Modalitati de plata la FengShui4Life.ro – Magazin Online Feng Shui

fengshui4life.ro operat si detinut de :
SC FENG SHUI ONLINE SRL
J08/1690/2019
CUI: 41108590
Str. Banatului, Nr.11, Cam. 1, Brasov
Tel: 0749 698 159
denumit in continuare vanzator sau fengshui4life.ro

Vânzătorul pune la dispoziția Cumpărătorului / Utilizatorului, următoarele metode de plată:

  • online cu card
  • în numerar la livrare (sistem ramburs), plata Preţului fiind efectuată direct la Curier.

    Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul www.fengshui4life.ro în Coşul de Cumpărături, secțiunea “Plată” si anume :

Plata online cu cardul:

Plata prin card bancar reprezintă un mijloc simplu, rapid și securizat pentru cumpărarea online.
fengshui4life.ro comercializează online Bunurile sale prin intermediul serviciilor de plată in mod securizat 3D Secure prin Mobilpay (Netopia). 

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de Netopia utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.

fengshui4life.ro nu are acces la datele cardului dumneavoastră și nu poate fi făcut răspunzător de nicio fraudă asupra cardului folosit la plasarea comenzii.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure”, elaborat de organizațiile ce asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură, în primul rand, că nicio informație legată de cardul tău să fie transferată sau stocată, în niciun moment al procesului, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Acceptăm plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro și Visa Electron. Banii vor fi retrași din cont în momentul finalizării comenzii, în urma completării datelor cardului și a sumei aferente valorii comenzii în interfața procesatorului de plăti Netopia ce se va deschide din pagina coșului de cumpărături.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile efectuate online cu cardul.

Pentru comenzile plătite cu cardul, în cazul solicitării unui retur, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului sau prin virament bancar.

Vânzătorul începe pregătirea comenzii după ce primește validarea plății din partea departamentului financiar.
Vânzătorul rezervă Bunurile pentru o perioadă de maxim 2 zile lucrătoare până la confirmarea plății. În situația în care, după această perioada, plata nu este validată în contul bancar, Vânzătorul poate anula comanda.

Numerar, în sistem ramburs la primirea coletului:

În cazul în care Cumpărătorul/Utilizatorul alege să plătească ramburs la primirea coletului, acesta este obligat să efectueze plata la primirea coletului, în caz contrar coletul nu îi va fi livrat de Curier. Refuzul primirii coletului duce la rezoluţiunea Contractului la Distanţă şi descarcă Vânzătorul de obligaţia unei noi livrări a Bunului respectiv.

Pentru coletele expediate prin firma de curierat DPD, plata în sistem ramburs se poate efectua și cu cardul bancar.

Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat, vă rugam să o cereți curierului.
Pentru persoanele juridice limita de plată în lei este de 5.000 RON numerar pe zi.
Pentru persoanele fizice limita de plată este de 10.000 RON numerar pe zi.

Pentru comenzile plătite în sistem ramburs la curier, în cazul solicitării unui retur, Cumpărătorul /Utilizatorul trebuie să pună la dispoziția Vânzătorului un cont bancar pentru a putea fi returnată contravaloarea comenzii, în decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.