Mai multe vizualizari

Copacel cu aventurin pe suport de piatra

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: sku0000193

in stoc

35,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Copacel Feng Shui cu aventurin si monede

Aventurinul este mentionat de catre multi cristaloterapeuti ca fiind piatra vindecarii in toate planurile, fiind regasita si sub denumirea de "piatra vindecatoare a inimii si sufletului". Aceasta deosebita piatra semipretioasa este folosita pentru recuperarea rapida a afectiunilor fizice, pentru linistirea si calmarea inimei, echilibrarea emotiilor, calmarea mintii si anxietatii. Aventurin apartine familiei de cuart.

Aventurinul este deosebit pentru a amplifica claritatea mintii si increderea de sine, astfel consolideaza hotararile si calitatile de lider. Este o piatra a liderilor intre oamenii de afaceri sau profesionisti in orice domeniu. Aventurinul ajuta la concentrare si gasirea solutiilor creative atunci cand te simti coplesit de probleme.

Utilizarea copacelului Feng Shui cu aventurin:

1. Amplasati un copacel Feng Shui cu aventurin pe biroul dumneavoastra, pentru a va "ascuti" mintea si sa atraga creativitatea si armonia cu colegii si subordonatii si superiorii.

2. Amplasati un copacel Feng Shui cu aventurin in sectorul Nord-Vest pentru a spori norocul la bani si pentru a atrage oportunitatile favorabile de la oameni cu potential in domeniul afacerilor.

3. Amplasati un copacel Feng Shui cu aventurin in Nord-Est-ul dormitorului copilului pentru a amplifica norocul la invatatura.

4. Amplasati un copacel Feng Shui cu aventurin in sectorul de Sud-Vest al camerei de zi sau al dormitorului pentru a spori sentimentele de dragoste si romantism.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Aventurin
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Aventurin
Lungime (cm) 6
Inaltime (cm) 8,5
Latime (cm) 6
Culoare Verde

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Copacel cu aventurin pe suport de piatra