Mai multe vizualizari

Cocos auriu pe Ru Yi si moneda

 Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 1891

Stoc terminat

Pret normal: 48,00 RON

Special Price 24,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Cocosul si utilizarea lui in Feng Shui

Cocosul (al zecelea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza curaj, fiabilitate, meticulozitate, independenta si incredere. Asociat cu principiu Yang, credinciosul Cocosul are multe calitati deosebite. Acesta este elegant, precis, organizat, decisiv, in pozitie verticala, precum si foarte direct. Se crede ca amplasarea Cocosilor in casa sau la locul de munca, vor intari si vor spori toate trasaturile si caracteristicile care il reprezinta tuturor membrilor familiei.


Reprezinta un cadou excelent pentru persoanele nascute in anul Cocosului.

Ru Yi este unul dintre simbolurile cele mai puternice pentru putere, conducere si autoritate. De asemenea, cunoscut si ca Sceptru al Puterii, Ru Yi, a fost un instrument pentru oficiali de rang inalt in China, din cele mai vechi timpuri. Erau de obicei realizate din pietre semipretioase cum ar fi jadul sau din aur.

Atunci cand sunt necesare calitatile de lider in viata profesionala a unei persoane, un Ru Yi este un element ideal. Din acest motiv este un remediu Feng Shui, care trebuie sa il detina patriarhul unei familii, directorii, managerii si oamenii politici. Deseori poate fi regasit, amplasat, pe birourile unor oameni de succes cu functii inalte, un Ru Yi va crea un tip special de Chi, care va ajuta la stimularea norocului in cariera, promite respect si recunoastere.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Cocos
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 7
Inaltime (cm) 11
Latime (cm) 3.5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Cocos auriu pe Ru Yi si moneda