Mai multe vizualizari

Clopotel tibetan cu cele 8 obiecte norocoase si pagoda celor 5 elemente

Remediu Feng Shui pentru noroc pe toate planurile.

COD: 1639

Stoc terminat

Pret normal: 200,00 RON

Special Price 160,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Clopotel tibetan cu cele 8 obiecte norocoase si pagoda celor 5 elemente

Acesta este un minunat clopotel ce are ca scop energizarea locuintei.Acest clopotel produce un sunet metalic frumos prentru a inlatura chi-ul negativ si influentele rele si in aceslasi timp atrage norocul pe toate planurile acasa sau la birou.

Transforma atmosfera monotona si creaza un flux sanatos de Sheng Chi energizat, viu si frumos! El are ca si coada pagoda celor 5 elemente!

Pagoda celor cinci elemente este un remediu excelent pentru combaterea stelei 5 de galben, care aduce accidente, pierderi financiare si probleme severe de sanatate. De asemenea, este perfecta pentru dizolvarea stelei 2 de negru, cunoscuta si sub numele de "steaua bolilor", care aduce afectiuni grave si boli locatarilor casei dumneavoastra. Amplasarea unei Pagode ale celor cinci elemente in sectorul afectat nu numai ca elimina aceste stele zburatoare maligne, dar si activeaza norocul stelelor 1, 6 si 8.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 7.5
Inaltime (cm) 19
Latime (cm) 7.5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Clopotel tibetan cu cele 8 obiecte norocoase si pagoda celor 5 elemente