Mai multe vizualizari

Colier Dzi cu Yin Yang si cele opt tigrame

Remediu Feng Shui pentru bunastare si echilibru.

COD: 47458

Stoc terminat

Pret normal: 28,00 RON

Special Price 18,00 RON

(TVA inclus)

Descriere

Colier Dzi cu pandantiv cu simbolul Yin Yang si cele opt tigrame. Colierul este decorat cu margele din agat de culoare verde si maro. Yin Yang este considerat o imagine a perfectiunii, simbiozei si unitatii. Purtati acest minunat pandativ din jad cu Yin Yang pentru o viata mai echilibrata si pentru a detine controlul in tot ceea ce faceti. Purtati-l ca un simbol al pacii in sine, intr-o relatie cu alte persoane, si de a promova pacea universala si armonia.

Despre pietrele Dzi

De mii de ani margelele si pietrele Dzi (pronuntat "Zi"), au fost adanc inradacinate in cultura tibetana. Margelele Dzi, fiind cele mai pretioase pietre tibetane sunt inchinate venerabil si transmise din generatie in generatie. Stiati ca, in Tibet pietrele vechi pure Dzi pot fi utilizate in scopuri ipotecare in banci?

Margelele misterioase Dzi sunt margele de piatra stralucitoare care de multe ori sunt dotate cu modelul universal recunoscut, de obicei, acele "cercuri in forma de ochi", patrate sau dungi, precum si forme de val. Cu un singur ochi, in general, promoveaza stralucirea si intelepciunea in timp ce o piatra Dzi cu 13 ochi promoveaza calmul si linistea. Pentru oamenii de afaceri, pietrele Dzi cu trei ochi sunt cu siguranta cele mai indicate, deoarece se spune ca ajuta in atragerea prosperitatii si bogatiei. Pietrele Dzi cele mai favorizate sunt de obicei cele cu noua ochi pentru ca se spune ca incurajeaza competenta, puterea si gloria.

Pietrele Dzi pot fi purtate de oricine indiferent de religie, sex sau varsta, deoarece aceste pietre(margele) nu sunt menite sa fie religioase. Scopul lor principal este de a promova si evidentia aura buna a unei persoane.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Piatra Dzi
Lungime (cm) 34
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 4
Culoare Maro

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Colier Dzi cu Yin Yang si cele opt tigrame