Mai multe vizualizari

Copac cu agate pe pepita

Remediu feng shui pentru bunastare

COD: 2221

Stoc terminat

38,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Facand parte din clasa de pietre de calcedonie, agatul ajuta la trezirea talentelor inerente, creste si stimuleaza activitatea intelectuala precum si a abilitatilor analitice. Aceasta piatra va va da increderea necesara sa puteti fi cel mai bun in realizarea succesului, insuflarea curajului spulberand temerile.Agatul este de asemenea folosit pentru a incuraja fluxul de noroc si pentru a atrage prosperitatea. Este perfect pentru cresterea fericirii dumneavoastra. Agatul, de asemenea, este asociat cu puteri de vindecare si amplificator de energie pozitiva.

Iata cum puteti utiliza acest copacel Feng Shui cu agate

1. Amplasati un copacel cu agate in sectorul Sud-Vestic al camerei de zi sau in dormitor, pentru a spori sentimentele de dragoste si beneficii in mariaj.

2. Amplasati un copacel cu agate in sectorul Nord-Vestic pentru a creste norocul in planul banilor si pentru a atrage oportunitati favorabile si a beneficia de ajutor din partea oamenilor in indeletnicirile de afaceri sau in cariera dumneavoastra. Nord-Vest este sectorul universal pentru Mentori.

3. Amplasati un copacel cu agate in centrul casei pentru a obtine o mai mare armonie in familie.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Agat
Lungime (cm) 6
Inaltime (cm) 8,5
Latime (cm) 6
Culoare Maro

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Copac cu agate pe pepita