoenix