Modalitati de plata la FengShui4Life.ro – Magazin Online Feng Shui

PLATA LA LIVRARE

Coletul se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului sau la oficiul postal. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. 

La primirea coletului cu produse prin Posta Romana:
Primesti in cutia postala, intr-un interval de 3-7 zile de la lansarea comenzii, un aviz de instiintare a sosirii coletului. In maxim 3 zile, trebuie sa te prezinti cu avizul si buletinul la Oficiul Postal de care aparti, pentru a ridica coletul. La ridicarea coletului, va trebui sa platesti contravaloarea lui numerar, la ghiseu, direct reprezentantului Oficiului Postal.

ATENTIE!!! – Vei plati exact suma de care ai fost informati imediat dupa lansarea comenzii. Nu exista alte taxe ascunse.

La primirea coletului cu produse prin Curier Rapid:
La 24 – maxim 96 de ore de la lansarea comenzii, coletul cu produse este adus la adresa de livrare specificata de catre tine, de un reprezentant al firmei de curierat rapid. Contravaloarea produselor va fi achitata numerar reprezentantului firmei de curierat.

ATENTIE!!! – Veti plati exact suma de care ati fost informati imediat dupa lansarea comenzii. Nu exista alte taxe ascunse.